Αυτό είναι το πιο καυτερό φαγητό στον κόσμο
Και πρέπει να υπογράψεις για να το φας
Δημοσίευση 28/11/2018 | 00:07
Ένα εστιατόριο στο Staten Island της Νέας Υόρκης σερβίρει το πιο καυτερό φαγητό στον κόσμο. Το όνομα του είναι "Reaper Taco" ή με μια απλή μετάφραση στα ελληνικά "Το τάκο του Χάρου" και σερβίρεται σε ένα μικρό φέρετρο λες και το όνομα του δεν είναι αρκετό για να πιάσουμε το υπονοούμενο.
Το συγκεκριμένο πιάτο είναι ένας ένας συνδυασμός από τις πιο καυτερές σάλτσες που υπάρχουν. Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί την Carolina Reaper που είναι η πιο καυτερή πιπεριά στον κόσμο, περίπου 100.000 φορές πιο δυνατή από μια πιπεριά Jalapeño, σε συνδυασμό με φρέσκες πιπεριές habanero, πιπεριές scorpion, 3 διαφορετικές σάλτσες τσίλι και τηγανητό κοτόπουλο. Ακόμα και το κοτόπουλο είναι μαγειρεμένο με 5 διαφορετικές καυτερές πιπεριές τσίλι.
Η πρώτη μπουκιά θα αρχίσει να καίει το στόμα όμως δεν είναι πάρα η εύκολη αρχή καθώς χρειάζεται περίπου 1 λεπτό για να δράσουν όλα τα καυτερά συστατικά. Και αν χρειαστεί κάτι για να σβήσει την καυτερή αίσθηση στο στόμα το νερό δεν κάνει τίποτα. Η μόνη βοήθεια είναι το γάλα ή το ποτό Horchata πού φτιάχνεται από φυτικό γάλα και θεωρείται ένα από τα πιο δροσιστικά ροφήματα για το καλοκαίρι.
Μάλιστα για να σερβίρουν το πιάτο ο πελάτης πρώτα πρέπει να υπογράψει μια δήλωση ότι θα το φάει με δική του ευθύνη και ότι το εστιατόριο δεν ευθύνεται αν του συμβεί κάτι.
Δείτε όλη την συνταγή και το πιάτο στο video και θα καταλάβετε:
Νέα ελληνική πρωτιά στο Taste Atlas: Το ελληνικό χριστουγεννιάτικο κέρασμα που αναδείχθηκε καλύτερο στην Ευρώπη
Shadow work: Το εργαλείο που βελτιώνει την ψυχική υγεία
Καίτη Γαρμπή: Οι εμφανίσεις που την έκαναν το απόλυτο fashion icon των 90s
Αυτές είναι οι ιδανικές θέσεις στο αεροπλάνο ώστε να μην κολλήσουμε κάποια γρίπη
Τα καλύτερα μέρη για φαγητό γύρω από το στολισμένο Σύνταγμα
Self care: 10 τρόποι για να ξεκουραστείς πραγματικά αυτές τις γιορτές
Το αγαπημένο άρωμα της Victoria Beckham είναι ιδανικό για κομψά κορίτσια
Panettone: Τρεις ειδικοί μας εξηγούν γιατί κοστίζει τόσο και πώς φτιάχνεται
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Focus On Χτες