E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ένα ιδιόμορφο project: Η παντρεμένη δημοσιογράφος που κοιμόταν με αγνώστους

Έγραψε βιβλίο με τις εpωτικές της εμπειρίες

Δημοσίευση 4/4/2015 | 00:00

Ένα ιδιόμορφο project: Η παντρεμένη δημοσιογράφος που κοιμόταν με αγνώστους

Η Robin Rinaldi αποφάσισε να βγει από τη ρουτίνα του βαρετού σeξ που είχε στον γάμο της και έτσι μαζί με τον σύζυγό της αποφάσισαν να ανοίξουν τη σχέση τους σε τρίτα πρόσωπα, ώστε εκείνη να ζήσει εμπειρίες και με άλλους εpαστές.

Η 50χρονη δημοσιογράφος μάλιστα εμπνεύστηκε από το έτος 2008-2009 και τις ακόλαστες εμπειρίες της και έτσι έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Wild Oats Project», που παρουσίασε λίγες ημέρες νωρίτερα.

Όπως αναφέρει μέσα στο βιβλίο της, σε μια από τις συναντήσεις που είχε, με έναν 23χρονο, σε κάποιο ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, εκείνος μετά το ραντεβού τους θέλησε να της αφήσει το τηλέφωνό του, όμως αυτή αρνήθηκε, μιας και τα ζητούμενο δεν ήταν η επανάληψη της συνεύρεσης, αλλά το να έρχεται σε επαφή με άγνωστους και διαφορετικούς άνδρες κάθε φορά.

Αφού λοιπόν ο νεαρός έφυγε από το δωμάτιο, εκείνη ξάπλωσε στο κρεβάτι και έστειλε μια καληνύχτα στον άντρα της, τον Scott, ο οποίος την καληνύχτισε εξίσου γλυκά, αποκαλώντας την «περιστέρι» του. Επιπλέον, η Rinaldi είχε αναρτήσει και μια σχετική αγγελία, στην οποία ανέφερε τα προσόντα της, καθώς και το τι ακριβώς ψάχνει: «Καλό κορίτσι αναζητά εμπειρίες. Είμαι 44 ετών, επαγγελματίας, μορφωμένη, ελκυστική γυναίκα σε ανοιχτό γάμο, αναζητώ ελεύθερους άντρες ηλικίας 35-50 για να εξερευνήσω τη σeξουαλικότητά μου».

Όπως εξομολογήθηκε η 50χρονη, ο γάμος της είχε βαλτώσει σeξουαλικά, καθώς ερχόταν σε επαφή με τον άντρα της μια φορά την εβδομάδα, ενώ το πάθος και ο αυθορμητισμός τους είχαν χαθεί και εκείνη περνούσε κρίση μέσης ηλικίας, η οποία της έκανε εντονότερη την ανάγκη να νιώσει ξανά τις αισθήσεις της αποπλάνησης και της σeξουαλικής εγκατάλειψης, την ανάγκη να νιώσει ξανά θηλυκό. Παραδέχεται, πως πάντα ήταν το «καλό κορίτσι» της υπόθεσης, μιας και πριν παντρευτεί, στα 26 της, είχε κοιμηθεί με μόλις 3 άντρες, ενώ ήταν πολύ συντηρητική, μέχρι τη στιγμή που ανακοίνωσε στον τελευταίο σύζυγό της πως ήθελε έναν ανοιχτό γάμο.

Εκείνος αρχικά ήταν αντίθετος με αυτήν την ιδέα, όμως στη συνέχεια δέχτηκε την πρόταση της γυναίκας του, κατά την οποία εκείνη θα νοίκιαζε μια γκαρσονιέρα, όπου θα έμενε για 5 ημέρες και θα γύριζε στο κοινό τους σπίτι τα Σαββατοκύριακα, ενώ και οι δύο θα μπορούσαν το συγκεκριμένο διάστημα να κοιμηθούν με όποιον ήθελαν, αρκεί πάντα να χρησιμοποιούσαν προστασία. Τώρα αυτή η περίοδος πειραματισμού έχει τελειώσει και το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο σε μια μονογαμική σχέση πλέον, όπως και παλιά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «κρυφό» και παράνομο ερωτικό τρίγωνο που συγκλόνισε το Χόλιγουντ τον 20ο αιώνα

Celebrity Stories 10.10.2024
Δύο γυναίκες, ένας άνδρας: Οι βίοι παράλληλοι του Spencer Tracy

Καλομοίρα: Η κριτική για τον ρόλο μου ως μητέρα με πλήγωσε βαθιά

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα συναισθήματα που βίωσε λόγω της κριτικής από την οικογένειά της, τονίζοντας τη σημασία του να είναι παρούσα για τα παιδιά της

Μαθητής εξελέγη πρόεδρος στο 15μελές και πήγε στο σχολείο με κοστούμι και γραβάτα πάνω σε… άμαξα

Social Χτες
Στην είσοδο του σχολείου τον περίμεναν οι ψηφοφόροι του

Κυκλώνας Μίλτον: Ο TikToker που αρνείται να φύγει από τη βάρκα του – «Με προστατεύει ο Θεός»

Παράξενα Χτες
H χειρότερη καταιγίδα των τελευταίων 100 ετών πλησιάζει

Απ. Γκλέτσος για μετανάστες: «Θα έπρεπε να τους φέρουν ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να μην γίνουν φονιάδες»

Tabloid Χτες
Η λύση του Απόστολου Γκλέτσου για την εγκληματικότητα των μεταναστών προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με το δημοσίευμα: «Δεν έχει αποχωρήσει κανείς, πάρτε ένα τηλέφωνο»

TV Buzz Χτες
«Δεν ξέρω αν βλέπετε καθημερινά τα νούμερα ... είμαστε ευχαριστημένοι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Κόλαφος» ο Λιάγκας κατά φίλου της Τούνη: «Ένας τίποτας που αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει το δημοτικό»

TV Buzz Χτες
«Όχι κύριοι, δεν θέλουμε εσάς, μείνετε στη γωνίτσα σας. Είναι ντροπή!», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας