E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναίκα που για 26 χρόνια δεν είχε περίοδο ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος 7 μηνών!

Η 43χρονη νόμιζε απλώς ότι είχε σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου

Δημοσίευση 8/6/2016 | 00:10

Γυναίκα που για 26 χρόνια δεν είχε περίοδο ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος 7 μηνών!

Μία 43χρονη γιαγιά που νόμιζε ότι δεν μπορεί να κάνει άλλο παιδί περιγράφει τη στιγμή που η διάγνωση για σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου μετατράπηκε σε εγκυμοσύνη.

Η Alison Dent από το Ηνωμένο Βασίλειο είχε ενημερωθεί ότι δε θα μπορέσει να κάνει άλλο παιδί, μετά από μια επέμβαση για αφαίρεση μέρους του τραχήλου της που την οδήγησε στο να σταματήσει να έχει περίοδο. Όμως τον Οκτώβριο του 2013, μετά από 26 χρόνια χωρίς περίοδο, έμαθε ότι τα προβλήματα που είχε με την κοιλιά της ήταν στην πραγματικότητα μια εγκυμοσύνη-έκπληξη την οποία ανακάλυψε 8 εβδομάδες περίπου πριν φέρει στη ζωή το αγοράκι της. Η γυναίκα που είναι ήδη μητέρα μιας μεγάλης κόρης, της Kylie, είχε κάνει μια επέμβαση ρουτίνας κοντά στα 20 και ενημερώθηκε μαζί με τον σύντροφό της ότι δεν θα κάνουν άλλο παιδί. Στεναχωρήθηκαν, αλλά έριξαν όλο το βάρος στην ανατροφή της κόρης τους.

Είκοσι χρόνια αργότερα η Alison έμαθε ότι επρόκειτο να γίνει γιαγιά, όταν η Kylie της ανακοίνωσε ότι περίμενε μια κόρη. Ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα η Alison άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα στην κοιλιά συμπεριλαμβανομένου πόνου και φουσκώματος. Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της κόρης της, η ίδια διαγνώστηκε με σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και ο γιατρός της συνέστησε να πάρει κάποια φάρμακα για να ανακουφιστούν τα συμπτώματά της. «Τίποτα δεν έπιασε. Η κοιλιά μου συνέχισε να πρήζεται και οι αστράγαλοι μου επίσης και το στήθος μου μεγάλωσε και ένιωθα πόνο», αναφέρει η ίδια. Ένιωθε επίσης μια κίνηση σαν κύμα στην κοιλιά της και ο γιατρός υποστήριξε ότι επρόκειτο για «παγιδευμένο αέρα».

Τον Ιούλιο του 2013 η κόρη της γέννησε και όπως λέει ήταν ένα ευχάριστο πρόβλημα από τα δεινά της. Ωστόσο η κοιλιά της παρέμενε πρησμένη και φοβόταν για την υγεία της. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους πήγε στο νοσοκομείο με κοιλιακό άλγος και η νοσοκόμα της είπε ότι πρέπει να μεταφερθεί στην μαιευτική.

«Της είπα: Είμαι γιαγιά και δεν έχω περίοδο για 26 χρόνια. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είμαι έγκυος», ανέφερε η ίδια. Τα υπερηχογραφήματα έδειξαν ότι επρόκειτο για εγκυμοσύνη, αλλά εκείνη δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ήταν 7 μηνών και δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα. «Φυσικά, ήταν μια ανακούφιση να ξέρω ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν ένα μωρό», λέει η ίδια μιλώντας σήμερα για την ιστορία της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γνωρίστηκαν σε ένα καφέ, απογείωσαν μαζί την καριέρα τους και «δέθηκαν» με μια παντοτινή φιλία ‑ Ποιες είναι;

Celebrity Stories 08.10.2024
Πώς δύο αστέρες δημιούργησαν μια ακατάλυτη σχέση στο Χόλιγουντ

Όταν γνωρίστηκαν, εκείνος ήταν παντρεμένος: Ένα διαζύγιο αργότερα, και μετρούν 30 χρόνια μαζί

Celebrity Stories 08.10.2024
Γνωρίστηκαν νέοι, όταν και οι δύο είχαν ήδη αρχίσει να χτίζουν τη δική τους καριέρα στην υποκριτική.

Ήχησε το 112 στον «αέρα» του mega και η Τζίμα την «είπε» ξανά στον Πρετεντέρη: «Δε το βάζει ποτέ στη σίγαση»

TV Buzz Χτες
Ένα μικρό απρόοπτο συνέβη στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega, όταν ήχησε το 112 για τη μεγάλη φωτιά στον Πειραιά

Νατάσσα Μποφίλιου: «Είχα δεχτεί απειλές από την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή»

TV Buzz Χτες
Η Νατάσσα Μποφίλιου, μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 και αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της αλλά και στην προσωπική της ζωή

Πόσο κόστιζε το πιτόγυρο 22 χρόνια πριν – Δείτε τιμοκατάλογο όταν πρωτοβγήκε το ευρώ

Social Χτες
Το 2024, η τιμή του έχει αυξηθεί σημαντικά, φτάνοντας τα 3,50 έως 4,50 ευρώ, ενώ αναμένεται το επόμενο διάστημα να φτάσει ακόμα και τα 5 ευρώ

Ελένη Γερασιμίδου «Πήρα τη δικηγόρο μου και της είπα ότι θέλω να χωρίσω από τον άντρα μου»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου τη Δευτέρα 7/10

Απόστολος Λύτρας: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Tabloid Χτες
Δείτε τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας

Η μητέρα του P. Diddy «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά το θυελλώδες σκάνδαλο

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου δεν είναι τέλειος αλλά ούτε και το τέρας που έχουν περιγράψει»

Ο Ντέιβιντ Σουμάχερ ξέσπα κατά της μητέρας του: «Χτυπούσε τον πατέρα μου ασταμάτητα και με απείλησε!»

Tabloid Χτες
Οικογενειακό δράμα στην οικογένεια Σουμάχερ, με τον γιο του Ραλφ, να κάνει συγκλονιστικές καταγγελίες για τη μητέρα του.

Τροχαίο ατύχημα για τον Ηλία Ψινάκη

Tabloid Χτες
Δεν τραυματίστηκε από τη σύγκρουση

Viral το βίντεο που δείχνει τον Μπόνο να αποφεύγει φιλί του Diddy

Social Χτες
Το περιστατικό συνέβη στις Χρυσές Σφαίρες του 2014 και ήρθε ξανά στη δημοσιότητα μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ράπερ