E-Daily
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Έσπασε το φράγμα του 2021, πλησιάζουν τις 300.000 ψήφους – Αντίστροφη μέτρηση για τα αποτελέσματα

Αυτό το ξενοδοχείο φαίνεται χαριτωμένο αλλά κανείς δεν ξέρει τι τον περιμένει

Ένα μοτέλ γεμάτο κλόουν περιμένει για επισκέπτες στη μέση του πουθενά



Δημοσίευση 15/5/2017 | 09:42

Σε περίπτωση που φοβάστε τους κλόουν και σας προκαλούν ανατριχίλες με την εικόνα τους τότε δεν πρέπει με τίποτα να μείνετε στο Clown Motel, αφού όπως λέει και το όνομα του είναι ένα κατάλυμα γεμάτο από τέτοια όντα!

Σκεφτείτε να ταξιδεύετε μέσα στη νύχτα και να εμφανιστεί στο πουθενά, ένα ξενοδοχείο με τρομακτικούς κλόουν με κοφτερά δόντια. 

Μέσα στο μοτέλ υπάρχουν περισσότερες από 500 κούκλες κλόουν, ενώ υπάρχει και μια κούκλα σε μέγεθος ανθρώπου, η οποία κάθεται σε μια καρέκλα στο λόμπι. Eκεί που δεν το περιμένεις, άνθρωποι ντυμένοι κλόουν θα έρθουν για να σου μιλήσουν σε περίπτωση που χρειάζεσαι κάτι....

Αυτό που κάνει ακόμα πιο τρομαχτικό τον εν λόγω ξενώνα είναι ότι βρίσκεται στην πόλη Τονόπα, στη Νεβάδα, στη μέση του πουθενά κυριολεκτικά! Το καλύτερο όμως στην όλη υπόθεση, είναι ότι το μοτέλ βρίσκεται δίπλα ακριβώς από έναν νεκροταφείο...

Αν λοιπόν βρεθείτε ποτέ στη Νεβάδα και χρειαστεί να διανυκτερεύσετε στην περιοχή προσέξτε πολύ το μέρος που θα επιλέξετε αν θέλετε να αποφύγετε περιττές αναστατώσεις.