E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

13χρονη, θύμα βιασμού, σοκάρει όσους την προέτρεπαν να κάνει άμβλωση

Η συγκλονιστική ιστορία της Ashley

Δημοσίευση 7/4/2015 | 00:00

13χρονη, θύμα βιασμού, σοκάρει όσους την προέτρεπαν να κάνει άμβλωση

Πριν από 2 χρόνια, η 13χρονη Ashley από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών βιάστηκε από έναν φίλο του αδερφού της, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.

Οι οικογένεια της έφηβης κατήγγειλε τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στη φυλακή για ακόμα δύο βιασμούς. Και μπορεί γονείς και φίλοι να προέτρεπαν την Ashley να ρίξει το μωρό, όμως εκείνη αποφάσισε να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της, φέρνοντας στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι, με το όνομα Aden. Σήμερα εκείνη είναι 15 ετών και πηγαίνει στο Γυμνάσιο, καταφέρνοντάς μια χαρά σαν μητέρα, αλλά και σαν μαθήτρια.

Βέβαια, τα πράγματα μετά τον βιασμό δεν ήταν καθόλου εύκολα, καθώς αφού η νεαρή επέστρεψε στο σχολείο της, διαπίστωσε πως και ο βιαστής της, που τότε ήταν επίσης ανήλικος, συνέχιζε να φοιτά κανονικά στο ίδιο σχολείο. Παρά την καταδίκη του, η αστυνομία ήθελε να προστατέψει τον έφηβο και έτσι ποτέ δεν δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομά του. Έτσι η Ashley αποφάσισε να αλλάξει σχολείο και στη νέα της τάξη είναι η καλύτερη μαθήτρια.

Όμως δυστυχώς μια ακόμα τραγωδία χτύπησε την οικογένειά της, όταν τον περασμένο Αύγουστο ο αδερφός της παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο την ώρα που έκανε ποδήλατο, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Ο υπαίτιος εξαφανίστηκε αμέσως μετά την πράξη του και ακόμα και σήμερα ο δολοφόνος δεν έχει βρεθεί. Παρόλο που η οικογένεια δέχτηκε αυτό το τεράστιο πλήγμα, κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της. Όσο για τον μικρό Aden, πλέον είναι 18 μηνών και έχει μια οικογένεια που τον λατρεύει.

Φέτος η Ashley πρόκειται να συμμετέχει στην «Πορεία για τη ζωή», μια διαμαρτυρία κατά της νομιμοποίησης των αμβλώσεων, που έχει αποφασίσει το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Μέχρι στιγμής η Ashley δεν λαμβάνει καμία βοήθεια από την Πολιτεία της, μιας και η Ιντιάνα ανήκει σε μια από τις 31 πολιτείες που δεν προστατεύουν τα παιδιά που προέρχονται από βιασμούς. Στην περίπτωση που η κοπέλα ζητήσει βοήθεια από το κράτος, τότε εκείνο θα απευθυνθεί στον φυσικό πατέρα του παιδιού και αν εκείνος θελήσει, θα προσφέρει ό,τι μπορεί, όμως αυτό το σενάριο είναι αδιανόητο για εκείνη. Όπως αποδεικνύει αυτή η ιστορία, η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει πολλά εμπόδια.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή είναι η πιο «cool» δουλειά του κόσμου

Stories 10.10.2024
Και με τις δυο έννοιες

Γιατί οι Eλληνες μαθητές πάτωσαν στη Δημιουργική Σκέψη

Stories 10.10.2024
Στην ομάδα με τις χαμηλότερες επιδόσεις στη δημιουργική σκέψη οι Έλληνες μαθητές - Ρωτήσαμε τρεις εκπαιδευτικούς τι είναι αυτό που επηρεάζει αρνητικά τη δημιουργική σκέψη των μαθητών

Πως να μην ξεμένεις από μπαταρία στο κινητό

Νέα Εποχή 10.10.2024
Μικρά χρήσιμα μυστικά

10 σοφά αποφθέγματα του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

Πρόσωπα Χτες
Πέθανε σαν σήμερα το 1967

Το νέο «παλάτι» των Μπέκαμ κοστίζει 71 εκατομμύρια

Αρχιτεκτονική Χτες
Οι Μπέκαμ σε νέα πολυτελή επένδυση!

Γιατί οι Ιάπωνες θέλουν να δουλεύουν μέχρι τελικής πτώσης;

Νέα Εποχή Χτες
Αν και έχουν γίνει προσπάθειες να περιοριστεί το φαινόμενο της υπερβολικής εργασίας, η εργασιακή νομοθεσία στην Ιαπωνία δεν είναι πάντα επαρκώς αυστηρή

Η πιο επικίνδυνη χώρα για οδήγηση στην Ευρώπη

Νέα Εποχή Χτες
Θα μπορούσε, αλλά δεν είναι η Ελλάδα

Μυστικά, θεωρίες συνωμοσίας και η ιστορία του ακριβότερου πίνακα όλων των εποχών

Stories Χτες
Το άνευ προηγουμένου ποσό που δόθηκε για αυτό το εργο Salvator Mundi, αναμφισβήτητα, τον πιο αμφιλεγόμενο πίνακα του 21ου αιώνα

Ένα ζευγάρι ζει χωρίς χρέη σε ένα σπίτι που έχτισε μόνο του, στη Μοντάνα

Αρχιτεκτονική Χτες
Τώρα, διδάσκουν σε άλλους πώς να κάνουν το ίδιο