E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ΛΕΞ ανακοίνωσε συναυλία στο ΟΑΚΑ: Χαμός για ένα εισιτήριο, πάνω από 45.000 στην «ουρά»

Πάει για ιστορικό ρεκόρ με την -όπως όλα δείχνουν- μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/4/2025 | 18:41

Ο ΛΕΞ ανακοίνωσε συναυλία στο ΟΑΚΑ: Χαμός για ένα εισιτήριο, πάνω από 45.000 στην «ουρά»

Ο ΛΕΞ ανακοίνωσε συναυλία στο ΟΑΚΑ και ήδη έχει δημιουργηθεί πανικός με την διάθεση των εισιτηρίων. Ο κόσμος μέσα σε δευτερόλεπτα δημιούργησε ουρά αναμονής, για να προμηθευτεί ένα εισιτήριο για την πολυαναμενόμενη συναυλία.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αμέσως λίγα δευτερόλεπτα μετά από την δημοσίευσή του και την ανακοίνωση, στο λεπτό είχαν μπει ήδη περίπου 5.000 άτομα στην αναμονή και περίμεναν το εισιτήριο τους. 2 ώρες μετά την ανακοίνωση η «ουρά» ξεπερνούσε τους 45.000.

Όσο περνάει η ώρα ο κόσμος όλο και αυξάνεται, δημιουργώντας ρεκόρ για συναυλία στην Ελλάδα.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας εδώ.

Η μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού

Όπως αναμένεται να γίνει θα πρόκειται για την μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού με τον αγαπημένο ράπερ να φλερτάρει με το sold out στο ΟΑΚΑ, κάτι που λίγοι έχουν καταφέρει κυρίως ξένες προσωπικότητες, με τελευταία σχετική εμφάνιση να ήταν εκείνη των Coldplay το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε με τον τέταρτο προσωπικό του δίσκο ο οποίος έσπασε κάθε ρεκόρ. Με τίτλο Γ.Τ.Κ. (Για την Κουλτούρα), κατάφερε να γίνει χρυσός μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Οι τρομερές του συναυλίες

Οι fans του καλλιτέχνη που έχει «κερδίσει» όλη την Ελλάδα ετοιμάζονται να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, μιας και ο ράπερ είναι ευρέως γνωστός για το καταπληκτικό κλίμα που δημιουργείται σε κάθε του συναυλία και σε «μαγεύει».

Ο ράπερ, κάθε καλοκαίρι προγραμματίζει συναυλίες που γίνονται viral και όλοι μιλούν για αυτές.Οι στίχοι των κομματιών του ΛΕΞ συχνά αναφέρονται σε κοινωνικά, πολιτικά και προσωπικά θέματα, πράγμα που έχει κινήσει το ενδιαφέρον της νεολαίας που δεν σταματά να τον ακολουθεί πιστά.

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα είναι η συναυλία, στο Καυτανζόγλειο που γράφτηκε ιστορία. Το Στάδιο της Θεσσαλονίκης, γέμισε με κόσμο συγκεντρώθηκαν περίπου 30.000 θεατές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για hip-hop συναυλία στην Ελλάδα, ενώ δεν διαφημίστηκε καθόλου. Αρκούσε μόνο μια ανάρτηση στο Facebook. Κάτι που συνηθίζει να κάνει όταν πρόκειται να ανακοινώσει κάτι, όπως και τώρα με την σχετική δημοσίευσή του στο instagram.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο ΛΕΞ ανακοίνωσε συναυλία στο ΟΑΚΑ: Χαμός για ένα εισιτήριο, πάνω από 45.000 στην «ουρά»

Μουσική 24.04.2025
Πάει για ιστορικό ρεκόρ με την -όπως όλα δείχνουν- μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς

Ρεκόρ εσόδων στην Κίνα από τις συναυλίες των Coldplay: Αδιανόητα ποσά

Μουσική Προχτές
Στις πρόσφατες συναυλίες τους στον Χονγκ Κονγκ οι Coldplay συγκέντρωσαν 200.000 θεατές στο πρόσφατα εγκαινιασμένο αθλητικό πάρκο Kai Ta

Αυτή είναι η χώρα που θα προβάλλει το «Adolescence» σε όλα τα σχολεία

TV Σειρές 21.04.2025
Σε αυτή τη χώρα το «Adolescence» γίνεται μάθημα στα σχολεία

Ποιος θυμάται τους O.P.A.; Πώς είναι σήμερα το θρυλικό συγκρότημα των 90s

Μουσική 21.04.2025
Οpα, όpα, όpα, κάτσε, κάτσε, κάτσε!

Το τραγούδι που έγινε τεράστια διαχρονική επιτυχία, όμως ο δημιουργός του πίστευε πως θα πατώσει

Μουσική 20.04.2025
Παραλίγο να μην αναγνωρίσουν τη μεγαλοφυΐα του τραγουδιού τους...

Πολιτικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί: 7 διάσημοι που έπαιξαν σε διαφημιστικά

TV Σειρές 20.04.2025
Ένα μικρό αφιέρωμα σε διαφημίσεις που δεν ξεχάσαμε ποτέ

Camille: Το project του Prince που τρόμαξε μέχρι και τον ίδιο

Μουσική 19.04.2025
Ο Prince ήθελε να κυκλοφορήσει άλμπουμ χωρίς το όνομά του – Δείτε γιατί δεν τα κατάφερε

Η σειρά που πρέπει να δεις, εάν νιώθεις μοναξιά

TV Σειρές 19.04.2025
Είναι σαν χάδι στην ψυχή

Η Αλίσια Σίλβερστοουν επιστρέφει στον ρόλο της Σερ Χόροβιτς από την ταινία «Το Κορίτσι του Μπέβερλι Χιλς»

Σινεμά 18.04.2025
Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά-σίκουελ του φιλμ που κυκλοφόρησε πριν από τριάντα χρόνια