E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η δικαστική μάχη παρουσίαστριας με την Μενεγάκη για ρεπορτάζ στην εκπομπή της

Ποια ενοχλήθηκε

Δημοσίευση 27/3/2017 | 20:52

Η δικαστική μάχη παρουσίαστριας με την Μενεγάκη για ρεπορτάζ στην εκπομπή της

Η Κατερίνα Λάσπα, που σε λίγες μέρες επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από εκπομπή το διάστημα που έκανε τηλεόραση βρέθηκε σε πολλά πρωτοσέλιδα. Για έρωτες, αλλά και διάσημες «κόντρες» όπως αυτή με τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Έχουν περάσει χρόνια από τότε και δεν είναι ξεκάθαρο τι ήταν μεγεθυμένο και τι όχι. Ένιωσε πως πολεμήθηκε; «Επειδή είσαι χρόνια στον χώρο ξέρεις τι μπορεί να ήταν μεγεθυμένο και τι όχι. Και ήταν ίσως το μοναδικό πράγμα που μου χτυπούσαν γιατί ποτέ δεν είπαν αν είμαι καλή ή όχι στη δουλειά, αν τα λέω ή δεν τα λέω. Είχε να κάνει με χολές και παραποίηση της προσωπικότητάς μου και αυτό με πλήγωνε. Από την άλλη δεν ήμουν ούτε είμαι ο άνθρωπος που θα σηκώσει τηλέφωνα να ζητήσω το λόγο, όχι από μεγαλοψυχία, αλλά γιατί δεν είναι στην τακτική μου ούτε επιδιώκω να υπάρχει περαιτέρω ανακύκλωση. Ναι πολεμήθηκα, αλλά όπως το βλέπω πια ήταν θεμιτό σε έναν τόσο ανταγωνιστικό, φωτεινό και δύσκολο χώρο με μετρημένες τις θέσεις των γυναικών πρωτιάς. Ήρθα από το πουθενά, σφήνα στις πρώτες θέσεις, δεν ήταν εύκολα αρεστό. Και όποιος μπορεί με τους τρόπους του επιβιώνει. Εγώ δεν είχα την εμπειρία να το διαχειριστώ. Ίσως θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικούς χειρισμούς αν είχα και ανθρώπους κοντά μου που θα μπορούσαν να με κατευθύνουν. Αλλά ποτέ δεν μου άρεσαν οι αυλές και τα χαϊδέματα. Μου χρεώνω και λάθη, αλλά ήταν και απειρία».

Για ένα ρεπορτάζ γύρω από την ίδια που παίχτηκε στην εκπομπή Καφέ με την Ελένη που παρουσίαζε τότε η Ελένη Μενεγάκη είχε κινηθεί και δικαστικά. «Με είχαν καλέσει, αλλά δεν πήγα και έκαναν μια εκπομπή για μένα, χωρίς εμένα με πολλή… αγάπη». Έχει λήξει αυτή η δικαστική διαμάχη; Δικαιώθηκε; «Ναι έληξε. Αλλά τι δικαίωση μπορεί να υπάρχει για όλα αυτά; Είχα στενοχωρηθεί πολύ δεν σου κρύβω». Πάντως, όπως μου λέει, δεν έτυχε έκτοτε να το συζητήσει δια ζώσης με τους άμεσα εμπλεκόμενους. «Όταν δεν προκύπτει συγνώμη ή συνειδητοποίηση πως έγινε κάτι λάθος τι να συζητήσεις; Σε κάθε περίπτωση περασμένα ξεχασμένα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλαυδία: Η αντίδραση της γιαγιάς της όταν είδε το βιντεοκλίπ της «Αστερομάτας»

Social 14.03.2025
Κυκλοφόρησε το βίντεοκλιπ του τραγουδιού «Αστερομάτα», που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2025

«Έσκασε» βόμβα στο Χόλιγουντ: H Μέριλ Στριπ είναι σε σχέση με τον Μάρτιν Σορτ εδώ και έναν χρόνο

Tabloid 14.03.2025
Οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν από τη συνεργασία τους στη σειρά «Only Murders In The Building», όπου υποδύονται ένα ζευγάρι

Η Κέιτ Μπλάνσετ αποκάλυψε γιατί έχει μία μόνο φωτογραφία από το γάμο της

Tabloid 14.03.2025
«Όταν παντρευτήκαμε δεν είχαμε καθόλου χρήματα. Δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε φωτογράφο»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είμαι σε προσπάθεια να…» – Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της

Celebrity Stories 14.03.2025
Τι ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους

Μαρινέλλα: Η βελτίωση στην ομιλία της μετά την επιστροφή στο σπίτι

Celebrity Stories 14.03.2025
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το περιστατικό με τον ρεπόρτερ: «Με πλήγωσαν που μου το έκαναν αυτό»

Celebrity Stories 14.03.2025
«Μου μετέφεραν μια ψεύτικη πληροφορία την ώρα που ήταν με το μικρόφωνο και όταν το είδα ήταν τελείως διαφορετικά ειπωμένο και λίγο τσαντίστηκα»

Καίτη Κωνσταντίνου: Η συγκινητική στιγμή που έκανε την τελευταία της υπόκλιση στο θέατρο

Celebrity Stories 14.03.2025
Η 61χρονη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν παίρνω την απόφαση να χωρίσω, το τραβάω και μετά το περνάω με κατάθλιψη»

Celebrity Stories 14.03.2025
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από την διαδικτυακή του εκπομπή

Λιάγκας σε Καλύβα: «Τέλος δεν το ανέχομαι άλλο, κάθε μέρα παίζουν ότι τσακωνόμαστε»

Celebrity Stories 14.03.2025
Νέα ένταση προκλήθηκε στον «αέρα» του «Πρωινού» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη συνεργάτιδά του Αρια Καλύβα.