E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πού θα κάνουν πρωτοχρονιά οι μεγιστάνες του πλανήτη

Χλιδάτα ρεβεγιόν...

Δημοσίευση 30/12/2016 | 12:27

Πού θα κάνουν πρωτοχρονιά οι μεγιστάνες του πλανήτη

Στον Άγιο Βαρθολομαίο της Καραϊβικής επέλεξαν πολλοί μεγιστάνες του κόσμου να αποχαιρετίσουν το 2016 και να υποδεχτούν μέσα στα υπερπολυτελή σκάφη τους το 2017.

Αυτοί που κυριαρχούν στον «αγώνα» των πολυτελών σκαφών που γίνεται στις θάλασσες του Αγίου Βαρθολομαίου, φαίνεται πως είναι οι Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι, ενώ πολλοί από τους πλούσιους Αμερικανούς επέλεξαν άλλες περιοχές εξαιτίας του φόβου για τον ιό Ζίκα.

Μέχρι στιγμής ανοιχτά του νησιού έχουν αγκυροβολήσει ο Roman Abramovich το 533ων ποδιών και 500 εκατ. δολαρίων Eclipse, ο «βασιλιάς» του φυσικού αερίου Farkhad Akhmedov το Luna, που η αξία του ξεπερνάει τα 400 εκατ. δολάρια και το μήκος του φτάνει τα 377 πόδια, ο δισεκατομμυριούχος Evgeny Shvidler, που ασχολείται με την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου, το 90 εκατ. δολαρίων και μήκους 371 ποδιών Le Grand Bleu και το 75 εκατ. δολαρίων και μήκους 220 ποδών Anna του δισεκατομμυριούχου παραγωγού λιπασμάτων Ντμίτρι Dmitry Rybolovlev.

Ο Ουκρανοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Len Blavatnik αναμένεται να αφιχθεί στο νησί από τον Άγιο Μαρτίνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το Odessa II, η αξία του οποίου φτάνει τα 100 εκατ. δολάρια κι έχει μήκος 240 πόδια.

Η συμμετοχή των Αμερικανών είναι πολύ μικρότερη φέτος, αλλά ήδη στο νησί έχουν αγκυροβολήσει το Aquarius, που η αξία του φτάνει τα 215 εκατ. δολάρια και το μήκος του τα 302 πόδια και το οποίο ανήκει στο μεγιστάνα των καζίνο Steve Wynn, το C2 του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Revlon, Ron Perelman, η αξία του οποίου φτάνει τα 125 εκατ. δολάρια και το μήκος του τα 257 πόδια και το Limitless του ιδιοκτήτη της Victoria Secret, Les Wexne, που έχει μήκος 316 πόδια και κοστίζει 100 εκατ. δολάρια.

Από την Ευρώπη στο νησί έχει καταπλεύσει το Symphony του δισεκατομμυριούχου Bernard Arnault, που είναι διευθύνων σύμβουλος της Moët Hennessy Louis Vuitton και το οποίο έχει αξία 150 εκατ. δολαρίων και μήκος 331 πόδια.

Στον Άγιο Βαρθολομαίο, σύμφωνα με το Page Six βρίσκονται επίσης ο τραγουδοποιός Pharell Williams, ο τραγουδιστής Paul McCourtney, ο σχεδιαστής μόδας Calvin Klein, ο ράπερ Puff Daddy και ο επιχειρηματίας Travis Kalanick. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Leonardo DiCaprio μαζί με την παρέα του.

Ακόμα στο νησί είναι ο ηθοποιός Jake Gyllenhall, οι σχεδιαστές μόδας Mark Jacobs και Alexander Wang, ο επιχειρηματίας Peter Brand και η ηθοποιός Stephanie Michelle Seymour.

Στο ετήσιο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Ρώσου μεγιστάνα, ιδιοκτήτη της εταιρείας επενδύσεων Millhouse LLC και της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι Roman Abramovich  θα πρωταγωνιστήσει το θρυλικό συγκρότημα των Rolling Stones. Ο Mick Jager αναμένεται να φτάσει με ελικόπτερο απευθείας από το σπίτι που διαθέτει στο νησί Μιστίκ.

Από την φετινή «σύναξη» των δισεκατομμυριούχων από ό,τι φαίνεται θα απουσιάζει ο επιχειρηματίας David Geffen και το γιοτ του Rising Sun, που η αξία του φτάνει τα 300 εκατ. δολάρια καθώς φέτος προτίμησε να αλλάξει το χρόνο στο Μεξικό, ενώ το Octopus του δισεκατομμυριούχου της Microsoft, Paul Allen βρίσκεται στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Khloé Kardashian μιλά για την πιο σκοτεινή νύχτα του γάμου της

Tabloid 22.04.2025
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο podcast Call Her Daddy της Alex Cooper,

Ο ακραίος τρόπος που ένας άντρας σαμποτάρισε τις διακοπές της κοπέλας του

Παράξενα 22.04.2025
Το πλοίο για Τζαμάικα δεν ξεκίνησε

Παραδοσιακό Πάσχα για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Στο χωριό με τη μεγάλη οικογένεια»

Celebrity Stories Χτες
Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε

Ανθή Βούλγαρη: Κάνει ιππασία 40 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της!

Celebrity Stories Χτες
«Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Ρίτα Γουίλσον: «Χριστός Ανέστη» – Πάσχα αλά ελληνικά για τη σύζυγο του Τομ Χανκς

Celebrity Stories Χτες
Το ζευγάρι έχει λάβει την ελληνική υπηκοότητα και την τιμά

Γιώργος Πατούλης – Νάνσυ Κοιλού: Το πρώτο Πάσχα με τον γιο τους! Η τρυφερή ανάρτηση

Celebrity Stories Χτες
Η οικογενειακή φωτογραφία του ζευγαριού

Βασίλισσα Σοφία: Γιόρτασε για πρώτη φορά το Πάσχα χωρίς την αδερφή της – Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της

Tabloid Χτες
Πάσχα χωρίς την αγαπημένη της αδελφή: Προβληματισμός για την υγεία της πριγκίπισσας Ειρήνης

Γιώργος Κοσκωτάς: Πώς ζει και που βρίσκεται ο άνθρωπος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα

Tabloid Χτες
Πριν από είκοσι τρία χρόνια, παίχθηκε το ρέκβιεμ του Γιώργου Κοσκωτά στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, όταν συνελήφθη