Έφτιαχνε πίτσες μέχρι τη μέρα που άλλαξε η ζωή του
Ο 24χρονος Christiano έγινε κυριολεκτικά διάσημος μέσα σε μια νύχτα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 17/4/2025 | 00:02

Ο Christiano Wennmann έφτιαχνε πίτσες σε ένα μοδάτο μαγαζί της Νέας Υόρκης όταν τον εντόπισε για πρώτη φορά η βοηθός ενός διάσημου σχεδιαστή μόδας. Σήμερα, περπατάει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και ποζάρει για γνωστά περιοδικά.
Ο 24χρονος Christiano έγινε κυριολεκτικά διάσημος μέσα σε μια νύχτα στον κόσμο του modeling, όταν περπάτησε με αυτοπεποίθηση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, εκπροσωπώντας τον σχεδιαστή Willy Chavarria από τη Νέα Υόρκη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μέχρι τότε, δούλευε στην πιτσαρία Scarr’s στο Lower East Side, όταν μία από τις βοηθούς του Chavarria τον παρατήρησε, λίγες μόλις εβδομάδες πριν τη μεγάλη επίδειξη, και του πρότεινε να παρουσιάσει τη συλλογή με εσώρουχα του σχεδιαστή.
Από εκεί και πέρα, τα πράγματα πήραν φωτιά: ο Chavarria και η ομάδα του τον λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή και του ζήτησαν να ταξιδέψει στο Παρίσι. Ο νεαρός pizzaiolo, αν και σοκαρισμένος, κατάλαβε πως αυτή ήταν μια μοναδική ευκαιρία και είπε το μεγάλο «ναι». Σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Κατά τη διάρκεια της πρώτης φωτογράφισης, μου είπαν: ‘Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν σε είχαμε δει μέχρι τώρα· πρέπει να έρθεις στο Παρίσι’. Κι εγώ τους λέω: ‘Ωχ... οκ, μέσα είμαι!’ Την επόμενη στιγμή έκλεινα εισιτήρια για Γαλλία», θυμάται ο Christiano μιλώντας για την αστραπιαία άνοδό του. Το πέρασμα από μια πιτσαρία σε μια πασαρέλα υψηλής ραπτικής δεν ήταν εύκολο, αλλά ο Christiano δίνει τα εύσημα στον Chavarria και την ομάδα του που τον βοήθησαν να ξεπεράσει το άγχος. Ο ίδιος ο σχεδιαστής του είπε πως δεν βρισκόταν εκεί τυχαία και πως ήταν ήδη «σταρ». Αυτή η κουβέντα του έδωσε τη σιγουριά που χρειαζόταν για να περπατήσει στο catwalk.
Η πρώτη του εμφάνιση ήταν τόσο δυναμική, που αμέσως υπέγραψε με ένα μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, συνεργάστηκε με σχεδιαστές όπως η Sami Miro και εμφανίστηκε σε περιοδικά όπως τα HERO και Dazed. Η πορεία του είναι κυριολεκτικά απίστευτη.
Ο λογαριασμός του στο Instagram έχει πάρει φωτιά, αλλά ο ίδιος παραμένει προσγειωμένος. Συνεχίζει να δουλεύει στο Scarr’s και δηλώνει πως δεν σκοπεύει να σταματήσει τη «βάρδια» του στην κουζίνα, αφού αυτό τον κρατά σε επαφή με την πραγματικότητα.
«Έρχονται πελάτες και με ρωτάνε: ‘Εσύ δεν ήσουν που πήγες στο Παρίσι;’», είπε στη New York Post. «Αλλά εγώ συνεχίζω να φτιάχνω πίτσα. Το μόντελινγκ δεν με αλλάζει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μένω πιστός στον εαυτό μου. Δεν θέλω να ξεχάσω από πού ξεκίνησα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.