E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πασχαλιάτικα Ζώδια Εβδομάδας: 25 Απριλίου ‑ 1 Μαΐου

Μεγάλη Εβδομάδα και όλα μπορούν να συμβούν

Δημοσίευση 25/4/2016 | 00:06

Πασχαλιάτικα Ζώδια Εβδομάδας: 25 Απριλίου ‑ 1 Μαΐου

Μεγάλη Εβδομάδα και όλα μπορούν να συμβούν!

Κριός

Η εβδομάδα προσφέρεται για αλλαγές, τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε από την εμφάνιση σας, καθώς τελευταία νιώθετε πως κάτι επάνω σας δεν σας αρέσει και τόσο. Ήρθε η ώρα για να βελτιωθείτε. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αν σας σπάσουν το αυγό μην θυμώσετε.

Ταύρος

Νέα δεδομένα για τις σχέσεις σας με ορισμένους ανθρώπους σας βάζουν σε σκέψεις για το αν αυτοί αξίζουν να βρίσκονται κοντά σας. Αν νιώσετε πως κάποιος δεν αξίζει την εμπιστοσύνη σας, τότε αφήστε τον πίσω.  ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Προσοχή με το αρνί γιατί είστε φαγανοί και θα σκάσετε!

Δίδυμοι

Ένας αέρας ανανέωσης θα πλημμυρισει τα ενδιαφέροντα σας, ενώ θα έρθετε σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από το ελεύθερο πνεύμα τους και την έλλειψη ταμπού και ίσως μια νέα φιλιά μπει στη ζωή σας. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μην αναλωθείτε πάνω από 10 λεπτά για το τι θα βάλετε την Ανάσταση. 

Καρκίνος

Οι συνθήκες είναι η πλέον κατάλληλες για να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα βελτιώσουν τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα και ίσως μάλιστα συνειδητοποιήσετε ότι οι καλύτερες ευκαιρίες έρχονται όταν αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν αβίαστα. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να γυρίσετε στα παιδικά σας χρόνια όταν δείτε την οικογένειά σας μαζεμένη γύρω από το τραπέζι. 

Λέων

Με πολλές ευθύνες θα φορτωθείτε αυτές τις ημέρες, για αυτό και θα πρέπει να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας, ώστε να τις φέρετε όλες εις πέρας και να αποφύγετε τυχόν γκρίνιες και παράπονα. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Θα σαρώσετε στο σπάσιμο των αυγών!

Παρθένος

Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε αυτήν την εβδομάδα με την βελτίωση της πνευματικής σας καλλιέργειας. Βέβαια, στις πιο κοινωνικές δραστριότητες μπορεί να συναντήσετε μικρά προβλήματα και εντάσεις, για αυτό προνοείστε για πιθανές αναποδιές. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Θα φτιάξετε την τέλεια μαγειρίτσα!

Ζυγός

Καλείστε να ανταποκριθείτε σε προκλήσεις που θα προκύψουν τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σας, παρόλα αυτά, θα νιώσετε ευχαρίστηση καθώς ο κοινωνικός σας κύκλος θα μεγαλώσει και θα γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντα άτομα. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Θα ζυγίσετε πολύ τα πράγματα για το πού θα πάτε, και στο τέλος θα μείνετε πασχαλιάτικα στην πόλη μόνοι σας.

Σκορπιός

Η εσωτερική αναστάτωση και η κυκλοθυμία θα σας χτυπήσουν την πόρτα αυτές τις ημέρες και μάλιστα θα είναι τόσο έντονες που μπορεί να φτάσετε στο σημείο να μην αναγνωρίζετε ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μην γκρινιάξετε αν δεν σας αρέσει το φαγητό αυτή την εβδομάδα, ή δεν αντέχετε άλλο τα νηστήσιμα!

Τοξότης

Αυτές οι μέρες είναι οι ιδανικές για να βρεθείτε και να χαλαρώσετε με τους αγαπημένους σας, αλλά και με πρόσωπα που έχουν να σας δώσουν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μην χασομεράτε αυτές τις μέρες- είστε ικανοί να φτάσετε 12 και δέκα στην Εκκλησία για να πείτε "Χριστός Ανέστη"

Αιγόκερως

Καλό θα ήταν αυτήν την εβδομάδα να στρέψετε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στα κοντινά σας πρόσωπα, τα οποία έχουν ανάγκη την συμπαράσταση σας. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Θα κάνετε παρασπονδίες στη νηστεία σας, θα φάτε σουβλάκι τη Μ.Παρασκευή.

Υδροχόος

Έκτακτες εξελίξεις προβλέπονται στον οικογενειακό, αλλά και τον επαγγελματικό τομέα. Θα πρέπει επιτέλους να πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πάντα σε τάξη. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Θα είστε των άκρων αυτές τις μέρες- είτε που θα πάτε πολύ στην Εκκλησία αυτές τις μέρες, τόσες που δεν πήγατε σε όλη τη ζωή σας είτε που θα ξεχάσετε να πάτε και την Ανάσταση.

Ιχθείς

Γενικά, τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σας βελτιώνονται λίγο, όμως θα έχετε πολύ τρέξιμο μιας και θα κληθείτε να φέρετε εις πέρας πολλές υποχρεώσεις σε μικρό χρονικό διάστημα, για αυτό οργανωθείτε καλά. ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το Πάσχα θα είστε στην κοσμάρα σας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα 3 ζώδια που ζηλεύουν τους συντρόφους τους

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 20.09.2024
Η ζήλια, όσο φυσιολογική κι αν είναι, μπορεί να καταστρέψει μια σχέση αν δε διαχειριστεί σωστά

Τα ζώδια σήμερα 20/9: Μπορεί να απογοητευτείτε από τις ενέργειες άλλων

Ζώδια Ημέρας 20.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 19/9: Αρκεί να είστε μαζί με όσους αγαπάτε

Ζώδια Ημέρας Χτες
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 18/9: Ξεκινήστε διατροφή

Ζώδια Ημέρας Προχτές
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια που είναι πολύ ανταγωνιστικά

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 17.09.2024
Μην τα πετύχεις στη δουλειά...

Τα ζώδια σήμερα 17/9: Kάθε στιγμή είναι ιδανική για να αποκτήσετε αποφασιστικότητα

Ζώδια Ημέρας 17.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Ζώδια Εβδομάδας: Συναρπαστικές ευκαιρίες, meetings και ανεξάντλητη ενέργεια

Ζώδια Εβδομάδας 16.09.2024
Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!

Τα ζώδια σήμερα 16/9: Ιδανική στιγμή για να λύσετε... άλυτα ζητήματα

Ζώδια Ημέρας 16.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 15/9: Oι φίλοι σας δίνουν δύναμη

Ζώδια Ημέρας 15.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 14/9: Αξιοποιήστε κάθε ώρα

Ζώδια Ημέρας 14.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 13/9: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες σήμερα

Ζώδια Ημέρας 13.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 12/9: Πάψτε να κυνηγάτε το ανέφικτο όνειρο

Ζώδια Ημέρας 12.09.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr