Ας ταξιδέψουμε παρέα με ένα έδεσμα του κόσμου και ας ελπίσουμε πως δεν θα χαλάσουν τα στομάχια σας από όσα δείτε!
Πρώτη στάση για φαί...πόδια κροταλία παρακαλώ στο τραπέζι 2, με πολύ αλάτι. Ένα αγαπημένο στη νοτιοδυτική Αμερική, λένε πως μοιάζουν στη γεύση σαν τα βατραχοπόδαρα. Οι ειδικοί συμβουλεύουν πως το κρέας πρεέπει να βράζει για πολύ ώρα πριν τηγανιστεί!
Στην Ιαπωνία θα πάρετε να φάτε ωραιότατα μάτια τόνου σε σετ, συσκευασμένα για το δρόμο.
Βόρεια Αφρική ή Κίνα, ό,τι προτιμάτε. Και στα δύο μέρη θα δείτε πόδια κότας πανέ, έτοιμα για βρώση! Όσοι τα δοκίμασαν λένε πως η γεύση παρουσιάζει...ενδιαφέρον!
Επόμενη στάση η Σκωτία και το Haggis - ένα πιάτο μιξ με καρδιά, συκώτι και πνευμόνια προβάτου σερβιρισμένα με τηγανητές πατάτες.
Στην Τουρκία θα συναντήσετε μεγάλες γαβάθες με πόδια και κεφάλι αγελάδας δεμένα σαν σε πουγκί μέσα σε σούπα.
Πάμε Καμπότζη για τηγανητές αράχνες;
Ή μήπως Ταϋλάνδη για ακρίδες;
Μωρό πάπιας πριν βγει από το αυγό. Όπως το ακούσατε. Στις Φιλιππίνες και το Βιετνάμ, βράζουν τα αυγά λίγο πριν να εκκολαφθούν.
PLUS για καλοφαγάδες
Νυχτερίδα σούπα, σε Κίνα, Γκουάμ και Ταϋλάνδη για τους σκληροπυρηνικούς. Θα το δοκιμάζατε;
Συνταγές για κινέζικο φαγητό!
Ποιο φαγητό σιχαίνεσαι περισσότερο;
ΨΗΦΙΣΤΕ Food 04.03.2016