E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλιμος: Η σύζυγος του επιχειρηματία περιέγραψε τις 3 ώρες στα χέρια των διαρρηκτών

«Αν με βοηθήσει η Παναγία σου, θα έρθω χωρίς τη μάσκα, να σου συστηθώ και να σου ζητήσω συγγνώμη» της είπε ο ένας από τους διαρρήκτες

Δημοσίευση 10/4/2025 | 12:37

Αλιμος: Η σύζυγος του επιχειρηματία περιέγραψε τις 3 ώρες στα χέρια των διαρρηκτών

Για τις 3 ώρες που πέρασε στα χέρια τριών διαρρηκτών στο σπίτι τους στον Άλιμο το βράδυ της Δευτέρας μίλησε η σύζυγος του επιχειρηματία που έγινε στόχος.

Όπως εξήγησε «ήμασταν σε έναν βοηθητικό χώρο στο ισόγειο όταν ξαφνικά είδαμε από τη σκάλα που ήταν απέναντί μας να κατεβαίνουν δύο άτομα. Αρχικά νομίσαμε ότι ήταν πλάκα των παιδιών μας, αλλά είδαμε δύο άνδρες με όπλα».

«Ο ένας σημάδευε εμένα και ο άλλος τον σύζυγο. Ήρθαν καταπάνω και μας πήραν τα κινητά. Mε σήκωσαν και με έβαλαν δίπλα στον σύζυγό μου, άνοιξαν το παράθυρο και μπήκε και ο τρίτος με ένα μεγάλο σακ βουαγιάζ. Επέμεναν πάρα πολύ ότι έχουμε λίρες, τούβλα χρυσού και πάρα πολλά λεφτά. Όταν μπήκε ο τρίτος είπε "κλείσε το πατζούρι και αν δε θέλετε φασαρίες πείτε μας πού είναι τα λεφτά» συνέχισε η γυναίκα που μίλησε στο MEGA.

Σύμφωνα με την ίδια οι διαρρήκτες διέλυσαν το σπίτι αναζητώντας κλοπιμαία: «Το θέμα είναι ότι δώσαμε όσα χρήματα είχαμε στις τσάντες μας, δεν είχαμε ρευστό. Τους έδειξα τον χώρο που είχα κοσμήματα και αυτοί γελούσαν λέγοντας ότι θέλουμε τα πολλά. Όσο εμείς τους λέγαμε ότι δεν έχουμε αυτά που ήθελαν, τόσο τα έσπαγαν. Έχουμε χρηματοκιβώτιο άλλα για καλή μου τύχη δεν είχαμε τίποτα μέσα και ήταν επάνω το κλειδί».

Οι απειλές και η προσευχή στην Παναγία

Την πρώτη ώρα οι διαρρήκτες έσπαγαν και φώναζαν λέγοντας «τώρα θα δείτε. Αυτός που μας φυλούσε δε μιλούσε άσχημα, ο άλλος μιλούσε πολύ άσχημα στον σύζυγο, τον απειλούσε "θα σου κόψουμε τα τέσσερα δάχτυλα, τώρα έρχεται η ώρα σου". Μιλούσαν ελληνικά αλλά με σπαστή προφορά».

«Εγώ σκεφτόμουν ότι έτσι και γίνει κάνα αστείο και πειράξουν τον σύζυγο θα πάθω τίποτα. Έκανα συνεχώς προσευχή μέσα μου, ήταν και το καντήλι αναμμένο. Προσευχόμουν στην Παναγία. Μετά από μια ώρα μου πέρασε από το μυαλό ότι δε θα βγούμε ζωντανοί και μου πέρασε από το μυαλό "Παναγία μου αν είναι να φύγουμε, να γίνει μια και έξω, να μην περάσουμε βασανιστήρια" αλλά μέσα από αυτό πήρα θάρρος» συνέχισε την περιγραφή της η σύζυγος του επιχειρηματία στον Άλιμο.

Η εικόνα που υποσχέθηκε σε έναν διαρρήκτη

«Αυτοί μου έλεγαν "είμαστε φτωχοί και εσείς πλούσιοι" και εγώ τους έλεγα "δεν είμαστε πλούσιοι, σου είπαν ψέματα, δεν είναι αυτό που βλέπεις". Όταν μου είπε κάποια στιγμή "ξέρεις τι έχω περάσει εγώ, πείνα", επειδή θέλω να βλέπω την καλή πλευρά συγκινήθηκα και θυμήθηκα ότι σε μια τσάντα είχα ένα κομποσκοίνι που μου είχε δώσει ένας Αγιορείτης. Πήρα το θάρρος και του είπα "πιστεύω κατά βάθος ότι είσαι καλός άνθρωπος και θέλω μια χάρη. Στην τσάντα εκεί έχω κάτι πολύτιμο για μένα και για σας άχρηστο". Ευτυχώς, το είχα δεμένο το κομποσκοίνι από το χερούλι. Του έκανε εντύπωση. Όταν έφτασα κάπου στη μέση και προσευχόμουν και γι αυτόν του είπα "αν με ρωτάς τι κάνω προσεύχομαι για σένα να σε βοηθήσει η παναγία να ξεπεράσεις τα εμπόδια της ζωής σου για να κάνεις μια πιο όμορφη ζωή". Του είπα "να ξέρεις όταν φύγεις θα σου δώσω μια εικόνα της Παναγίας της Ελευθερώτριας"» συνέχισε την περιγραφή της η γυναίκα.

Όπως είπε «μετά από αυτό άρχισε να χαλαρώνει. Ο άλλος πήγε να σπάσει ένα συρτάρι και του φώναξε "ε, δε σπάμε, δε σπάμε". Του είπα τότε "ξέρω ότι κατά βάθος είσαι καλό παιδί, κι εμείς το χρωστάμε το σπίτι". Κάποια στιγμή του ζήτησα το πιεσόμετρο, του έφερα το νερό και κάποια στιγμή είπα στον σύζυγο μου "θα έρθει και το παιδί". Με ρώτησε ποιος θα έρθει, του είπα το παιδί μου από τη δουλειά και αποφάσισαν να φύγουν».

«Εκείνη την ώρα του λέω σου υποσχέθηκα κάτι, σου χρωστάω κάτι. Έβγαλα την εικόνα και του την έβαλα στο στήθος του. Με ρώτησε "να την πάρω", του απάντησα "στη χαρίζω" και εκεί είπα ότι έγινε θαύμα γιατί γύρισε και μου λέει σου υπόσχομαι ότι "αν με βοηθήσει η Παναγία σου, θα έρθω χωρίς τη μάσκα, να σου συστηθώ και να σου ζητήσω συγγνώμη"» κατέληξε στην περιγραφή της η σύζυγος του επιχειρηματία για όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στον Άλιμο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναστάτωση στην Ευρώπη από την επιβολή δασμών στα φάρμακα

Κόσμος 18.04.2025
Πώς ο Τραμπ επιχειρεί να μειώσει τις τιμές εντός ΗΠΑ

Φλόριντα: Γιος βοηθού σερίφη ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στην Πανεπιστημιούπολη

Κόσμος 18.04.2025
Δύο άνθρωποι πέθαναν και πέντε έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο με τραύματα από σφαίρες

Ρέθυμνο: Πατέρας και γιος μαστίγωσαν ανήλικους που έπαιζαν μπάλα

Ελλάδα 18.04.2025
Αδιανόητη επίθεση σε παιδιά λυκείου στο Ρέθυμνο

Χαλκίδα: Νεκρός 51χρονος όταν το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο και έπεσε στη θάλασσα

Ελλάδα 18.04.2025
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα στην περιοχή του Φάρου Αυλίδας

Ωράριο σούπερ μάρκετ σήμερα (18/4) ‑ Τι ισχύει τη Μεγάλη Παρασκευή για τα καταστήματα

Ελλάδα 18.04.2025
H Μεγάλη Παρασκευή είναι υποχρεωτική ημιαργία για τα καταστήματα, ενώ και το Μεγάλο Σάββατο το εμπόριο είναι ανοιχτό για περιορισμένες ώρες

Θλίψη στο Στεφανοβίκειο για τον θάνατο της 25χρονης σε τροχαίο – Ασθενοφόρο έσωσε τους γονείς της

Ελλάδα 18.04.2025
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία νεαρή κοπέλα

Ο Τραμπ υπόσχεται εμπορική συμφωνία με την Ευρώπη

Κόσμος Χτες
«Θα υπάρξει συμφωνία, 100%. Θέλουν πάρα πολύ να την κάνουν και θα την κάνουμε» δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος