E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το Forbes διαψεύδει την Kim Kardashian: Δεν είναι δισεκατομμυριούχος

Γιατί δεν πιστεύει στα πλούτη της

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 7/7/2020 | 00:07

Το Forbes διαψεύδει την Kim Kardashian: Δεν είναι δισεκατομμυριούχος

Το επιχειρηματικό περιοδικό Forbes αναφέρει ότι η Κιμ Καρντάσιαν υπερβάλλει και δεν είναι δισεκατομμυριούχος. Αφού πρώτα κατέρριψε τους ισχυρισμούς της Κάιλι Τζένερ ότι είναι η «νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος», σήμερα, 6 Ιουλίου, το Forbes απορρίπτει και τα όσα υποστηρίζει ακόμη ένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ.

Πριν από λίγες ημέρες, ο σύζυγός της, Αμερικανός ράπερ, Κάνιε Γουέστ έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στη σύζυγό του επειδή έγινε «δισεκατομμυριούχος» όταν εκείνη ανακοίνωσε ότι πούλησε το 20% της εταιρείας της, KKW Beauty cosmetics στον όμιλο Coty έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παρά τους ισχυρισμούς του ράπερ, το Forbes εκτιμά ότι η συμφωνία εξακολουθεί να διαμορφώνει τη συνολική αξία της περιουσίας της Κιμ Καρντάσιαν σε περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια.

Η επιχειρηματίας κατέχει τώρα ένα μερίδιο 72% της εταιρείας καλλυντικών, αλλά το Forbes ισχυρίζεται ότι το 8% που ανήκει στη μητέρα της Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, την εμποδίζει να γίνει δισεκατομμυριούχος.

Τον Μάιο, το Forbes δημοσίευσε ότι η Κάιλι Τζένερ ότι έδειξε «φορολογικές δηλώσεις που πιθανότατα είναι πλαστές» σε μια προσπάθεια να πείσει ότι είναι δισεκατομμυριούχος. Οι δικηγόροι της Κάιλι Τζένερ απάντησαν απαιτώντας ανάκληση και κατακεραύνωσαν το περιοδικό για τα «εξοργιστικά ψέματα» του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 3.Left Χτες
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό