Χρήστος Κούγιας – Εύη Βατίδου: Η στιγμή έντασης στο μνημόσυνο του Αλέξη Κούγια
Η έντονη αντίδραση του Χρήστου Κούγια όταν η Εύη Βατίδου τον πλησιάζει για του πει κάτι
Δημοσίευση 6/4/2025 | 17:25

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε το 40ημερο μνημόσυνο του Αλέξη Κούγια στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Μια στιγμή έντασης είχαν μεταξύ τους η Εύη Βατίδου και ο Χρήστος Κούγιας κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου, η οποία καταγράφηκε στην κάμερα.
Συγκεκριμένα, η Εύη Βατίδου κατέφθασε στο νεκροταφείο μόνη της και αργότερα επέλεξε να διαβάσει μία δήλωση που είχε έτοιμη στο κινητό της στη μνήμη του Αλέξη Κούγια και να μην κάνει καμία περαιτέρω δήλωση στους δημοσιογράφους: «Κλείνω ένα δύσκολο κεφάλαιο, πιστεύω με αξιοπρέπεια, κι ανοίγω ένα νέο. Η κοινή μας πορεία είχε δυσκολίες, πίκρες, αλλά και φωτεινές στιγμές, η σημαντικότερη από αυτές, η γέννηση των παιδιών μας. Θα συνεχίσω να στέκομαι δυνατή για εκείνα, θα είμαι δίπλα τους. Χρειάζονται χρόνο και χώρο για να βρουν τη γαλήνη… Συνεχίζω μπροστά με δύναμη, πίστη κι ελπίδα για ένα μέλλον με ησυχία, φως κι αλήθεια. Ας αναπαυτεί η ψυχή του».» είπε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.
Αμέσως μετά, πήγε στην αίθουσα όπου έπιναν τον καφέ τους οι παρευρισκόμενοι κι υπήρξε μία έντονη στιγμή με τον γιο της, Χρήστο Κούγια, η οποία δεν είναι σίγουρο αν αφορούσε το γεγονός ότι η Εύη Βατίδου αποφάσισε να κάνει δήλωση στους δημοσιογράφους, έστω και μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο που επέλεξε.
Ο Χρήστος Κούγιας, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» που βρισκόταν στο σημείο, είχε αναφέρει αρχικά πως δεν θα κάνει ο ίδιος δηλώσεις, αλλά μετά από μισή ώρα αναθεώρησε και τελικά έκανε κοινές δηλώσεις με την αδερφή του, Μάιρα.