7 τροφές που ΔΕΝ πρέπει να ξαναφάτε
Κάνουν τρομερό κακό στον οργανισμό
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 28/2/2013 | 00:00

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και μειώστε έως εγκαταλείψτε τις παρακάτω τροφές.
Κατεψυγμένα φαγητά
Τα περισσότερα κατεψυγμένα φαγητά είναι γεμάτα με συντηρητικά, αλάτι, τρανς λιπαρά και άλλες τεχνητές ουσίες. Εκτός αυτού, τα γεύματα αυτά είναι προμαγειρεμένα και συνήθως αποτυχημένα στο ζέσταμα.
Ποπ κορν που γίνονται σε φούρνο μικροκυμάτων
Τα ποπ κορν αυτά είναι συμπιεσμένα σε σακούλες και περιβάλλονται από πάρα πολλά χημικά και αλάτι για να διατηρηθούν! Είναι ανθιυγιεινά και γεμάτα χημικά όπως το diacetyl, μια ουσία επικίνδυνη.
Αλλαντικά
Κόψε τα λουκάνικα, το μπέικον και όλα αυτά τα αλλαντικά και κρέατα που έχουν φτιαχτεί είτε από τα περισσεύματα άλλων κρεάτων, είτε σε απαράδεκτες συνθήκες.
Energy bars
Αυτό που θεωρητικά βοηθά στη διατροφή μας, κάνει κακό στον οργανισμό μας. Πολλά από αυτά έχουν τρανς λιπαρά, ζάχαρη και ουσίες που τα κάνουν επικίνδυνα.
Μαργαρίνη
Κρύβεται σε όλα τα αγαπημένα σας φαγητά, το τρανς λιπαρό που όλοι αγαπάμε όμως μας κάνει τόσο κακό που θα έπρεπε να απαγορευτεί. Προτιμάτε να βάζετε βούτυρο στο φαγητό σας και να αποφεύγετε τα λιπαρά γεύματα όταν τρώτε έξω.
Γάλα σόγιας ή οτιδήποτε με σόγια
Πολλά εργοστάσια που παράγουν σόγια χρησιμοποιούν ένα τοξικό χημικό που ονομάζεται hexane και προκαλεί καρκίνο.
Προϊόντα διαίτης
Δημιουργούν μακροπρόθεσμα διάφορα προβλήματα στο έντερο και το στομάχι σας και αντικαθιστούν τη ζάχαρη με ουσίες άκρως επικίνδυνες.