E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Καπετάνιος: «Ήταν το πιο στραβόξυλο ηθοποιός»

""""""""Θα προσαρμοστώ και με το στραβόξυλο, θα προσαρμοστώ και με τον ευγενή. Στο καμαρίνι αν θες κάνεις παρέα, αν δεν θέλεις, σηκώνεσαι και φεύγεις"""""""".

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/4/2025 | 19:26

Γιάννης Καπετάνιος: «Ήταν το πιο στραβόξυλο ηθοποιός»

Στη διαδικτυακή εκπομπή «Kako’s Κείμενα» του Κυριάκου Νικολαΐδη φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Καπετάνιος. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στη μακρόχρονη επαγγελματική του πορεία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που αντιμετώπισε, ενώ εξομολογείται και την περίπτωση που έπαιξε στο θέατρο την ημέρα που είχε «φύγει» ο αδελφός του.

«Εγώ είμαι τόσο προσαρμοστικός. Θα προσαρμοστώ και με το στραβόξυλο, θα προσαρμοστώ και με τον ευγενή. Προσαρμόζομαι και γίνομαι αγαπητός και στον έναν και στον άλλο. Και με τον πιο σκληρό έγινα αγαπητός και με έκανε και παρέα. Δεν θέλω να πω όνομα. Και με έπαιρνε και μαζί του», δηλώνει ο Γιάννης Καπετάνιος.

«Η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν παίξαμε με τον Μάρκο (Σεφερλή) στην Κρήτη, την ημέρα που πέθανε ο αδελφός μου, με τον οποίο είχα κάνει τα πάντα. […] Είπε ο Μάρκος στο τέλος «σήμερα ο Γιάννης σας έκανε να γελάσετε αλλά σήμερα έχασε τον αδελφό του». Σηκώθηκαν όλοι και χειροκροτούσαν», περιέγραψε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

«Δεν πήγα ούτε στην κηδεία του πατέρα μου, γιατί έπαιζα στην Επίδαυρο. Ήταν ένας χρυσός άνθρωπος που είχε κάνει τα πάντα για τα παιδιά του. Δεν πήγα στην κηδεία, πήγα στα 40», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Καπετάνιος.

«Ήμουν πολλά χρόνια με τους ίδιους συναδέλφους. Αν δεν γουστάρεις, δεν κάνεις παρέα. Στο καμαρίνι αν θες κάνεις παρέα, αν δεν θέλεις, σηκώνεσαι και φεύγεις. Δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, αν θέλεις λες «καλημέρα». Εγώ δεν ήμουν στριφνός», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Καπετάνιος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Γερμανού για Μαρία Αντωνά: «Πιστεύετε ότι η Παναγία και ο Χριστούλης προσβλήθηκαν;»

Tabloid 12.04.2025
«Η Παναγία δεν ενοχλήθηκε, σας το λέω εγώ. Ήρθε η Παναγία στον ύπνο μου και μου είπε ότι δεν την ενόχλησε η Μαρία», είπε η Ναταλία Γερμανού

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έπαθε έμφραγμα επί σκηνής στα 37 της

Tabloid 12.04.2025
Ένα βράδυ τρόμου για τη γνωστή καλλιτέχνιδα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξομολογείται: «Τα τελευταία χρόνια παλεύω με δαίμονες και…»

Tabloid 12.04.2025
«Ήρθα αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά περισσότερες φορές από όσες μπορεί να φανταστεί άνθρωπος»

Γαμπρός το έσκασε με την πεθερά του 9 μέρες πριν τον γάμο

Παράξενα 12.04.2025
Είπαν πως πάνε για ψώνια και δεν γύρισαν ποτέ...

Η Σάλμα Χάγιεκ αποκάλυψε την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Tabloid 12.04.2025
Θέλω ο σύζυγός μου να λέει «ουάου» όταν με κοιτάει

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες στο Instagram

Tabloid 12.04.2025
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media

Το αμήχανο φιλί της Angelina Jolie και η ομιλία μετά την παραλαβή του Όσκαρ το 2000

Celebrity Stories 12.04.2025
Η ιδιαίτερη στιγμή στην ιστορία των Oscars που συνεχίζει να είναι θέμα συζητήσεων, 24 χρόνια μετά

Η μεταλλαγμένη αράχνη ‑ δολοφόνος της Ουκρανίας

OMG 12.04.2025
Μύθος ή πραγματικότητα;

Γιάννης Καπετάνιος: «Ήταν το πιο στραβόξυλο ηθοποιός»

Tabloid Χτες
""""""""Θα προσαρμοστώ και με το στραβόξυλο, θα προσαρμοστώ και με τον ευγενή. Στο καμαρίνι αν θες κάνεις παρέα, αν δεν θέλεις, σηκώνεσαι και φεύγεις"""""""".