E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οικογένεια έσπασε παράδοση 200 ετών, φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι!

Για τους δύο τελευταίους αιώνες, οι γυναίκες της οικογένειας γεννούσαν μόνο αγόρια

Δημοσίευση 16/2/2015 | 00:00

Οικογένεια έσπασε παράδοση 200 ετών, φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι!

Η Myla Lawrie είναι μόλις 4 μηνών και αποτελεί την εξαίρεση στην 200ετή παράδοση της οικογένειας της, η οποία τους δύο τελευταίους αιώνες έφερνε στον κόσμο μόνο αγόρια! Η μικρή είναι το πρώτο κοριτσάκι 5 γενεών μετά από μια θεία της, που γεννήθηκε το 1809, την ίδια χρονιά με τις γεννήσεις των Charles Darwin, Abraham Lincoln και Edgar Allan Poe.

Όμως η γέννηση της Myla δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, καθώς η μητέρα της, Hannah, είχε ερευνήσει όλους τους πιθανός τρόπους που θα την έκαναν να συλλάβει κορίτσι.

Έχοντας έναν ακόμη δικό τους γιο, καθώς και δύο ακόμη αγοράκια από την προηγούμενη σύντροφο του Mark, πατέρα της μικρής, το ζευγάρι ήταν έτοιμο για τον ερχομό της κόρης τους, στο σπίτι τους, στο Kent της Αγγλίας. Όπως δήλωσε η Hannah στην Daily Mail, γνωρίζοντας το ιστορικό της οικογένειας του Mark υπέθεσε ότι η γέννηση αρσενικών απογόνων οφειλόταν πιθανόν σε κάποια γενετική ανωμαλία των αντρών και του σπέρματός τους, το οποίο μάλλον περιείχε μόνο χρωμοσώματα Y, που καθορίζουν το φύλο του παιδιού.

Βέβαια, όπως φάνηκε στη συνέχεια, δεν ήταν αυτό το θέμα της παράδοσης. Τι κι αν ρώτησε γιατρούς και ειδικούς επί του θέματος, όλοι της είπαν ότι το πρόβλημα δεν οφειλόταν σε κάποια γενετική ανωμαλία, καθώς κάθε φορά που μια γυναίκα συλλαμβάνει παιδί, η πιθανότητα για το φύλο του είναι 50-50. Φυσικά, αυτό ήταν κάτι που δεν συνέβαινε και τόσο συχνά στην οικογένεια του άντρα της.

Έτσι, η Hannah αποφάσισε να ακολουθήσει μια μέθοδο από τη δεκαετία του '60, τη «Shettles Method», σύμφωνα με την οποία, αν κάποια γυναίκα θέλει να αποκτήσει κοριτσάκι, πρέπει να κάνει σeξ νωρίς κατά τη διάρκεια του κύκλου της και μετά να απέχει τελείως από αυτό. Η θεωρία αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι το χρωμόσωμα X που βρίσκεται στο σπέρμα είναι πιο αργό από το Υ, αλλά μπορεί να επιζήσει περισσότερο.

Όταν η νεαρή γυναίκα έμαθε ότι τελικά ήταν έγκυος, περίμενε να καλωσορίσει ένα ακόμα αγόρι στην οικογένεια, αλλά μετά από 20 εβδομάδες ο γιατρός τής ανακοίνωσε ότι θα έκανε κοριτσάκι. Τώρα η Myla δεν σταματά να δέχεται δωράκια, σαν αυτά που έχουν όλες οι πριγκίπισσες, και ροζ ρούχα, από όλη της την οικογένεια, ενώ η μητέρα της δηλώνει απίστευτα χαρούμενη και λέει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί και να κρύψει τα συναισθήματα της. Επιπλέον, τώρα που απέκτησε και το τέταρτο παιδί της με τον Mark είναι πλήρης και ανέφερε πως αν στη θέση της Myla, ερχόταν άλλο ένα αγόρι, θα ξαναπροσπαθούσε για το κορίτσι, όμως πλέον που έχει ένα και από τα δύο, έχει τα πάντα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «κρυφό» και παράνομο ερωτικό τρίγωνο που συγκλόνισε το Χόλιγουντ τον 20ο αιώνα

Celebrity Stories 10.10.2024
Δύο γυναίκες, ένας άνδρας: Οι βίοι παράλληλοι του Spencer Tracy

Καλομοίρα: Η κριτική για τον ρόλο μου ως μητέρα με πλήγωσε βαθιά

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα συναισθήματα που βίωσε λόγω της κριτικής από την οικογένειά της, τονίζοντας τη σημασία του να είναι παρούσα για τα παιδιά της

Μαθητής εξελέγη πρόεδρος στο 15μελές και πήγε στο σχολείο με κοστούμι και γραβάτα πάνω σε… άμαξα

Social Χτες
Στην είσοδο του σχολείου τον περίμεναν οι ψηφοφόροι του

Κυκλώνας Μίλτον: Ο TikToker που αρνείται να φύγει από τη βάρκα του – «Με προστατεύει ο Θεός»

Παράξενα Χτες
H χειρότερη καταιγίδα των τελευταίων 100 ετών πλησιάζει

Απ. Γκλέτσος για μετανάστες: «Θα έπρεπε να τους φέρουν ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να μην γίνουν φονιάδες»

Tabloid Χτες
Η λύση του Απόστολου Γκλέτσου για την εγκληματικότητα των μεταναστών προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με το δημοσίευμα: «Δεν έχει αποχωρήσει κανείς, πάρτε ένα τηλέφωνο»

TV Buzz Χτες
«Δεν ξέρω αν βλέπετε καθημερινά τα νούμερα ... είμαστε ευχαριστημένοι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Κόλαφος» ο Λιάγκας κατά φίλου της Τούνη: «Ένας τίποτας που αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει το δημοτικό»

TV Buzz Χτες
«Όχι κύριοι, δεν θέλουμε εσάς, μείνετε στη γωνίτσα σας. Είναι ντροπή!», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας