E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Έχασε η μάνατζερ τα ασφαλιστικά μέτρα

H oμάδα του μοντέλου περνάει στην επόμενη και πιο επιθετική φάση

Δημοσίευση 9/4/2025 | 09:38

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Έχασε η μάνατζερ τα ασφαλιστικά μέτρα
elena_hristopoulou

Όλες τις συμβάσεις που είχε συνάψει από το 2019, για λογαριασμό της Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλείται να παραδώσει άμεσα η Έλενα Χριστοπούλου η οποία και ηττήθηκε στη μάχη των ασφαλιστικών.

Μάλιστα, τώρα, η ομάδα των δικηγόρων, των λογιστών αλλά και ενός εξειδικευμένου τεχνικού σύμβουλου που θα ορίσει η πλευρά του μοντέλου, περνάει στην επόμενη και πιο “επιθετική” φάση, θα βάλει στο μικροσκόπιο και θα “ξεσκονίσει” όλες τις συμφωνίες της 37χρονης με την άλλοτε στενή της συνεργάτιδά της προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχουν “μαύρες τρύπες” και απόκλιση στις αμοιβές που ελάμβανε, καθώς η παρουσιάστρια του Shopping Star, όπως ισχυρίζεται, δεν ήταν ενήμερη για τα ακριβή ποσά των μεγάλων deals που έκλεινε για λογαριασμό της η Έλενα Χριστοπούλου.

Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr και ουσιαστικά αναγκάζει τη booker των επωνύμων να παραδώσει άμεσα όλες τις συμβάσεις συνεργασίας που είχε συνάψει για λογαριασμό του μοντέλου, αποτελεί ένα σημαντικό επεισόδιο στο σήριαλ του δικαστικού πολέμου που μαίνεται τους τελευταίους μήνες μεταξύ των δύο λαμπερών προσώπων της εγχώριας show biz και όπως λένε εμφατικά “πηγές” που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, “Aυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Όλα όσα θα ακολουθήσουν, θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη στο χώρο του ελληνικού star system”.

Στο δικόγραφο των 24 σελίδων, η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και ειδικότερα του Τμήματος Ασφαλιστικών Μέτρων, που εξεδόθη στις 7 Απριλίου του 2025, αναφέρει χαρακτηριστικά πως η κυρία Χριστοπούλου, όχι μόνο πρέπει να παραδώσει άμεσα τις συμβάσεις στο μοντέλο, αλλά όπως υπογραμμίζεται την “υποχρεώνει να επιδείξει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσία των πληρεξούσιων δικηγόρων της και εξειδικευμένου τεχνικού συμβούλου τις συμβάσεις που αφορούν στην παροχή υπηρεσιών”.

Με απλά λόγια, όπως λένε “πηγές” στη μεγάλη έρευνα που μόλις ξεκινά, εκτός από τους δύο έγκριτους δικηγόρους – εταίρους της εταιρείας “Κακαβούλης – Κουμουλέντζος”, θα επιστρατευτεί και γραφολόγος, ενώ σε περίπτωση που η κυρία Χριστοπούλου δεν συμμορφωθεί άμεσα, με τη δικαστική απόφαση, όπως επισημαίνεται “επιβάλλεται χρηματική ποινή 5.000 ευρώ” ενώ “την καταδικάζει στην καταβολή των δικαστικών εξόδων που ορίζεται στο ποσό των 450 ευρώ”.

Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι στη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, η μάνατζερ των επωνύμων, προέβαλλε ως επιχείρημα το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων στις συμφωνίες που είχε κλείσει για λογαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ζητώντας μάλιστα από το μοντέλο να υπογράψει συμφωνητικό εχεμύθειας προκειμένου να της παραδώσει τις συμβάσεις. Και αυτό το επιχείρημα, καταρρίφθηκε από το δικαστήριο που αποφαίνεται πως δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων, καθώς όπως αναφέρεται η κυρία Παπαγεωργίου, δεν αποτελεί κάποιο τρίτο πρόσωπο αφού “τα αιτούμενα συμβατικά κείμενα που βρίσκονται στην κατοχή της εταιρείας της κυρίας Χριστοπουλου, συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα της κυρίας Παπαγεωργίου. Και τούτο διότι περιλαμβάνουν πληροφορίες αναφορικά με αναγνωριστικά στοιχεία της ταυτότητας της, όπως το όνομα της, καθώς και παράγοντες που προσιδιάζουν στην οικονομική και επαγγελματική της ταυτότητα”.

Μάλιστα υπογραμμίζεται πως: “Η εταιρεία έχει εκ του νόμου υποχρέωση να παράσχει στην κυρία Παπαγεωργίου αντίγραφα των αιτούμενων εγγράφων, χωρίς μάλιστα να θέτει όρους περί υπογραφής οποιασδήποτε σύμβασης εμπιστευτικότητας απορριπτόμενης, επομένως, ως νόμω και ουσία αβάσιμη της νομίμως προταθείσας ένστασης καταχρηστικής άσκησης δικαιώματος εκ μέρους της εταιρείας και εφόσον αποδείχτηκε ότι δεν χορηγήθηκαν στο σύνολό τους προς την κυρία Παπαγεωργίου”.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρύσα Κατσαρίνη: Η δύναμη που έχω, ίσως πηγάζει από το γεγονός ότι με έδερνε ο πατέρας μου

Tabloid 17.04.2025
Όταν έχεις περάσει μία τόσο δύσκολη παιδική ηλικία, μετά σε τρομάζουν διαφορετικά πράγματα, πρόσθεσε η γνωστή stand-up comedian

Η τενίστρια από τη Γαλλία που κατηγορήθηκε από αντίπαλός της για δυσοσμία ψάχνει χορηγό αποσμητικό

Social 17.04.2025
Με χιούμορ αντιμετώπισε η Λουά Μπουασόν την Χάριετ Νταρτ η οποία ζήτησε από τον διαιτητή να πει στην αντίπαλό της να βάλει αποσμητικό γιατί μυρίζει

«Μη χάνετε την ελπίδα, ίσως ο έρωτας της ζωής σας βρίσκεται στον K2‑18b» ‑ Πάρτι στα social

Social 17.04.2025
Η στιγμή που πολλοί περίμεναν έφτασε - Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας ίσως μόλις έγιναν πραγματικότητα και πολλοί υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και χιούμορ τις αποκαλύψεις εξωγήινης ζωής

Νάταλι Πόρτμαν: «Προβλήθηκα ως αντικείμενο του πόθου όταν ήμουν παιδί»

Tabloid 17.04.2025
Την αρνητική της εμπειρία στη βιομηχανία του κινηματογράφου μοιράστηκε σε συνέντευξή της η Νάταλι Πόρτμαν

Δεν είναι photoshop: Ο Mark Wahlberg μεταμορφώθηκε για τον ρόλο της ζωής του!

Tabloid 17.04.2025
Στο φιλμ «By Any Means» ο 53χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν διαβόητο εκτελεστή της μαφίας

Τζώνη Θεοδωρίδης: Έχασε τη δικαστική μάχη για τα πνευματικά δικαιώματα από την «Λάμψη»

Tabloid 17.04.2025
Ο ηθοποιός, Τζώνη Θεοδωρίδης έχασε τη δικαστική διαμάχη με τον ΑΝΤ1, για τις οικονομικές αξιώσεις που είχε από τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς, λόγω προβολής της στο εξωτερικό

Μαρία Αντωνά: Το «καρφί» στους επικριτές της για την... επίμαχη φωτογραφία

Tabloid 17.04.2025
«Νηστεία είναι τι αφήνεις να βγει από το στόμα σου»

Τους πέρασε όλους: Ο Ιησούς... καθάρισε την τηλεθέαση

Media 17.04.2025
Μεγάλη Τετάρτη… μεγάλη ήττα για το ποδόσφαιρο

Μαρίνα Σπανού: Η ανάρτηση μετά τα αρνητικά σχόλια

Tabloid 17.04.2025
«Ποτέ μου δεν μου άρεσαν οι ταμπέλες»