Όταν το πιο τρέντι εστιατόριο της Νέας Υόρκης παίρνει φρικτές κριτικές
Ο δημοσιογράφος που... έβαλε τα πράγματα στη θέση τους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 26/9/2022 | 00:45
Το νέο, ιταλικό εστιατόριο Al Coro, ένα από τα πιο πολυσύχναστα εστιατόρια της χρονιάς, έχει εξαιρετικό φαγητό και πολλούς διάσημους να το επισκέπτονται. Και σίγουρα όμως δεν περίμενε τα sites να κάνουν αυτή την κριτική κι όμως έγινε. Ο δημοσιογράφος Steve Cuozzo που λατρεύει τα εστιατόρια έγραψε μια άθλια κριτική για αυτούς.
"Η πανδημία έδωσε στους ιδιοκτήτες και τους σεφ πολύ χρόνο για να ονειρευτούν νέες ιδέες για να ενθουσιάσουν τα εκατομμύρια των γευμάτων. Όμως απέτυχε!
Οι απολαύσεις της ζωηρής, δημιουργικής μαγειρικής της σεφ Μελίσα Ροντρίγκεζ θάβονται και αφήνονται νεκρές... κάτω από περίεργα, αδιάφορα κοκτέιλ που θα σας οδηγήσουν να πιείτε περισσότερα κοκτέιλ 21 δολαρίων από όσα αντέχετε. Ο λογαριασμός για δύο ξεπερνάει εύκολα τα 600 $, ακόμη και όταν παραγγέλνετε την "οικονομική" επιλογή των 195 $, για 5 πιάτα" γράφει στη New York Post.
"Ο σερβιτόρος προσπάθησε να μας πιέσει για έναν δεύτερο γύρο ποτών, αφού δεν είχαμε δει ακόμα μια μπουκιά φαγητό μετά από 50 λεπτά!" γράφουν.
Το Al Coro άνοιξε τον Ιούνιο με υψηλές προσδοκίες και τον Rodriguez, τον τελευταίο executive chef του Del Posto, στο τιμόνι. "Η τραπεζαρία του Al Coro πλημμύρισε με χάλια διακόσμηση, με εκρού γύψινες καμάρες οροφής που δεν είναι καθόλου ωραίες, αλλά έχουν φασιστική εμφάνιση, σαν να είναι σχεδιασμένες για να ευχαριστήσουν τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι! Ο συνδυασμός χρωμάτων στα πολύ σκοτεινά τραπέζια που έχουν φρικτά τραπεζομάντηλα". Τους δίκασε...