E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα πιο εκνευριστικά πράγματα σε μια ξαφνική βροχή

Λονδίνο γίναμε

Δημοσίευση 8/9/2016 | 00:09

Τα πιο εκνευριστικά πράγματα σε μια ξαφνική βροχή

Δεν ξέρω αν φταίει η ηλικία μου ή ήμουν πάντα γκρινιάρης, αλλά η βροχή πάνω από μισή ώρα μου τη δίνει. Χωράφια να ποτιστούν δεν έχω, κοπέλα να τη φιλήσω στην βροχή, και να το παίξω ρομαντικός, επίσης δεν έχω, άρα δεν βρίσκω κάποιο λόγο να μου αρέσει η βροχή. Απεναντίας, έχω βρει πολλά πράγματα που με εκνευρίζουν στις ξαφνικές νεροποντές.

  • Η κίνηση στους δρόμους. Δεν αντιλαμβάνομαι, ειλικρινά, τη μεταστροφή της ψυχολογίας του ανθρώπου και μάλιστα από την πρώτη ψιχάλα. Όταν ξαφνικά χρειάζομαι για μια διαδρομή 5 λεπτών, να μείνω κολλημένος στο μποτιλιάρισμα άλλα 55 λεπτά. Λυπάμαι αλλά εκείνη την ώρα δεν μπορώ να είμαι ρομαντικός και να απολαύσω το ερωτικό σκηνικό του ουρανού.


  • Πλύσιμο αμαξιού. Εσείς που δεν νευριάζετε όταν πλένετε το αυτοκίνητό σας, και ξαφνικά βρέχει, φανταστείτε ένα 10ευρο να πέφτει μέσα σε ένα κουβά νερό και να καταστρέφεται. Αυτό συμβαίνει στη πραγματικότητα ρομαντικοί μου αναγνώστες.
  • Άπλωμα ρούχων. Το άπλωμα ρούχων είναι από μόνο του εκνευριστικό, φαντάσου να έχεις απλώσει, να λείπεις, να έρχεται το ρομαντικό, φθινοπωρινό, ξαφνικό μπουρίνι και να πρέπει να ξαναβάλεις πλυντήριο, γιατί απλά ξαναλερώθηκαν.
  • Η δολοφονική κυριούλα με την ομπρελίτσα της. ''Πάρε κυρία ομπρέλα,μόνο 2 ευρώ''. Ναι δεν λέω πάρε, άλλα μάθε και πως τη χειριζόμαστε. Φαντάζεσαι ένα χειρούργο που δεν έχει ξαναδεί νυστέρι; Αν ναι έχεις πέσει σε χειρούργο με πλαστό πτυχίο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Η βροχή φέρνει συνωστισμό στα πεζοδρόμια, και οι ομπρέλες μπορούν να προκάλεσουν ατυχήματα, για αυτό χέρια ψηλά και προσοχή στο διπλανό μας.
  • Οι οδηγοί που τρέχουν. Τους δρόμους μας τους ξέρετε. Τα νερά που μαζεύονται κοντά στα πεζοδρόμια, τα έχετε προσέξει. Ε είναι υποχρέωση του Έλληνα οδηγού, να περάσει με υπερβολική ταχύτητα και να μας κάνει χάλια. Το έχω αποδεχτεί,είναι πλέον νόμος της φύσης για μένα.

  • Το σπασμένο πλακάκι. Η ξαφνική νεροποντή πάντα σε βρίσκει ακατάλληλα ντυμένο. Και σίγουρα το παπούτσι, είναι η πιο λάθος επιλογή που έχεις κάνει εκείνη τη μέρα. Στα πεζοδρόμια ανά 100 μέτρα θα βρεθεί ένα ύπουλο πλακάκι σπασμένο, που απο κάτω θα κρύβει λασπόνερα, και θα περιμένει να σε λερώσει. Πρόσθεσε και το κρυολόγημα, όσοι είστε ευαίσθητοι, και αν μπορείς απόλαυσε τη βροχή με μια κούπα ζεστό καφέ, όπως στις διαφημίσεις. Άντε να σε δώ.
  • Το κομμωτήριο που πήγε χαμένο. Εμένα δεν με αφορά το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά συμπάσχω, με όλα τα ωραία χτενίσματα που κατέστρεψε η βροχή και η υγρασία. Τι να σου κάνει και η λακ.

  • Τα υπερβολικά post στα social media. Αν δεν έχεις παράθυρα στο σπίτι, και απλά εμπιστευθείς όσα γράφονται, πρέπει να φτιάξεις τουλάχιστον μια κιβωτό.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Βουλγαράκη – Πώς αντέδρασε για το απαράδεκτο σχόλιο εναντίον της με αφορμή τον Φώτη Ιωαννίδη

Celebrity Stories 21.04.2025
Πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα, αλλά δεν γλίτωσαν από τα κακόβουλα σχόλια

Νύφη πήγε για τις γαμήλιες φωτογραφίες και ψάρεψε καρχαρία: Κατάφερε να γίνει viral

Παράξενα 21.04.2025
Μυθικό βίντεο από την Αυστραλία με μια νύφη να ψαρεύει καρχαρία την ώρα που έβγαζε τις γαμήλιες φωτογραφίες.

Πρώτο Πάσχα μαζί για την Ευριπίδου και τον Μιχόπουλο: Ο προορισμός που το γιόρτασαν

Celebrity Stories 21.04.2025
Μαζί τους και τα παιδιά της παρουσιάστριας

Αθηνά Οικονομάκου: Μπικίνι, ρακέτες και ο Μπρούνο Τσερέλα μαζί της στη θάλασσα

Celebrity Stories 21.04.2025
Η ηθοποιός βούτηξε στην απόλυτη ξεγνοιασιά με τα παιδιά της και τον σύντροφό της

Λευτέρης Πετρούνιας: Το απίστευτο ακροβατικό με τη Μιλλούση ‑ Δείτε πώς την σήκωσε στον αέρα

Celebrity Stories 21.04.2025
To βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές και likes

Τζένιφερ Λόπεζ: Εμφανίστηκε με ολόσωμη φόρμα στο Grand Prix της F1 αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία

Celebrity Stories Χτες
Εκθαμβωτική για ακόμη μια φορά η Τζένιφερ Λόπεζ