E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Η κολλητή μου παντρεύτηκε τον βιαστή μου και με έβαλε παράνυμφο»

Μία απίστευτη ιστορία

Δημοσίευση 18/9/2015 | 00:00

«Η κολλητή μου παντρεύτηκε τον βιαστή μου και με έβαλε παράνυμφο»

Μια γυναίκα αποκάλυψε πώς η ζωή της καταστράφηκε μετά τον βιασμό της από έναν άνδρα ο οποίος παντρεύτηκε την καλύτερή της φίλη.

Ο 29χρονος λοχαγός Daniel Howard τιμωρήθηκε την περασμένη εβδομάδα με φυλάκιση για επτά χρόνια λόγω της σeξουαλικής επίθεσης, αλλά η σύζυγός του, η 26χρονη April, πήρε το μέρος του και κατηγόρησε τη φίλη της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Howard βiασε το θύμα του όταν ήταν φιλοξενούμενη στο σπίτι του και ενώ η αρραβωνιαστικιά του –και πλέον σύζυγός του– κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. Μάλιστα, το θύμα δεν πήγε καν στον γάμο, που έγινε έναν μήνα πριν, φοβούμενη ότι θα μπορούσε να συμβεί ξανά, όπως είπε.

Η ίδια δήλωσε στην Daily Mirror: «Με είχε βάλει παράνυμφο στο γάμο της. Λέγαμε να κάνουμε παιδιά την ίδια περίοδο και να τα μεγαλώσουμε μαζί. Σε πρώτη φάση βρήκα μία ανόητη δικαιολογία, σε μία προσπάθεια να προστατεύσω την April. Δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της ξέροντας τι είχε συμβεί και ότι πιθανότατα θα μπορούσε να συμβεί ξανά».

Στο θύμα διαγνώστηκε μετατραυματικό στρες και χρειάστηκε να αλλάξει δουλειά, ενώ σπάνια απομακρύνεται από την οικογένειά της και δεν είναι πλέον το χαρούμενο και χαλαρό άτομο που ήταν. Στο δικαστήριο αντιμετώπισε τον δράστη με γενναιότητα, λέγοντας: «Αυτό θα είναι πάντα μέρος της ζωής μου και δεν νομίζω ότι θα ανακάμψω ποτέ πλήρως».

Ο Howard, αξιωματικός στο Βασιλικό Ιατρικό Σώμα Στρατού που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν, αρνήθηκε ότι είναι υπέυθυνος για τον βιασμό, αλλά καταδικάστηκε μετά από τετραήμερη δίκη. Αρνήθηκε επανειλημμένα ότι κάτι συνέβη μεταξύ τους και υποστήριξε ότι το θύμα τα βγάζει από το μυαλό της, ενώ αρνήθηκε τα καταδικαστικά στοιχεία του DNA, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος και το θύμα είχαν κατά λάθος χρησιμοποιήσει το ίδιο seχ toy στο σπίτι.

Η επίθεση συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο στο διαμέρισμα που ο Howard μοιραζόταν με την αρραβωνιαστικιά του, April Broadgate, 26 ετών, στο Ντάρλινγκτον. Η April Broadgate ωστόσο αρνήθηκε να πιστέψει τις κατηγορίες και αγνόησε τις συμβουλές για αναβολή του γάμου μέχρι την έκβαση της υπόθεσης.

Έτσι, ο γάμος έγινε πριν από περίπου έναν μήνα και περήφανη η April δημοσίευσε φωτογραφίες στο Facebook.

Η κυρία Howard συνόδευσε τον σύζυγό της στο δικαστήριο, αλλά δεν μπήκε στην αίθουσα για να ακούσει τα αποδεικτικά στοιχεία.

Ωστόσο, έκλαιγε ανεξέλεγκτα όταν ενημερώθηκε για την ετυμηγορία, και μπήκε σε ένα δωμάτιο με τον Howard για να μιλήσουν, αφού ο δικαστής τού είπε ότι είχε καταδικαστεί με τα «ισχυρότερα δυνατά αποδεικτικά στοιχεία».

Όπως αναφέρει ο εισαγγελέας Paul Cleasby, η γυναίκα ήταν πλήρως ντυμένη στο κρεβάτι της όταν μπήκε στο δωμάτιο ο Howard και τη βiασε. Σύμφωνα με το θύμα, ο Howard την προειδοποίησε να μην πει τίποτα στην April. Μάλιστα, μετά τη ρώτησε και αν της άρεσε.

Το επόμενο πρωί, το θύμα κάλεσε το αγόρι της, τηλεφώνησε σε γραμμή υποστήριξης θυμάτων βiασμού και στη συνέχεια πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Από την πλευρά του, ο Howard επέμεινε ότι δεν το έκανε ποτέ, ενώ ο δικηγόρος του, προς υπεράσπισή του είπε στον δικαστή ότι ο Howard έχει πετύχει πολλά στη ζωή του μέχρι τώρα: «Έχει υποστήριξη από τη σύζυγό του και τα πεθερικά του. Θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην οικογένειά του. Θα ήθελα να ζητήσω, Εντιμότατε, να εξετάσετε την περίπτωση σαν να ήταν μια στιγμή τρέλας».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10 σοφά αποφθέγματα του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

Πρόσωπα 09.10.2024
Πέθανε σαν σήμερα το 1967

Το νέο «παλάτι» των Μπέκαμ κοστίζει 71 εκατομμύρια

Αρχιτεκτονική 09.10.2024
Οι Μπέκαμ σε νέα πολυτελή επένδυση!

Γιατί οι Ιάπωνες θέλουν να δουλεύουν μέχρι τελικής πτώσης;

Νέα Εποχή 09.10.2024
Αν και έχουν γίνει προσπάθειες να περιοριστεί το φαινόμενο της υπερβολικής εργασίας, η εργασιακή νομοθεσία στην Ιαπωνία δεν είναι πάντα επαρκώς αυστηρή

Η πιο επικίνδυνη χώρα για οδήγηση στην Ευρώπη

Νέα Εποχή 09.10.2024
Θα μπορούσε, αλλά δεν είναι η Ελλάδα

Μυστικά, θεωρίες συνωμοσίας και η ιστορία του ακριβότερου πίνακα όλων των εποχών

Stories 09.10.2024
Το άνευ προηγουμένου ποσό που δόθηκε για αυτό το εργο Salvator Mundi, αναμφισβήτητα, τον πιο αμφιλεγόμενο πίνακα του 21ου αιώνα

Ένα ζευγάρι ζει χωρίς χρέη σε ένα σπίτι που έχτισε μόνο του, στη Μοντάνα

Αρχιτεκτονική 09.10.2024
Τώρα, διδάσκουν σε άλλους πώς να κάνουν το ίδιο

Πώς μια 80χρονη Κορεάτισσα κατάφερε να φτάσει στις φιναλίστ Miss Universe

Πρόσωπα Χτες
Η ζωή είναι γεμάτη ωραίες εκπλήξεις

Τα κορίτσια του Moulin Rouge

Ιστορικά Χτες
Οι δυο διασημότερες χορεύτριες του θρυλικού Moulin Rouge

Η ελληνική πόλη που έχει γίνει πόλος έλξης για γυρίσματα ταινιών και σειρών

Stories Χτες
Όλο και περισσότερες παραγωγές κατευθύνονται προς τα εκεί

Γιατί υπάρχει ο Τζόκερ στις τράπουλες;

Ιστορικά Χτες
Μόλις στο τέλος του 19ου αιώνα εμφανίστηκε ο Τζόκερ στις τράπουλες.