E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος με νέο ντοκουμέντο για τη Χρυσή Αυγή: «Θα θάψουμε Κανέλλη, Δούρου και Τσίπρα»

Βίντεο από ομιλία του Μιχαλολιάκου φέρνει στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών

Δημοσίευση 26/10/2015 | 17:22

Σάλος με νέο ντοκουμέντο για τη Χρυσή Αυγή: «Θα θάψουμε Κανέλλη, Δούρου και Τσίπρα»

Στον ιστότοπο της «Εφ.Συν.» αναρτήθηκε σήμερα βίντεο με τις δηλώσεις του Μιχαλολιάκου αμέσως μετά την επίθεση του Κασιδιάρη στο στούντιο του ΑΝΤ1 εναντίον της Λιάνας Κανέλλη.  

Στο βίντεο εμφανίζεται ο αρχηγός της ΧΑ ο οποίος, απευθυνόμενος στο Τάγμα Εφόδου της Νίκαιας, είναι αποκαλυπτικός: «Να καθησυχάσω όσους πιστεύουν ότι θα μας κοστίσει εκλογικά το επεισόδιο στον ΑΝΤ1. Λοιπόν, ακούστε τα νέα: η Χρυσή Αυγή ανέβηκε δύο ολόκληρες μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις μετά το επεισόδιο αυτό. Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή». Και συνεχίζει: «Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Κι αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάναν κι άλλη φορά και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν». Ενθουσιασμένο το Τάγμα εκφωνεί την ύστατη απειλή που αποδίδεται στον Γκέμπελς: «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη».    

Ανακοίνωση σχετικά με το βίντεο εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ   Το νέο βίντεο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, που έφερε στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών, από προεκλογική του ομιλία το 2012, δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό για τον χαρακτήρα της ως μια νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.   Σε αυτό το βίντεο ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν διστάζει να προτρέψει τους οπαδούς της οργάνωσης να βιαιοπραγούν εναντίον αριστερών, καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, οι δημοσκοπήσεις είχαν δείξει την άνοδο της ΧΑ μετά την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Ηλ. Κασιδιάρης εναντίον της βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη και της τότε υποψηφίας βουλευτή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, στο στούντιο του ΑΝΤ1.  

Οι αναφορές του αρχηγού της ΧΑ στη συνέχιση του Εμφυλίου προκειμένου να "θαφτούν" ο Τσίπρας, η Δούρου και η Κανέλλη, δεν αφήνουν κανέναν ανυποψίαστο σχετικά με τις προθέσεις των νοσταλγών του Φύρερ. Οι δήθεν αντιλαϊκές κραυγές τους στο Κοινοβούλιο δεν μπορούν να κρύψουν το απεχθή τους ρόλο ως δύναμη κρούσης που έχει μοναδικό στόχο τη συντριβή της δημοκρατίας και την επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος.  

Η πάλη ενάντια στις αιτίες που έστρωσαν τον δρόμο στην ανάδυση των νεοναζιστών και η δημιουργία ενός αντιφασιστικού, δημοκρατικού κοινωνικού μετώπου αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκαριστικό τροχαίο με έναν νεκρό στο Νέο Ψυχικό, δύο σοβαρά τραυματίες

Ελλάδα 05.02.2025
Χρειάστηκε παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Νέος σεισμός στην Αμοργό

Ελλάδα 05.02.2025
Νέα σεισμική δόνηση 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Αμοργό

Ιερέας θώπευσε πιστή την ώρα της εξομολόγησης

Ελλάδα 05.02.2025
«Πάγωσα» είπε η γυναίκα στο δικαστήριο

Η Αργεντινή αποσύρεται από τον ΠΟΥ στα χνάρια των Ηνωμένων Πολιτειών

Κόσμος 05.02.2025
Η Αργεντινή αποφάσισε να αποσυρθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Σεισμοί στις Κυκλάδες: Έκτακτη ανακοίνωση του ΕΚΠΑ ‑ Τα δεδομένα για Σαντορίνη και Αμοργό

Ελλάδα 05.02.2025
Στην έκθεση αναφέρεται πως δεν θα μπορούσε κάποιος από τους μέχρι τώρα σεισμούς στις Κυκλάδες να χαρακτηριστεί κύριος.

Πάτρα: Ξύπνησε η 14χρονη που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ

Ελλάδα 05.02.2025
«Μας χαμογέλασε, μας έσφιξε τα χέρια»

Τέλος ο Κώστας Αντετοκούνμπο από τον Παναθηναϊκό

Αθλητικά Νέα 05.02.2025
Πρόωρο φινάλε στη συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 13χρονη από σηψαιμία

Ελλάδα 05.02.2025
Εισήχθη για χειρουργική επέμβαση, ωστόσο παρουσίασε επιπλοκές και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε

Γκάφα στο Μετρό, ξέχασαν τα ηχεία ανακοινώσεων ανοιχτά: «Όλοι λιώμα ήμασταν»

Ελλάδα 05.02.2025
Απίστευτο περιστατικό στον σταθμό του Μετρό στο Μοντηράκι.

Πρόεδρος Κολομβίας: Η κοκαΐνη είναι το ίδιο κακή με το ουίσκι, είναι παράνομη μόνο επειδή παράγεται στη Λατινική Αμερική

Κόσμος 05.02.2025
Για ακόμη μία φορά ο Πρόεδρος της Αργεντινής βρήκες τρόπο να προκαλέσει με τις δηλώσεις του καθώς αυτή την φορά σε έκτακτη σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου της χώρας του υπογράμμισε πως η κοκαΐνη κάνει το ίδιο κακό με το ουίσκι