E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα πιο Sexy Γυναικεία Μαγιό: SEXY MODE – Unlocked

Δημοσίευση 12/6/2024 | 10:43

Τα πιο Sexy Γυναικεία Μαγιό: SEXY MODE – Unlocked

Δες τα πιο sexy μαγιό και ανανέωσε το καλοκαιρινό σου look! Διάβασε τις προτάσεις μας με τολμηρά μαγιό και κλέψε τις εντυπώσεις.

My dear readers… μετά από πολλές ώρες -άντε να μην πω μέρες και γίνω υπερβολική- στο Insta και στο TikTok, έμεινα με το εξής ρητορικό ερώτημα στο μυαλό: «Πόσο outdated και συμβατικά είναι τα μαγιό μου;» Όχι, δεν ντρέπομαι για το παραπάνω παχάκι στην κοιλίτσα. Όχι, δεν ντρέπομαι ούτε για την κυτταρίτιδα που δε λέει να φύγει όσες κρέμες με καψαϊκίνη και αν βάλω, (η γυμναστική είναι out of discussion) οπότε… cellulitis is my gal now!

Απλά δεν τόλμησα ποτέ να αγοράσω κάτι πιο προκλητικό. Αλλά βλέποντας τα κορίτσια να εκθέτουν όλο και περισσότερο δέρμα και να βγάζουν photos με αυτοπεποίθηση και τσαχπινιά, ανεξάρτητα από κιλά και σωματότυπο… ε, ζήλεψα λιγάκι. 

Μπήκα, λοιπόν, στο αγαπημένο μου e-shop για μαγιό, το Decoroτο οποίο έχει πάντα πολλές προσφορές και άπειρα σχέδια και ξεκίνησα να κάνω την έρευνά μου.

Τι έχω να σας παρουσιάσω; Tα πιο hothothot γυναικεία μαγιό που θα βρεις εκεί έξω και θα σε κάνουν να παίρνεις πόζες κάθε φορά που περνάς μπροστά από καθρέφτη. Για τέτοιο έρωτα μιλάμε.

Follow me και δείτε τις προκλητικές μου προτάσεις.

#1 Bottoms… out: Ψηλόμεσα bikini με λεπτά κορδόνια

Λιγότερο ύφασμα means… περισσότερο spiciness! Kαι εκεί στοχεύουμε, darling. Πρόκειται για μια δοκιμασμένη συνταγή που υπόσχεται να στρέψει κεφάλια. You don’t believe me; Μια δοκιμή θα σας πείσει και με το παραπάνω. 

Δεν έχει καμία, μα καμία σημασία ποιος είναι ο σωματότυπός σας. Τα ψηλόμεσα μπικίνι ψηλώνουν τα πόδια, μακραίνουν τη σιλουέτα και αποκαλύπτουν… πολλά. Φορέστε μαύρο για μια πιο safe επιλογή ή πολύχρωμο αν «βαριέστε εύκολα». 

Απλώστε το λαδάκι σας παντού -προσοχή στον δείκτη προστασίας και στις ώρες που εκτίθεστε στον ήλιο- αράξτε στην ξαπλώστρα με ένα appletini στο χέρι και αφεθείτε…

Συνδυάστε το με:

  • Μονόχρωμο ημιδιάφανο καφτάνι: Για εσάς τις λίγο ντροπαλούλες που ακόμα δεν το έχετε πάρει απόφαση και δεν έχετε αντιληφθεί πλήρως πόσο sexy είστε - bikini or no bikini- , το καφτάνι είναι η ιδανική λύση.
  • Πολλά αξεσουάρ: Προετοιμάζεστε για διακοπές σε νησάκι; Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας μεγάλα σκουλαρίκια και πολλές αλυσίδες για τα πόδια και τον λαιμό για να κάνετε το απόλυτα sexy summer look.

#2 Chain - reaction: Μαγιό με κρίκους και αλυσίδες

Αλυσίδες, κρίκοι και άγριες διαθέσεις αποτελούν την επόμενή μου πρόταση. Είστε wild, το ξέρετε. Τι πιο sexy, από ένα αποκαλυπτικό, μικροσκοπικό μαγιό με κρίκους, χρυσούς ασημένιους, κοκάλινους, υφασμάτινους, it doesn’t matter. Αυτά τα κομμάτια πάνω στο αλμυρισμένο κορμί δείχνουν out of reality και αναδεικνύουν την επιδερμίδα σας στο μέγιστο.

Extra hot tip: Φορέστε μια μίνι πλεκτή φούστα και gladiator σανδάλια για να ολοκληρώσετε τη sexy εμφάνισή σας.

#3 Orange is the new black

Μαυρισμένες μου καλλονές, θα σας άφηνα παραπονεμένες; Για εσάς που έχετε σταρένια ή σκούρη επιδερμίδα ή για εσάς που προτιμάτε το βραζιλιάνικο μαύρισμα, δεν υπάρχει πιο καυτή επιλογή από ένα έντονο φωσφοριζέ πορτοκαλί μαγιό.

Θέλετε μπικίνι; Θέλετε ολόσωμο; Θέλετε ασύμμετρο; 

Εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το χρώμα. Αφήστε την αυτοπεποίθησή σας να λάμψει και μετατρέψτε σε πασαρέλα όλες τις παραλίες της Ελλάδος - και του εξωτερικού.

4# Ασύμμετρο ολόσωμο

Σαν personal favorite έχω επιλέξει για σας ένα μαγιό που κάνει… μπαμ! Είναι το ultimate sexy κομμάτι αφού αφήνει πολλά για τη φαντασία και αποκαλύπτει μόνο μερικά σημεία δέρματος. Μα, φυσικά, μιλάω για τα μαγιό με έναν ώμο.

Hear me out! Φορέστε μια μακριά φούστα από κάτω, ιδανικά ημιδιάφανη. Θα πρότεινα χρώματα διαφορετικά μεταξύ τους ώστε να δημιουργείται ένταση και ως προς το χρώμα αλλά και ως προς το πατρόν. Εγώ προσωπικά επέλεξα ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό από το Decoro και το έκανα match με μια λευκή διάφανη maxi φούστα. Τα λόγια είναι περιττά. 

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς να ρίξετε τα social και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα τολμήστε κι εσείς με ένα super-sexy μαγιό! Και μην ξεχνάτε… καθεμία από εμάς είναι sexy in her own way.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Back To School με Amaretti Classic: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον πιο «γλυκό» διαγωνισμό!

Better life Προχτές
Μπες στον μεγάλο διαγωνισμό & κέρδισε το πιο must-have lunch bag!

6‑8/9: Όλες οι εκδηλώσεις που θα δούμε τις πρώτες ημέρες του 52ου Φεστιβάλ Βιβλίου 2024

Better life 05.09.2024
Η καρδιά του Πολιτισμού χτυπάει στο Πεδίον του Αρεως!

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ονοματοδοτεί το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024

Better life 30.08.2024
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, ενώνει τις δυνάμεις της με το ISTF 2024, ενισχύοντας τη δυναμική και το κύρος του θεσμού

Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτό το Φθινόπωρο!

Δράσεις 30.08.2024
30 Αυγούστου με 12 Σεπτέμβρη

Δημιούργησε το πιο δροσερό look για την πισίνα, με τη νέα συλλεκτική σειρά της Catrice, «Poolside of life»

Ομορφιά - Στυλ 29.07.2024
H νέα συλλεκτική σειρά Catrice «Poolside of life» είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από 22 Ιουλίου

Αναδείχθηκαν οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024

Better life 18.07.2024
Επιχείρηση της Χρονιάς η Metlen Energy & Metals

Απόλαυσε τέλεια, ανορθωμένη επιδερμίδα με το FOREO BEAR™ 2 go

Ομορφιά - Στυλ 18.07.2024
Εξερευνήστε την τέλεια αντιγηραντική ρουτίνα ομορφιάς με το FOREO BEAR™ 2 go και ταξιδέψτε χωρίς προβλήματα!