E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η δεσμοφύλακας που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έναν φυλακισμένο

Απίστευτο, κι όμως αληθινό

Δημοσίευση 20/6/2015 | 00:00

Η δεσμοφύλακας που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έναν φυλακισμένο

Η Jenee και ο Robert γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν αφότου ο 45χρονος άντρας μπήκε στη φυλακή, καταδικασμένος για ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού.

Μάλιστα, ο γάμος τους κρατάει εδώ και 9 χρόνια. Πρωτογνωρίστηκαν το 2000 και όπως είπε ο Robert, όταν αντίκρισε τα μάτια της 40χρονης, πλέον, γυναίκας για πρώτη φορά, κατάλαβε πως θα την έκανε δικιά του. Και στην Jenee όμως άρεσε πάρα πολύ, από την πρώτη στιγμή, όμως σκεπτόμενη τον σάλο που θα ακολουθούσε μέσα στις φυλακές, κρατούσε τις αποστάσεις της.

Στην ερώτηση για το αν εκείνη γνώριζε τον λόγο που ο Robert ήταν μέσα κι αν φοβήθηκε, η γυναίκα απάντησε πως ήξερε τα πάντα και πως μάλιστα έψαξε και περαιτέρω πληροφορίες, όμως δεν φοβήθηκε καθόλου, μιας και όπως είπε, ο άντρας που γνώρισε είχε πλήρη συνείδηση της πράξης του και των συνεπειών που ακολούθησαν.

Η 40χρονη είπε πως δεν την ενόχλησε η πράξη του άντρα της, καθώς σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, όπως αναφέρει. Και μπορεί όσο η Jenee ήταν δεσμοφύλακας να μην είχε ανταλλάξει κουβέντα με τον Robert, όμως κάποια στιγμή την απέλυσαν, για άσχετο λόγο, και εκείνη φεύγοντας άφησε γράμματα σε 5 άντρες, για να τους ευχαριστήσει που γνωρίστηκαν. Το ένα γράμμα ήταν για τον Robert και περιείχε το τηλέφωνό της. Μόλις ο κρατούμενος το διάβασε, η υπεύθυνη το κατέστρεψε.

Όμως εκείνος κατάφερε να απομνημονεύσει το νούμερο και έτσι την κάλεσε 2 φορές. Τη δεύτερη φορά, επρόκειτο να αποφυλακιστεί σύντομα, στις 13 Ιουνίου του 2002, και της ζήτησε να είναι μαζί του στις 14. Έκτοτε, δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Στο πρώτο τους ραντεβού φιλήθηκαν μόλις εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητο και έτσι άρχισαν όλα.

Η Jenee είχε ήδη μια μικρή κόρη, που τότε δεν ήταν ούτε 3 χρονών. Αφού οι δύο τους συζήτησαν για το τι θέλουν από τη ζωή τους, κατέληξαν πως δεν επρόκειτο για κάποιο παιχνίδι, αλλά για μια σοβαρή σχέση. Από τότε ο Robert κάθε χρόνο της έκανε πρόταση γάμου του Αγίου Βαλεντίνου, όμως εκείνη έλεγε όχι, μιας και δεν ήθελε να παντρευτεί πριν τα 30, κι έτσι αποφάσισε να την πάει μια ημέρα στους δικούς του για φαγητό και αφού γονάτισε μπροστά σε όλους, της έκανε πάλι πρόταση, με εκείνη επιτέλους να δέχεται. 

Ο πατέρας της ακόμα και σήμερα βέβαια δεν γνωρίζει πώς πραγματικά γνωρίστηκαν οι δυο τους και πιστεύει πως ήταν συνάδελφοι στις φυλακές, ενώ αν γνώριζε την αλήθεια, θα ήταν αντίθετος.

Ο γάμος τους είχε και τις δυσκολίες του, μιας και ο Robert είχε πρόβλημα αλκοολισμού, όμως πλέον αυτό ξεπεράστηκε και τώρα λύνουν τα προβλήματά τους όσο πιο πολιτισμένα μπορούν.

Το ζευγάρι μάλιστα μίλησε και για τη σeξουαλική του ζωή, η οποία όπως φαίνεται περιείχε πολλούς πειραματισμούς, μιας και η Jenee ήθελε να χαρίσει εμπειρίες στον σύζυγό της. Ανάμεσά τους δηλώνουν πως έχουν καλή επικοινωνία και πολλή εμπιστοσύνη, ενώ δεν ζηλεύουν ο ένας τον άλλον. ¶λλωστε, αυτό που συνιστούν και στα υπόλοιπα ζευγάρια είναι να επικοινωνούν μεταξύ τους. Οι δυο τους λένε τα πάντα, καθώς πέρα από σύντροφοι είναι και πολύ καλοί φίλοι, ενώ η συμβουλή που δίνει ο Robert στην κόρη του για το αγόρι που θα της αρέσει είναι να δει τη συμπεριφορά που εκείνος θα έχει απέναντι στη μητέρα του: αν της φέρεται καλά, το ίδιο θα κάνει και μαζί της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαθητής εξελέγη πρόεδρος στο 15μελές και πήγε στο σχολείο με κοστούμι και γραβάτα πάνω σε… άμαξα

Social 09.10.2024
Στην είσοδο του σχολείου τον περίμεναν οι ψηφοφόροι του

Κυκλώνας Μίλτον: Ο TikToker που αρνείται να φύγει από τη βάρκα του – «Με προστατεύει ο Θεός»

Παράξενα 09.10.2024
H χειρότερη καταιγίδα των τελευταίων 100 ετών πλησιάζει

Απ. Γκλέτσος για μετανάστες: «Θα έπρεπε να τους φέρουν ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να μην γίνουν φονιάδες»

Tabloid 09.10.2024
Η λύση του Απόστολου Γκλέτσου για την εγκληματικότητα των μεταναστών προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με το δημοσίευμα: «Δεν έχει αποχωρήσει κανείς, πάρτε ένα τηλέφωνο»

TV Buzz 09.10.2024
«Δεν ξέρω αν βλέπετε καθημερινά τα νούμερα ... είμαστε ευχαριστημένοι» είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Κόλαφος» ο Λιάγκας κατά φίλου της Τούνη: «Ένας τίποτας που αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει το δημοτικό»

TV Buzz 09.10.2024
«Όχι κύριοι, δεν θέλουμε εσάς, μείνετε στη γωνίτσα σας. Είναι ντροπή!», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας

Μελέτης Ηλίας: «Έκανα fake προφίλ για να με δεχτεί η κόρη μου στο Instagram»

Tabloid 09.10.2024
Η αποκάλυψη του ηθοποιού για να προσεγγίσει την κόρη του μέσω διαδικτύου

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά: «Όλες οι προσευχές είναι μαζί σου»

Tabloid 09.10.2024
Η μητέρα της Μαρίας Αντωνά βρίσκεται αντιμέτωπη με πρόβλημα υγείας

Γιάννης Πλούταρχος: Τα πρώτα του λόγια μετά την παρεvόχληση από θαυμάστρια του

Tabloid 09.10.2024
Όσα είπε ο Γιάννης Πλούταρχος στην κάμερα ψυχαγωγικής εκπομπής