E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

2015: Ζώδια της Χρονιάς από το E‑Radio.gr

Tι θα μας φέρει το νέο έτος

Δημοσίευση 6/1/2015 | 00:00

2015: Ζώδια της Χρονιάς από το E‑Radio.gr

ΚΡΙΟΣ

Όπως φαίνεται, το 2015 θα είναι η χρονιά σας. Προσωπικά και επαγγελματικά, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και όλα θα πάνε καλύτερα.

Μετά τις δυσκολίες των 2 τελευταίων χρόνων, έρχεται στο προσκήνιο ένας νέος έpωτας ή κάποια προσωπική αλλαγή, δηλαδή ένας γάμος ή ένα παιδί. Από την άνοιξη θα δείτε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

Τα οικονομικά και επαγγελματικά σας σχέδια θα είναι προτεραιότητά σας. Νέα δουλειά ή προαγωγή στη δουλειά, ακόμη και νέες σπουδές θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας. Βγάζετε περισσότερα λεφτά και έχετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το 2015 θα σας αναγκάσει να τακτοποιήσετε πολλά θέματα σε δουλειά και οικονομικά. Η εpωτική σας ζωή δεν θα είναι φέτος η προτεραιότητά σας, αν και θα περάσετε ανέμελες, όμορφες στιγμές.

Το καλοκαίρι, μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα νιώσετε μια πίεση για να ξεκαθαρίσετε και να αλλάξετε συνήθειες – ακόμη, θα έχετε πολλές επιλογές στην εpωτική σας ζωή!

Τα οικονομικά σας χρειάζονται οργάνωση και ξεκαθαρίσματα, για να μην δώσετε τα χρήματά σας σε λάθος επιλογές. Οικογενειακές υποχρεώσεις ή δουλειές στο σπίτι μπορεί να χρειαστούν χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2015 θα σας αναγκάσει να σοβαρευτείτε και να αλλάξετε τον ανάλαφρο τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Ειδικά τον Σεπτέμβριο, τα πράγματα δυσκολεύουν για εσάς.

Φέτος, όσες σχέσεις δεν βασίζονται στην αγάπη θα σβήσουν, ενώ όσες είναι γερές θα κρατήσουν για πάντα. Καλύτερα να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι μαζί σας σε εύκολα και δύσκολα.

Τα επαγγελματικά σας ξεκαθαρίζουν επίσης, αν και αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλες ευθύνες και θα πρέπει να φέρετε αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2015 θα φέρει αποτελέσματα σε θέματα δουλειάς, πολλή κούραση και ευχάριστες προσωπικές στιγμές.

Αν δεν έχετε σχέση, φέτος θα γνωρίσετε άτομα που μπορεί να αξίζουν το ενδιαφέρον σας, ενώ όσοι έχετε σχέση μπορεί να περάσετε στο επόμενο επίπεδο.

Φέτος θα μπούνε ισχυρές βάσεις στα οικονομικά σας ζητήματα, σε συνδυασμό με πολλή σκληρή δουλειά. Η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε αν θέλετε να κάνετε κάποια κίνηση, μια νέα επιχείρηση, υλοποίηση κάποιας ιδέας, αυτή είναι η στιγμή!

ΛΕΩΝ

Το 2015 θα είναι μια όμορφη χρονιά για εσάς. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, και θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κατακτήσετε όσα λαχταράτε. Είναι μια χρονιά-σταθμός.

Τα εpωτικά σας επίσης, επιτέλους, μετά από καιρό θα πάνε καλά. Η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σας το καλοκαίρι και μια εpωτική ιστορία θα γίνει το επίκεντρο της ζωής σας. Νέα σχέση ή επισημοποίηση της υπάρχουσας.

Στα επαγγελματικά σας θα πάρετε προαγωγή ή θα αλλάξετε δουλειά, κάνοντας κάτι που πραγματικά θα σας παθιάσει. Πολλά ταξίδια και νέες επιτυχίες σας περιμένουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

To 2015 θα είναι μια μεταβατική χρονιά για εσάς. Το καλοκαίρι θα μπουν νέες βάσεις στη ζωή σας.

Πολλά θα αλλάξουν μέσα στο καλοκαίρι, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2015 θα αναγκαστείτε να απομακρυνθείτε από σχέσεις που έχουν φθαρεί και τις κρατάτε χωρίς λόγο.

Ίσως φέτος να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας. Αν αυτήν την περίοδο δεν βρίσκετε δουλειά, κάντε λίγη υπομονή, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα το καλοκαίρι, ενώ τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν.

ΖΥΓΟΣ

Χαλαρή χρονιά για εσάς το 2015, με μεγάλες δόσεις αγάπης, ενώ θα έχετε θετικές προοπτικές στα επαγγελματικά σας.

Το καλοκαίρι τα εpωτικά σας θα είναι στα πάνω τους και σιγά σιγά θα αρχίσετε να σκέφτεστε τον γάμο, μια νέα γνωριμία ή ένα παιδί. Η τύχη θα σας φέρει όμορφες στιγμές στα προσωπικά σας και θα αποτελέσουν βασικό άξονα της καθημερινότητάς σας.

Επιμόρφωση, εκπαίδευση και εξειδίκευση είναι για εσάς προτεραιότητες μέσα στο 2015. Μάλιστα, θα δουλέψετε επιτέλους ένα δικό σας πλάνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σας και επιστρέφει για λίγο το καλοκαίρι, επηρεάζοντάς σας.

Στα εpωτικά σας θα έχετε ηρεμία και όμορφες στιγμές, ενώ θα νιώσετε ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας. Νέες γνωριμίες και επισημοποιήσεις σχέσεων είναι στο προσκήνιο.

Στη δουλειά θα δείτε επιτέλους θετικές εξελίξεις και θα καταξιωθείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Προσοχή με τα οικονομικά σας, μιας και το καλοκαίρι θα κάνετε μια μεγάλη σπατάλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια δύσκολη χρονιά για εσάς, αφού θα έχετε στην πλάτη σας τον Κρόνο. Πρέπει να είστε προσεκτικοί. Είτε που θα εκτοξευθείτε στην κορυφή, είτε που θα αποτύχετε παταγωδώς.

Στα εpωτικά σας θα χρειαστείτε υπομονή και ψυχραιμία, για να χειριστείτε καλύτερα τις καταστάσεις που θα βρείτε στο δρόμο σας. Αν θέλετε να παντρευτείτε, κάντε το το φθινόπωρο.

Στα επαγγελματικά σας θέματα, είναι σημαντικό να πάρετε απόφαση πως θα έχετε λιγότερο χρόνο για τον εαυτό σας και περισσότερη δουλειά. Αν αφοσιωθείτε στην εργασία σας, θα λάμψετε, αν τεμπελιάσετε, θα τα βρείτε πολύ σκούρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2015 θα σας φερθεί με συμπάθεια. Έρχεται σταθερότητα και ασφάλεια σε εpωτικά και επαγγελματικά θέματα.

Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στα εpωτικά σας τους πρώτους μήνες του 2015 και τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν αργότερα. Γάμος ή παιδιά είναι πιθανά.

Τα οικονομικά σας πηγαίνουν σταθερά όλο και καλύτερα και ειδικά το καλοκαίρι η κατάσταση βελτιώνεται πολύ. Τα χρήματα μπορεί να μην προέλθουν απαραίτητα από τη δουλειά, αλλά από ακίνητα ή επενδύσεις ή παλιά χρωστούμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμφέροντά σας ικανοποιούνται το 2015 και νέες συνεργασίες σάς αλλάζουν τη ζωή.

Γάμοι και σχέσεις είναι προτεραιότητα για εσάς και μάλιστα μια συνεργασία θα σας φτιάξει μια νέα καθημερινότητα, που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Τα οικονομικά σας θα καλυτερεύσουν με τη νέα χρονιά και οι προοπτικές σας γίνονται όλο και καλύτερες. Οι δουλειές σας πηγαίνουν καλά, αναγνωρίζονται τα ταλέντα σας και το καλοκαίρι νέες προτάσεις συνεργασίας θα προκύψουν εκεί που δεν το περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Φέτος είναι η χρονιά που η καριέρα σας θα πάει καλά, όμως κινδυνεύετε να αφήσετε την προσωπική σας ζωή στην άκρη και αυτό να σας δημιουργήσει προβλήματα.

Σχέσεις εpωτικές και οικογενειακές χρειάζονται την προσοχή σας, ενώ εσείς έχετε άλλες προτεραιότητες.

Θα δουλέψετε σκληρά, θα ανταμειφθείτε γι' αυτό και θα έχετε νέες ευκαιρίες για να ξεχωρίσετε. Το καλοκαίρι περιμένετε αύξηση ή μια πιο υπεύθυνη θέση στη δουλειά σας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα 3 ζώδια που ζηλεύουν τους συντρόφους τους

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 20.09.2024
Η ζήλια, όσο φυσιολογική κι αν είναι, μπορεί να καταστρέψει μια σχέση αν δε διαχειριστεί σωστά

Τα ζώδια σήμερα: 20 Σεπτεμβρίου

Ζώδια Ημέρας 20.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα: 19 Σεπτεμβρίου

Ζώδια Ημέρας Χτες
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα: 18 Σεπτεμβρίου

Ζώδια Ημέρας Προχτές
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια που είναι πολύ ανταγωνιστικά

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 17.09.2024
Μην τα πετύχεις στη δουλειά...

Τα ζώδια σήμερα 17/9: Kάθε στιγμή είναι ιδανική για να αποκτήσετε αποφασιστικότητα

Ζώδια Ημέρας 17.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Ζώδια Εβδομάδας: Συναρπαστικές ευκαιρίες, meetings και ανεξάντλητη ενέργεια

Ζώδια Εβδομάδας 16.09.2024
Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!

Τα ζώδια σήμερα 16/9: Ιδανική στιγμή για να λύσετε... άλυτα ζητήματα

Ζώδια Ημέρας 16.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 15/9: Oι φίλοι σας δίνουν δύναμη

Ζώδια Ημέρας 15.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 14/9: Αξιοποιήστε κάθε ώρα

Ζώδια Ημέρας 14.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 13/9: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες σήμερα

Ζώδια Ημέρας 13.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 12/9: Πάψτε να κυνηγάτε το ανέφικτο όνειρο

Ζώδια Ημέρας 12.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr