E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς μια εφαρμογή για κινητά βοήθησε Βρετανίδα να χάσει 23 κιλά

Η απίστευτη ιστορία της Andrea Lindsay

Δημοσίευση 22/4/2015 | 00:00

Πώς μια εφαρμογή για κινητά βοήθησε Βρετανίδα να χάσει 23 κιλά

Η Βρετανίδα Andrea Lindsay, έχασε πάνω από 20 κιλά μέσα σε έξι μήνες, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή υπνοθεραπείας. Έτσι, όταν εμφανίστηκε με τον σύζυγό της σε μια εκδήλωση της δουλειάς τους, απόρησε που οι συνάδελφοί του, αν και τη γνώριζαν και τη συμπαθούσαν τόσα χρόνια, ήταν ψυχροί εκείνη την ημέρα μαζί της.

Αργότερα, αντιλήφθηκε πως μετά την απώλεια των κιλών της είχε γίνει αγνώριστη, με αποτέλεσμα να μην καταλάβουν ποια ήταν, νομίζοντας πως ο άντρας της είχε φέρει μια άλλη γυναίκα μαζί του. Η 43χρονη Αγγλίδα κατάφερε να πέσει 4 ολόκληρα μεγέθη στα ρούχα, κατεβάζοντας απλώς μια εφαρμογή για τα κινητά, η οποία βοηθά στην απώλεια βάρους.

Μητέρα ενός παιδιού, η Lindsay είχε δοκιμάσει πολλές μεθόδους στο παρελθόν προσπαθώντας να αδυνατίσει, όμως όταν ανακάλυψε την εφαρμογή «Εύκολη απώλεια - Εικονικό μπαλονάκι στομάχου - Χάστε κιλά εύκολα», πέτυχε αυτό που πάντα επιθυμούσε: από τα 88 κιλά, έπεσε στα 65! Η συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέρει 6 συνεδρίες υπνοθεραπείας, όπως επίσης και κάποιες συμβουλές διατροφής και ένα ημερολόγιο για την καταγραφή φαγητών και φωτογραφιών. Πριν βρει την εφαρμογή, η 43χρονη δεν είχε βρει το κίνητρο που θα την ωθούσε να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα διατροφής, όμως μετά την εφαρμογή άρχισε να σκέφτεται περισσότερο τι τρώει.

Η νέα της νοοτροπία σχετικά με το φαγητό είναι το να τρώει όποτε πεινάσει και να σταματά να τρώει όταν χορτάσει, ενώ αν πάρει κάτι από έξω, θα προτιμήσει να είναι ελαφρύ. Πάντως, το δίκτυο NHS έχει αποδείξει πως η υπνοθεραπεία δεν βοηθάει και τόσο στο αδυνάτισμα, χωρίς αυτό να είναι βέβαιο 100%, καθώς, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι μελέτες επ' αυτού είναι κακής ποιότητας.

Αν πάλι θελήσετε να δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο για να αδυνατίσετε, πρέπει να ακολουθήσετε κατά γράμμα τους κανόνες και τις προϋποθέσεις για την ασφάλειά σας, ενώ η Lindsay, που πλέον παρακολουθεί και μαθήματα hot yoga, λέει πως η υπνοθεραπεία την έχει βοηθήσει να αγαπήσει όσο ποτέ άλλοτε το κορμί της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτή είναι η πιο «cool» δουλειά του κόσμου

Stories 10.10.2024
Και με τις δυο έννοιες

Γιατί οι Eλληνες μαθητές πάτωσαν στη Δημιουργική Σκέψη

Stories 10.10.2024
Στην ομάδα με τις χαμηλότερες επιδόσεις στη δημιουργική σκέψη οι Έλληνες μαθητές - Ρωτήσαμε τρεις εκπαιδευτικούς τι είναι αυτό που επηρεάζει αρνητικά τη δημιουργική σκέψη των μαθητών

Πως να μην ξεμένεις από μπαταρία στο κινητό

Νέα Εποχή 10.10.2024
Μικρά χρήσιμα μυστικά

10 σοφά αποφθέγματα του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

Πρόσωπα Χτες
Πέθανε σαν σήμερα το 1967

Το νέο «παλάτι» των Μπέκαμ κοστίζει 71 εκατομμύρια

Αρχιτεκτονική Χτες
Οι Μπέκαμ σε νέα πολυτελή επένδυση!

Γιατί οι Ιάπωνες θέλουν να δουλεύουν μέχρι τελικής πτώσης;

Νέα Εποχή Χτες
Αν και έχουν γίνει προσπάθειες να περιοριστεί το φαινόμενο της υπερβολικής εργασίας, η εργασιακή νομοθεσία στην Ιαπωνία δεν είναι πάντα επαρκώς αυστηρή

Η πιο επικίνδυνη χώρα για οδήγηση στην Ευρώπη

Νέα Εποχή Χτες
Θα μπορούσε, αλλά δεν είναι η Ελλάδα

Μυστικά, θεωρίες συνωμοσίας και η ιστορία του ακριβότερου πίνακα όλων των εποχών

Stories Χτες
Το άνευ προηγουμένου ποσό που δόθηκε για αυτό το εργο Salvator Mundi, αναμφισβήτητα, τον πιο αμφιλεγόμενο πίνακα του 21ου αιώνα

Ένα ζευγάρι ζει χωρίς χρέη σε ένα σπίτι που έχτισε μόνο του, στη Μοντάνα

Αρχιτεκτονική Χτες
Τώρα, διδάσκουν σε άλλους πώς να κάνουν το ίδιο