E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

10 φαγητά που δεν θα τρώγατε ακόμη κι αν σας πλήρωναν

Θα σας κοπεί η όρεξη

Δημοσίευση 4/3/2016 | 00:18

10 φαγητά που δεν θα τρώγατε ακόμη κι αν σας πλήρωναν

Το φαγητό είναι μια ευχάριστη και απολαυστική διαδικασία που σε όλους τους ανθρώπους αρέσει πολύ. Και μπορεί οι κουζίνες του κόσμου να διαφέρουν μεταξύ τους, όμως όλες προσφέροουν και από μια νοστιμιά, εκτός από τα παρακάτω πιάτα που μάλλον προκαλούν αηδία. Διαβάστε 10 γεύματα που θα σας κάνουν να χάσετε κάθε όρεξη για φαγητό και δυστυχώς, είναι πραγματικά!

Περιττώματα πέρδικας: Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο είδος αυτών των πτηνών που ζει στην Ανταρκτική και θεωρείται εξαιρετική τροφή από τους Ινουίτ, οι οποίοι εκτός από το κρέας του, χρησιμοποιούν και μια εκλεπτυσμένη διαδικασία, ώστε τα περιττώματα του, να αποκτήσουν τη σωστή γεύση και να καταναλωθούν.

Σκουλήκια στα τάκος ή τη σάλτσα: Στο Taxco του Μεξικό η κατανάλωση αυτών των εντόμων που έρχονται από το νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης, είναι ένα έθιμο που γίνεται κάθε Νοέμβριο. Μαγειρεύονται με κάθε πιθανό τρόπο και μπαίνουν στα τάκος και τις σάλτσες ενώ μπορούν να φαγωθούν και ζωντανά.

Shiokara: Ένα Ιαπωνικό φαγητό με θαλασσινά των οποίων τα σωθικά έχουν ζυμωθεί μεταξύ τους και έχουν την εικόνα ενός λαπά, με χρώμα ανάλογο των ψαριών που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή του.

Η καρδιά της κόμπρας: Πρόκειται για μια παράδοση στη Jakarta της Ινδονησίας σύμφωνα με την οποία, αν κάποιος πιει το αίμα αυτού του ερπετού αναμειγμένο με αλκοόλ τότε θα έχει καλή υγεία. Μόλις το αίμα στραγγιχτεί από το σώμα του φιδιού, στη συνέχεια το κάνουν σαν σουβλάκι.

Bodog: Μια αρχαία παράδοση της Μογγολίας η οποία θέλει την παρασκευή ενός πιάτου από κρέας κατσίκας μέσα στο τομάρι του ζώου. Αφού το κατσίκι θανατωθεί, του αφαιρούν όλα τα όργανα και τα κόκαλα και μετά βάζουν το κρέας μαζί με καυτές πέτρες στο τομάρι του, μέχρι να γεμίσει.

Χυμός βατράχου: Ένα Περουβιανό έθιμο κατά το οποίο πετάνε έναν βάτραχο μέσα στο μπλέντερ μαζί με ορισμένα μπαχαρικά και λίγο μέλι, φτιάχνοντας ένα smoothie, με κρεμώδη υφή, το οποίο αποκαλείται από ορισμένους «Περουβιανό Viagra».

Κρακεράκια από σφήκα: Φαίνεται ότι αυτή η «λιχουδιά» είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην περιοχή Omachi της Ιαπωνίας και παρασκευάζεται από σφήκες «ελευθέρας βοσκής».

Δράκος στην φλόγα της επιθυμίας: Αν βρεθείτε στο εστιατόριο Guolizhuang της Κίνας και παραγγείλετε αυτό το πιάτο τότε θα σας έρθει το πeος ενός γιακ. Γενικά, όλα τα πιάτα αυτού του μαγαζιού, είναι από πέη διαφόρων ζώων, τα οποία μάλιστα χρεώνονται και πολύ ακριβα.

Το κρασί του φιδιού: Για την Παρασκευή αυτού του ποτού, συνήθως, ένα ζωντανό φίδι τοποθετείται σε ένα μπουκάλι, το οποίο στη συνέχεια γεμίζει με κρασί μέχρι επάνω, με αποτέλεσμα να πνίγει το ερπετό.

Τα αυγά του παρθένου αγοριού: Πρόκειται για ένα έθιμο σε πόλη της Κίνας, που συμβαίνει κάθε άνοιξη και κατά το οποίο, πολλά αυγά, τοποθετούνται σε κουβάδες, που είναι γεμάτοι με τα ούρα νεαρών αγοριών. Τα αυγά βράζονται εκεί και πωλούνται πανάκριβα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς μια 80χρονη Κορεάτισσα κατάφερε να φτάσει στις φιναλίστ Miss Universe

Πρόσωπα 08.10.2024
Η ζωή είναι γεμάτη ωραίες εκπλήξεις

Τα κορίτσια του Moulin Rouge

Ιστορικά 08.10.2024
Οι δυο διασημότερες χορεύτριες του θρυλικού Moulin Rouge

Η ελληνική πόλη που έχει γίνει πόλος έλξης για γυρίσματα ταινιών και σειρών

Stories 08.10.2024
Όλο και περισσότερες παραγωγές κατευθύνονται προς τα εκεί

Γιατί υπάρχει ο Τζόκερ στις τράπουλες;

Ιστορικά 08.10.2024
Μόλις στο τέλος του 19ου αιώνα εμφανίστηκε ο Τζόκερ στις τράπουλες.

Ο «Δολοφόνος των Αυτόματων Πωλητών» που δεν έπιασε ποτέ η αστυνομία

Stories 08.10.2024
Σκότωσε 12 ανυποψίαστα θύματα στην Ιαπωνία στα μέσα της δεκαετίας του ’80

Πώς ένας άντρας έφτιαξε μόνος του, ένα ολόκληρο δάσος

Περιβάλλον Χτες
Η ιστορία του είναι ζωντανό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν υπάρχει αποφασιστικότητα, επιμονή και βαθιά αγάπη για το περιβάλλον.

Η 10χρονη Παλαιστίνια από τη Γάζα που μοιράζει συνταγές μαγειρικής και πολλή έμπνευση

Stories Χτες
«Προσπαθώ να ξεφύγω από την αγωνία του πολέμου, να φέρω χαρά στον εαυτό μου, να κάνω εμένα και τους άλλους ευτυχισμένους και να ξεπλύνω τη θλίψη»

Eντοπίστηκε βρετανικό υποβρύχιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε μεγάλο βάθος στο Ικάριο Πέλαγος

Ιστορικά Προχτές
Πρόκειται για το HMS TROOPER που εντοπίστηκε σε βάθος 253 μέτρων

Μεγάλοι ζωγράφοι που πέθαναν «στην ψάθα»

Πρόσωπα Προχτές
Πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες πέρασαν τη ζωή τους σε συνθήκες φτώχειας και αφάνειας

Πως το TikTok έφτασε να έχει έσοδα 10 δισ. δολάρια

Stories Προχτές
Κατάφερε να γίνει η πρώτη εφαρμογή, που δεν είναι παιχνίδι, που έφτασε αυτό το ποσό