E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Get Summer Ready με εκπτώσεις έως ‑50% στο ATHENS METRO MALL!

Δημοσίευση 4/7/2024 | 16:21

Get Summer Ready με εκπτώσεις έως ‑50% στο ATHENS METRO MALL!

Από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου, κλείνουμε ραντεβού στο ATHENS METRO MALL για τις πιο ‘Hot’ καλοκαιρινές εκπτώσεις σε όλα τα αγαπημένα μας brands.

Για μια ασύγκριτη εμπειρία shopping και ψυχαγωγίας, ο καλοκαιρινός προορισμός είναι ένας… το ATHENS METRO MALL φυσικά! Το εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων καλωσορίζει την περίοδο summer sales με κορυφαίες εκπτώσεις έως -50%, από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου έως και το Σάββατο 31 Αυγούστου και καλεί όλους τους shopaholic να ανακαλύψουν τα λατρεμένα τους brands σε ασυναγώνιστες τιμές.

Επωφεληθείτε από την περίοδο εκπτώσεων για ακόμα πιο χαμηλές τιμές στα 95 επώνυμα καταστήματα του ATHENS METRO MALL και εφοδιάστε τις βαλίτσες των καλοκαιρινών διακοπών σας με τα απαραίτητα ρούχα, παπούτσια, είδη παραλίας και τεχνολογίας.

Summer checklist!
Εκτός από τα δικά σας καλοκαιρινά είδη έχετε να ετοιμάσετε και αυτά των παιδιών; Μην ανησυχείτε! Στα καταστήματα του ATHENS METRO MALL θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από είδη παραλίας, ψάθες, ομπρέλες, φουσκωτά, καρέκλες, κουβαδάκια, μαγιό, σαγιονάρες, πετσέτες, καπέλα, αντιηλιακά και πολλά πολλά ακόμα! Μην ξεχάσετε όμως να προετοιμαστείτε και για τις βραδινές βόλτες στο νησί ή τη χαλαρή πρωτεύουσα! Εντυπωσιακά αξεσουάρ, αέρινα φορέματα και άνετες παντελόνες σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε και να απογειώσετε εκτός το summer mood και το στιλ σας!

Εάν πάλι είστε από αυτούς που θα απολαύσουν το σπίτι τους και την ήρεμη πόλη μέσα στο καλοκαίρι, επωφεληθείτε τις εντυπωσιακές εκπτώσεις έως -50% σε είδη σπιτιού, προσθέτοντας μία καλοκαιρινή πινελιά στο χώρο σας και σε είδη τεχνολογίας, όπως air-condition, home cinema και άλλα, για δροσερές νύχτες και παρεΐστικες κινηματογραφικές βραδιές.

Αναζητάτε χρόνο για τις καλοκαιρινές σας αγορές; Save the Date!
Το ATHENS METRO MALL, μία όαση δροσιάς με καταπληκτικές ευκαιρίες για shopping και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια, σας περιμένει και την Κυριακή 14 Ιουλίου, με ανοιχτά καταστήματα για ένα χαλαρό Κυριακάτικο shopping & fun!
Tip! Συνδυάστε το με ένα ξεχωριστό γεύμα στα εστιατόρια των ορόφων ή ένα απολαυστικό coffee break σε ένα από τα café μας!

Ο Ιούλιος μας βρίσκει στην Παιδική Γωνιά των Happy Family Weekends!

6 & 7 Ιουλίου - Baby Shark !
Ξεκινάμε με ένα διασκεδαστικό και καλοκαιρινό χορευτικό μες στον βυθό της θάλασσας! Συνεχίζουμε με ζωγραφική, ψάρεμα και μοναδικό face painting σε όλα τα παιδικά μαγουλάκια, φτιάχνοντας μικρά καρχαριάκια!

13 & 14 Ιουλίου - Οι γοργόνες της Τροφούπολης!
Με τους μικρούς μας φίλους θα απολαύσουμε μουσικοκινητικό παιχνίδι κάτω από τον βυθό και θα κατασκευάσουμε υπέροχες γυαλιστερές ουρές γοργόνας! Ακόμα, θα έχουμε Ocean face painting και θα παίξουμε «Το κυνήγι του Φυκιού»!

20 & 21 Ιουλίου - Παγωτό!
Αυτό το Σαββατοκύριακο μαθαίνουμε τα πάντα για το παγωτό! Φτιάχνουμε υπέροχα παγωτά με μια πρωτότυπη μέθοδο, χορεύουμε αγαπημένα παιδικά τραγούδια και φυσικά θα έχουμε το πιο λαχταριστό Ice Cream face painting!

27 & 28 Ιουλίου - Τροπικό Πάρτι στη Χαβάη!
Υποδεχόμαστε τους μικρούς μας επισκέπτες στο πιο υπέροχο τροπικό πάρτι! Κατασκευάζουμε τις δικές μας σανίδες του σερφ, παίζουμε διασκεδαστικά παιχνίδια και κάνουμε το πιο τροπικό και Χαβανέζικο face painting!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: www.athensmetromall.gr 

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL


13 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Amaretti 40% Less Sugar: Λαχταριστά γκοφρετάκια με γέμιση κρέμας κακάο, πλούσια σε φυτικές ίνεςκαι με 40% λιγότερη ζάχαρη

Wellness 04.07.2024
Το pick-me-up του καλοκαιριού για να μην αποχωριστείτε ούτε στιγμήτην αγαπημένη σας απόλαυση!

Απόλαυσε τον καλοκαιρινό ήλιο με τη νέα συλλεκτική σειρά της Catrice Summer Obsessed

Ομορφιά - Στυλ 27.06.2024
Η συλλεκτική συλλογή Catrice SUMMER OBSESSED θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 28 Ιουνίου 2024

Ώρα για το πιο ροζ party με τη νέα Trend Edition της essence: it’s Bubble Gum fun!

Ομορφιά - Στυλ 19.06.2024
Η συλλεκτική σειρά it’s Bubble Gum fun της essence θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από 17/6