E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το κορίτσι που αδυνάτισε τόσο ώστε να μοιάζει στην Victoria Beckham

Και κατέστρεψε την υγεία της

Δημοσίευση 25/3/2016 | 00:21

Το κορίτσι που αδυνάτισε τόσο ώστε να μοιάζει στην Victoria Beckham

Μια νεαρή από την Αγγλία εξομολογήθηκε την δική της ιστορία για τη μάχη της με την ανορεξία, λέγοντας πως ο λόγος που την οδήγησε εκεί ήταν επειδή ήθελε να μοιάσει στην Victoria Beckham.

Έτσι, αποφάσισε να σταματήσει να τρώει, μέχρι να γίνει τόσο αδύνατη όσο η γνωστή τραγουδίστρια. Όπως είπε, κοίταζε επί ώρες φωτογραφίες της και της φαινόταν πολύ ωραίο το πόσο λεπτά έδειχναν τα πόδια της, αλλά και τα κόκκαλα της μέσης της που πετάγονταν. Τότε ήταν μόλις 13 ετών και μέσα στο μυαλό της είχε καρφωθεί η ιδέα του σώματος της Posh. Ο τρόπος για να το αποκτήσει, της φάνηκε ιδιαίτερα απλός, μιας και το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να σταματήσει να τρώει, κάτι που κράτησε αρκετό διάστημα.

Για τέσσερα χρόνια, η νεαρή πέθαινε από την πείνα, θέλοντας να μοιάσει και στο άλλο είδωλο της, τη Nicole Richie. Δυστυχώς η ανορεξία πήρε τα ηνία της ζωής της και της προκάλεσε τόσο σοβαρό πρόβλημα, που την οδήγησε να κάνει τρεις απόπειρες αυτοκτονίας. Και κάθε φορά που ένιωθε πως ξυπνάει ή που οι γιατροί την έκαναν να τρώει, κοιτούσε πάλι τις φωτογραφίες της Beckham και της Richie, επιστρέφοντας στην προηγούμενη κατάστασή της. Είχε αποφασίσει πως θα γίνει όσο πιο αδύνατη μπορεί, για αυτό και χρησιμοποιούσε σαν δείγμα αυτές τις δύο.

Η νεαρή όμως πήρε την απόφαση να πολεμήσει αυτήν την νοσηρή διαταραχή. Μάλιστα, είχε κάνει ακόμα και διάγραμμα που κόλλησε στον καθρέφτη της για να της θυμίζει το πώς πρέπει να κινηθεί για να αδυνατίσει. Στην αρχή βέβαια, δεν είχε ιδέα ότι αυτό θα την οδηγούσε σε αυτό το σημείο.

Το τραγικό της υπόθεσης ήταν πως ακόμα και όταν νοσηλευόταν εξαιτίας αυτού του θέματος, πάλι κουβαλούσε τις φωτογραφίες μαζί της στο νοσοκομείο. Το πρόβλημα της έγινε αντιληπτό σε μια εκδρομή που πήγε με το σχολείο και οι υπόλοιποι παρατήρησαν την συμπεριφορά της, ενώ η μητέρα της πανικοβλήθηκε τόσο που κάθε εβδομάδα την έλεγχε για να δει αν έχανε κιλά, οπότε και την πήγε αμέσως σε έναν ειδικό, όμως τα κιλά της συνέχιζαν να εξαφανίζονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Έπειτα εισήχθη στο νοσοκομείο, όμως η κατάσταση της χειροτέρεψε και δεν μπορούσε να φάει τίποτα. Παρόλα αυτά, οι φίλοι της της έδωσαν δύναμη και μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της. σύμφωνα με όσα αφηγείται, έφτασε σε σημείο να την ταΐζουν οι γιατροί μέσα από ένα σωληνάκι που περνούσε από την μύτη και έφθανε απευθειάς στο στομάχι της.

Η ίδια αντιστεκόταν γιατί πίστευε ότι αυτό την έκανε χοντρή. Μετά έγιναν οι απόπειρες αυτοκτονίας και λίγο αργότερα ήρθε η κατάθλιψη. Εν τέλει όμως, αποφάσισε να το παλέψει και να αφήσει πίσω της όλα αυτά, σιγά σιγά, υποσχόμενη στην μητέρα της πως θα προσπαθήσει να πάρει βάρος. Πλέον κάθε μέρα, αυτός είναι ο σκοπός της και όταν κοιτάει πίσω, καταλαβαίνει πόσο ευγνώμων είναι που ζει. Και μπορεί που και που να έχει δυσκολίες με το φαγητό, όμως μαθαίνει να τις προσπερνά μέρα με τη μέρα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς μια 80χρονη Κορεάτισσα κατάφερε να φτάσει στις φιναλίστ Miss Universe

Πρόσωπα 08.10.2024
Η ζωή είναι γεμάτη ωραίες εκπλήξεις

Τα κορίτσια του Moulin Rouge

Ιστορικά 08.10.2024
Οι δυο διασημότερες χορεύτριες του θρυλικού Moulin Rouge

Η ελληνική πόλη που έχει γίνει πόλος έλξης για γυρίσματα ταινιών και σειρών

Stories 08.10.2024
Όλο και περισσότερες παραγωγές κατευθύνονται προς τα εκεί

Γιατί υπάρχει ο Τζόκερ στις τράπουλες;

Ιστορικά 08.10.2024
Μόλις στο τέλος του 19ου αιώνα εμφανίστηκε ο Τζόκερ στις τράπουλες.

Ο «Δολοφόνος των Αυτόματων Πωλητών» που δεν έπιασε ποτέ η αστυνομία

Stories 08.10.2024
Σκότωσε 12 ανυποψίαστα θύματα στην Ιαπωνία στα μέσα της δεκαετίας του ’80

Πώς ένας άντρας έφτιαξε μόνος του, ένα ολόκληρο δάσος

Περιβάλλον Χτες
Η ιστορία του είναι ζωντανό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν υπάρχει αποφασιστικότητα, επιμονή και βαθιά αγάπη για το περιβάλλον.

Η 10χρονη Παλαιστίνια από τη Γάζα που μοιράζει συνταγές μαγειρικής και πολλή έμπνευση

Stories Χτες
«Προσπαθώ να ξεφύγω από την αγωνία του πολέμου, να φέρω χαρά στον εαυτό μου, να κάνω εμένα και τους άλλους ευτυχισμένους και να ξεπλύνω τη θλίψη»

Eντοπίστηκε βρετανικό υποβρύχιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε μεγάλο βάθος στο Ικάριο Πέλαγος

Ιστορικά Προχτές
Πρόκειται για το HMS TROOPER που εντοπίστηκε σε βάθος 253 μέτρων

Μεγάλοι ζωγράφοι που πέθαναν «στην ψάθα»

Πρόσωπα Προχτές
Πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες πέρασαν τη ζωή τους σε συνθήκες φτώχειας και αφάνειας

Πως το TikTok έφτασε να έχει έσοδα 10 δισ. δολάρια

Stories Προχτές
Κατάφερε να γίνει η πρώτη εφαρμογή, που δεν είναι παιχνίδι, που έφτασε αυτό το ποσό