Η «σταχτοπούτα της Μπανγκόκ»: Η καθαρίστρια δρόμου που έγινε ακριβοπληρωμένο μοντέλο
Από τη σκούπα στην πασαρέλα
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 7/4/2025 | 00:11

Μπορεί να καθάριζε τους δρόμους της Μπανγκόκ, αλλά αυτό που τελικά «σκούπισε» ήταν τα views. Η ιστορία της 28χρονης Noppajit “Meen” Somboonsate μοιάζει βγαλμένη από ταινία – μια αυθεντική ιστορία από τις σπάνιες, που λες «δεν μπορεί, κάποιος την έστησε».
Η Meen, single μαμά δύο παιδιών, έκανε τη βάρδιά της στους δρόμους όταν ο Ρώσος φωτογράφος Semyon Rezchikov την είδε. Δεν μίλησαν αμέσως. Εκείνος μαγεύτηκε από τη φυσική της ομορφιά, τράβηξε μια φωτογραφία από μακριά και μετά τη πλησίασε για να της δείξει το αποτέλεσμα και να της πει απλώς: «Είσαι πανέμορφη».
@semyonrezchikov♬ som original - 𝑳𝒆𝒕𝒊𝒄𝒊𝒂 🇧🇷
Κατέγραψε τη στιγμή με το κινητό του και την ανέβασε στο TikTok. Και τότε… boom! Το βίντεο έγινε viral. Τα σχόλια έπεφταν βροχή. Ποια είναι αυτή η γυναίκα; Πώς γίνεται κάποια με τέτοιο πρόσωπο να σαρώνει δρόμους και όχι εξώφυλλα; Σύντομα, η Meen έγινε η πιο πολυσυζητημένη φιγούρα στην Ταϊλάνδη. Τα media την αναζήτησαν, πρακτορεία μοντέλων έπεσαν πάνω της και οι προτάσεις άρχισαν να έρχονται βροχή.
Σε συνεντεύξεις της, η ίδια δηλώνει συγκλονισμένη από όλο αυτό. Δούλευε ως καθαρίστρια για περίπου ένα χρόνο και της άρεσε η δουλειά της. Δεν φανταζόταν ποτέ ότι μια απλή συνάντηση στον δρόμο θα της άλλαζε τη ζωή. Κι όμως, ήταν μόνο η αρχή.
Ο διάσημος Ταϊλανδός make-up artist Nong Chat (ή αλλιώς Chatchai Peanfapichart) τη μεταμόρφωσε σε μια ζωντανή Panor – χαρακτήρας από την τοπική cult ταινία τρόμου Art of the Devil 2.
Το makeover της έγινε viral και πάλι, και η Meen απέκτησε άλλη διάσταση. Πλέον, δεν ήταν απλώς μια όμορφη καθαρίστρια. Ήταν «η Meen», η γυναίκα-φαινόμενο. Το αποτέλεσμα; Περπάτησε για πρώτη φορά ως μοντέλο για την Browit, το brand καλλυντικών του Nong Chat. Άλλα brands ακολούθησαν, agencies την πλησίασαν και κάπως έτσι, η Meen ανακοίνωσε επίσημα ότι αφήνει πίσω της τη σκούπα για να ασχοληθεί με τη νέα της καριέρα.
Οι δασμοί Τραμπ ρίχνουν τη Wall Street και σπρώχνουν την Αμερική στον γκρεμό
Η «σταχτοπούτα της Μπανγκόκ»: Η καθαρίστρια δρόμου που έγινε ακριβοπληρωμένο μοντέλο
H Aμερική έχει τέτοια έλλειψη σε αυγά, που το Πάσχα θα βάψουν... πατάτες!
Σε Θέλω: Το 1992 είχε γράψει το πιο πολυπαιγμένο ελληνικό τραγούδι. Πού βρίσκεται τώρα ο Αρης Τόμας
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Πρόσωπα 07.04.2025