E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οδύνη στην κηδεία του συνοδηγού της Porsche

Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα του Ανδρέα Γεωργακόπουλου

Δημοσίευση 2/3/2017 | 13:20

Οδύνη στην κηδεία του συνοδηγού της Porsche

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, του 24χρονου συνοδηγού της μοιραίας Porsche η οποία την Κυριακή παρέκλινε της πορείας της στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και καρφώθηκε σε σταθμευμένο όχημα. Αποτέλεσμα ήταν να βρουν τραγικό θάνατο, ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου Γιώργος Βακάκης, ο φίλος του Ανδρέας και η 33χρονη Αποστολία Πατμάνογλου μαζί με τον 3χρονο γιο της οι οποίοι βρίσκονταν εντός του σταθμευμένου Honda Civic.

Στο Α’ Νεκροταφείο όπου τελέστηκε η κηδεία του άτυχου 24χρονου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να πει το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα. Τραγικές φιγούρες ήταν η γιαγιά του, η μητέρα του, ο πατέρας του και ο αδελφός του. Οι δύο γυναίκες ήταν υποβασταζόμενες καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής, ενώ πατέρας του Δημήτρης εκφώνησε έναν συγκλονιστικό επικήδειο. «Όλοι μηδενός εξαιρουμένου κάνουμε το λάθος να πιστεύουμε ότι πάντοτε υπάρχει ένα αύριο. Καμιά φορά όμως το αύριο δεν έρχεται και τώρα μετανιώνουμε για όσα δεν έχουμε πει και δεν έχουμε κάνει. Την τελευταία φορά Αντρίκο που σου είπα ότι σε αγαπάω ήταν την 26η Οκτωβρίου του 2013 όταν με πήρες για να μου ευχηθείς για τη γιορτή μου. Και ακόμα θυμάμαι και θα το θυμάμαι για όσο ζω, πόσο ευτυχισμένο με είχες κάνει όταν μου απάντησες ''και εγώ σε αγαπώ μπαμπά''. Έκτοτε δεν το ξαναείπα» ήταν μερικά από τα λόγια του πατέρα για τον γιο του.

Ο επικήδειος:

«Η ώρα αυτή, η χειρότερη για κάθε γονιό, ήρθε και για εμάς. Θέλω ειλικρινά να τους ευχαριστήσω όλους και εσάς που είσαστε εδώ και τους άλλους που δεν μπορούσαν να έρθουν, για την αγάπη σας και τη συμπαράστασή σας. Είναι πολύτιμα για εμάς. Αντρίκο, εκείνο που ήθελα να σου πω είναι ότι σε λατρεύουμε τόσο εσένα όσο και τον αγαπημένο σου αδερφό, τον Γιάννη. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου κάνουμε το λάθος να πιστεύουμε ότι πάντοτε υπάρχει ένα αύριο. Καμιά φορά όμως το αύριο δεν έρχεται και τώρα μετανιώνουμε για όσα δεν έχουμε πει και δεν έχουμε κάνει. Την τελευταία φορά Αντρίκο που σου είπα ότι σε αγαπάω ήταν την 26η Οκτωβρίου του 2013 όταν με πήρες για να μου ευχηθείς για τη γιορτή μου. Και ακόμα θυμάμαι και θα το θυμάμαι για όσο ζω, πόσο ευτυχισμένο με είχες κάνει όταν μου απάντησες ''και εγώ σε αγαπώ μπαμπά''. Έκτοτε δεν το ξαναείπα. Βλέπετε οι άντρες δεν επιτρέπεται να λένε τέτοια πράγματα όπως δεν επιτρέπεται και να κλαίνε. Έλενα (σ.σ. μητέρα), θέλω να σε ευχαριστήσω για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγάλωσες».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέμπη: Κατεπείγουσα έρευνα για το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ ζητεί ο Αρειος Πάγος

Ελλάδα 07.04.2025
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, ζητά η Εισαγγελέας Γ. Αδειλίνη

Βαγγέλης Παυλίδης: Το «έπος» του Έλληνα επιθετικού, ο «Bailaridis» και τα υπόλοιπα αποθεωτικά σχόλια

Αθλητικά Νέα 07.04.2025
Τα Μέσα στην Πορτογαλία έσταζαν “μέλι” για τον διεθνή Έλληνα φορ της Μπενφίκα

Λακαφώσης: Με κατηγορούν ότι παραπλάνησα την κοινή γνώμη, αλλά εγώ δεν είμαι δημόσιος φορέας

Ελλάδα 07.04.2025
Ο τεχνικός σύμβουλος μίλησε για τα πορίσματα που έχουν κυκλοφορήσει, τις εξελίξεις με ΕΟΔΑΣΑΑΜ και τα πανεπιστήμια Γάνδης και Πίζας, ενώ έκανε την εκτίμησή του για το πώς θα εξελιχθεί πλέον η υπόθεση, κάνοντας λόγο για «ενορχήστρωση»

Απεργία 9 Απριλίου: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ, τι ισχύει για τα άλλα μέσα

Ελλάδα 07.04.2025
Τα κυρίαρχα αιτήματα είναι η επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού, καθώς και οι «πραγματικές αυξήσεις» στις αποδοχές

Πορτοσάλτε για Τέμπη: Χειραγωγήθηκε το 75% της κοινωνίας, με σκοπό να πέσει στα βράχια η πατρίδα μας

Ελλάδα 07.04.2025
«Η κοινή γνώμη τσίμπησε απ’ αυτό το παραμύθι, το οποίο έρχεται να διαψευσθεί από πολλές πλευρές»

Πέθανε ο Ντένις ο Τρομερός σε ηλικία 73 ετών

Κόσμος 07.04.2025
Ο ηθοποιός που έγινε διάσημος μέσα από τη σειρά «Dennis the Menace», έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ με 9,9% διαφορά από τη δεύτερη Πλεύση Ελευθερίας

Πολιτική 07.04.2025
«Όχι» σε επιστροφή Τσίπρα από το 54,5%

Έστησαν «φάμπρικα» αναβολικών με κέρδη 400.000 ευρώ – Πλήθος αθλητών στο πελατολόγιό τους

Ελλάδα 07.04.2025
Η συνολική αξία των κατασχεθέντων ξεπερνά τις 20.000 ευρώ

Ο Χρ. Παπαδημητρίου (ΕΟΔΑΣΑΑΜ) θα ζητήσει να βγει η πυρόσφαιρα από το πόρισμα

Ελλάδα 07.04.2025
Aπόσυρση από το πόρισμα της κάθε αναφοράς γύρω από την πυρόσφαιρα

Φυλακές Κορυδαλλού: Κρατούμενοι σχεδίαζαν απόδραση

Ελλάδα 07.04.2025
Οι Αρχές βρήκαν το όπλο και τα φυσίγγια σε κοινόχρηστο χώρο πτέρυγας ποινικών

Τρόμος για υπάλληλο ζαχαροπλαστείου στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα 07.04.2025
Δράστες την απείλησαν και «άδειασαν» την ταμειακή μηχανή