E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η «βαρύτερη Σταχτοπούτα του Ηνωμένου Βασιλείου»

Παρακινεί τον κόσμο να αγαπήσει τον εαυτό του

Δημοσίευση 5/4/2016 | 12:33

Η «βαρύτερη Σταχτοπούτα του Ηνωμένου Βασιλείου»

Η αυτοαποκαλούμενη «βαρύτερη Σταχτοπούτα του Ηνωμένου Βασιλείου», προσπαθεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εμπνεύσει και άλλες κοπέλες που έχουν παραπανήσια κιλά, να αποδεχτούν τον εαυτό τους και να νιώσουν καλά με το σώμα τους. Η Cathryn Vallance από το Essex, μπορεί να ζυγίζει 140 κιλά, όμως αυτό δεν φαίνεται να την εμποδίζει από το να αγαπά τον εαυτό της. Η ίδια υπήρξε θύμα σχολικού εκφοβισμού για πολλά χρόνια λόγω των κιλών της, όμως σήμερα δεν ντρέπεται να παρουσιαστεί στο διαδίκτυο.

Συχνά πηγαίνει σε σχολικά πάρτι ντυμένη Σταχτοπούτα, ενώ ο λόγος που προτιμά αυτόν τον χαρακτήρα, είναι επειδή πάντα παρουσιάζεται σαν μια κοκαλιάρα κοπέλα, όπως είναι η Barbie, όμως η Cathryn θέλει να δείξει στα παιδιά και τον υπόλοιπο κόσμο, ότι οι χαρακτήρες ενός παραμυθιού μπορούν να έχουν οποιαδήποτε εμφάνιση, κοντοί, ψηλοί, χοντροί και αδύνατοι. Το ότι κάποιος έχει λίγο παραπάνω κιλά, δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να ζήσει το δικό του παραμύθι, δηλαδή την ζωή που θέλει. Όσο για το δικό της όνειρο, είναι ακόμα στην αρχή του, καθώς θέλει να υποδυθεί και άλλες γνωστές πριγκίπισσες όπως η Χιονάτη και η Πεντάμορφη.

Όπως λέει η 23χρονη κοπέλα, φαίνεται πως στα παιδιά αρέσει να βλέπουν μια μεγάλη Σταχτοπούτα- βέβαια δεν είχε πάντα την αυτοπεποίθηση που έχει τώρα, μιας και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της το πέρασε με εκφοβισμούς. Πλέον όμως, όλα αυτά τα άσχημα συναισθήματα έχουν αποβληθεί από μέσα της και αγαπά το σώμα της, έχοντας σταματήσει μάλιστα να κάνει δίαιτα. Από μικρή υπήρξε ένα παχουλό παιδί, που πάντα προσπαθούσε να χάσει βάρος, όμως ποτέ δεν την ολοκλήρωνε την προσπάθεια της.

Στα 16 της άφησε το σχολείο και πήρε μέρες σε εκστρατείες κατά του σχολικού εκφοβισμού, ενώ το 2013 συμμετείχε και σε διαγωνισμό ομορφιάς για παχουλές γυναίκες, πράξη που την βοήθησε να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση της. Ευτυχώς για την ίδια, μέχρι στιγμής το βάρος της δεν της έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ συνηθίζει να αθλείται. Η 23χρονη δεν θεώρει κακό το πάχος και προτρέπει τον κόσμο να αποδεχτεί το κορμί του, όπως και αν μοιάζει, μιας και δεν μπορούν όλοι να είναι αδύνατοι. Πλέον μιλάει ανοιχτά για την ιστορία της και δημοσιεύει φωτογραφίες της στο διαδίκτυο για να δώσει δύναμη σε άλλους ανθρώπους που έχουν βρεθεί ή βρίσκονται σε παρόμοια θέση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς μια 80χρονη Κορεάτισσα κατάφερε να φτάσει στις φιναλίστ Miss Universe

Πρόσωπα 08.10.2024
Η ζωή είναι γεμάτη ωραίες εκπλήξεις

Τα κορίτσια του Moulin Rouge

Ιστορικά 08.10.2024
Οι δυο διασημότερες χορεύτριες του θρυλικού Moulin Rouge

Η ελληνική πόλη που έχει γίνει πόλος έλξης για γυρίσματα ταινιών και σειρών

Stories 08.10.2024
Όλο και περισσότερες παραγωγές κατευθύνονται προς τα εκεί

Γιατί υπάρχει ο Τζόκερ στις τράπουλες;

Ιστορικά 08.10.2024
Μόλις στο τέλος του 19ου αιώνα εμφανίστηκε ο Τζόκερ στις τράπουλες.

Ο «Δολοφόνος των Αυτόματων Πωλητών» που δεν έπιασε ποτέ η αστυνομία

Stories 08.10.2024
Σκότωσε 12 ανυποψίαστα θύματα στην Ιαπωνία στα μέσα της δεκαετίας του ’80

Πώς ένας άντρας έφτιαξε μόνος του, ένα ολόκληρο δάσος

Περιβάλλον Χτες
Η ιστορία του είναι ζωντανό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί όταν υπάρχει αποφασιστικότητα, επιμονή και βαθιά αγάπη για το περιβάλλον.

Η 10χρονη Παλαιστίνια από τη Γάζα που μοιράζει συνταγές μαγειρικής και πολλή έμπνευση

Stories Χτες
«Προσπαθώ να ξεφύγω από την αγωνία του πολέμου, να φέρω χαρά στον εαυτό μου, να κάνω εμένα και τους άλλους ευτυχισμένους και να ξεπλύνω τη θλίψη»

Eντοπίστηκε βρετανικό υποβρύχιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε μεγάλο βάθος στο Ικάριο Πέλαγος

Ιστορικά Προχτές
Πρόκειται για το HMS TROOPER που εντοπίστηκε σε βάθος 253 μέτρων

Μεγάλοι ζωγράφοι που πέθαναν «στην ψάθα»

Πρόσωπα Προχτές
Πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες πέρασαν τη ζωή τους σε συνθήκες φτώχειας και αφάνειας

Πως το TikTok έφτασε να έχει έσοδα 10 δισ. δολάρια

Stories Προχτές
Κατάφερε να γίνει η πρώτη εφαρμογή, που δεν είναι παιχνίδι, που έφτασε αυτό το ποσό