E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

VOLCANO Iron Beds: Η Τέχνη της Ελληνικής Μεταλλουργίας σε Κάθε Υπνοδωμάτιο

Δημοσίευση 11/7/2024 | 11:46

VOLCANO Iron Beds: Η Τέχνη της Ελληνικής Μεταλλουργίας σε Κάθε Υπνοδωμάτιο

Η Volcano Handmade Iron Bedrooms αποτελεί την κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν κρεβάτια που συνδυάζουν την πολυτέλεια με την αντοχή.

Η Volcano Handmade Iron Bedrooms αποτελεί την κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν κρεβάτια που συνδυάζουν την πολυτέλεια με την αντοχή. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και πολυετή εμπειρία στον χώρο των χειροποίητων μεταλλικών επίπλων, η VOLCANO δημιουργεί μοναδικά κρεβάτια και έργα τέχνης από μέταλλο που αντανακλούν την παράδοση της ελληνικής μεταλλουργίας, που οι ρίζες της χάνονται στην αρχαιότητα.

Ιστορία & Παράδοση

Η πορεία της VOLCANO ξεκίνησε το 1976 όταν ο Αριστείδης Κωνσταντινίδης ίδρυσε την εταιρεία με στόχο τη δημιουργία μεταλλικών κατασκευών υψηλής ποιότητας. Σήμερα η δεύτερη γενιά με τον Κώστα Κωνσταντινίδη και την Αλεξάνδρα Ευφραιμίδου συνεχίζει την παράδοση με την ίδια αφοσίωση και δημιουργικότητα.

Τα σιδερένια κρεβάτια έχουν μακρά ιστορία και αποτελούν ένα κλασικό κομμάτι επίπλωσης. Η ανθεκτικότητά και η κομψότητά τους τα καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα υπνοδωμάτιο που ξεχωρίζει. Πέρα από την αισθητική τους αξία, τα σιδερένια κρεβάτια προσφέρουν και άλλα πλεονεκτήματα που τα καθιστούν σπουδαία επιλογή.

Η Τέχνη Πίσω από Κάθε Μεταλλική Κατασκευή

Κάθε κρεβάτι σιδερένιο της VOLCANO είναι ένα αληθινό έργο τέχνης, κατασκευασμένο με τη μέγιστη προσοχή στην ποιότητα και την λεπτομέρεια. Η διαδικασία κατασκευής περιλαμβάνει τη σφυρηλάτηση, την κοπή και τη συναρμολόγηση του μετάλλου, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα και αντοχή. Οι έμπειροι τεχνίτες χρησιμοποιούν τεχνικές με σεβασμό και έμπνευση από την παραδοσιακή ελληνική μεταλλουργία, προσθέτοντας παράλληλα τη δική τους πινελιά σε κάθε κομμάτι.

Ξεχωριστή Αισθητική & Αντοχή

Η VOLCANO χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνικές βαφής για να εξασφαλίσει τη μέγιστη προστασία των προϊόντων της από τη διάβρωση και τις φθορές. Η ηλεκτροστατική βαφή με χρώματα πούδρας προσφέρει άψογη κάλυψη και διατηρεί την αισθητική και αντοχή των κρεβατιών για πολλά χρόνια. Κάθε κρεβάτι συνοδεύεται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής, αποδεικνύοντας την αφοσίωση της εταιρείας στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών της.

Τα μεταλλικά κρεβάτια της VOLCANO είναι διαθέσιμα σε μοντέρνα, κλασικά ή κρεβάτια με industrial αισθητική και κρεβάτια σε διαφορετικό μέγεθος και για κάθε χώρο, όπως κρεβάτια μεταλλικά, κρεβάτια διπλά, κρεβάτια ημίδιπλα με αποθηκευτικό χώρο και ό,τι άλλο ταιριάζει στις απαιτήσεις του χώρου σας.

Σιδερένια Κρεβάτια VOLCANO

Τα σιδερένια κρεβάτια προσφέρουν ανθεκτικότητα και μακροζωία, αποτελώντας μακροχρόνια επένδυση για κάθε σπίτι. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια, μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε στυλ διακόσμησης, από κλασικά industrial έως και μοντέρνα. Παρέχουν εξαιρετική στήριξη στο στρώμα, συμβάλλοντας στη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης, και επιτρέπουν την καλή κυκλοφορία του αέρα, βελτιώνοντας την ατμόσφαιρα του υπνοδωματίου. Η ευελιξία των μεταλλικών κρεβατιών της VOLCANO στη διακόσμηση και η δυνατότητα προσαρμογής με διάφορα έπιπλα και αξεσουάρ τα καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε γούστο.

Τα σιδερένια κρεβάτια της VOLCANO μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε υπνοδωμάτιο. Από κλασικά σχέδια μέχρι πιο μοντέρνες και μινιμαλιστικές γραμμές, υπάρχει ένα κρεβάτι για κάθε γούστο. Το μέταλλο δίνει στα κρεβάτια την αίσθηση της ανθεκτικότητας και διαχρονικότητας που τα καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι.

Παγκόσμια Αναγνώριση

Η VOLCANO Handmade Iron Bedrooms έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Τα χειροποίητα μεταλλικά κρεβάτια της VOLCANO κοσμούν υπνοδωμάτια σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Λονδίνο και η Νέα Ζηλανδία. Η παγκόσμια αναγνώριση των προϊόντων της VOLCANO αποδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας στη δημιουργία μεταλλικών επιπλώσεων μοναδικής αισθητικής.

Η Φιλοσοφία της VOLCANO

Η επιτυχία της VOLCANO βασίζεται στην αγάπη και την αφοσίωση των ανθρώπων της στη δημιουργία ξεχωριστών προϊόντων. Η εταιρεία συνδυάζει την παράδοση της ελληνικής μεταλλουργίας με σύγχρονες τεχνολογίες, δημιουργώντας κρεβάτια που δεν είναι μόνο λειτουργικά και ανθεκτικά, αλλά αποπνέουν και μια διαχρονική αισθητική.

Συνοψίζοντας

Συνοψίζοντας, τα σιδερένια κρεβάτια της VOLCANO Handmade Iron Bedrooms προσφέρουν ανθεκτικότητα, στυλ, στήριξη και πρακτικότητα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα κρεβάτι που συνδυάζει λειτουργικότητα, αισθητική και ανθεκτικότητα.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα μεταλλικά κρεβάτια και τις επιπλώσεις ξενοδοχείων VOLCANO στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Διευθύνσεις & Επικοινωνία:

Έκθεση Αθήνας: Λ.Μεσογείων 215 Πεντάγωνο, Αθήνα

Έκθεση Θεσσαλονίκης: Αδριανουπόλεως 10, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Εργοστάσιο - Έκθεση: Άγιος Αθανάσιος, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 702343

Website: www.volcano.gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Back To School με Amaretti Classic: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον πιο «γλυκό» διαγωνισμό!

Better life Προχτές
Μπες στον μεγάλο διαγωνισμό & κέρδισε το πιο must-have lunch bag!

6‑8/9: Όλες οι εκδηλώσεις που θα δούμε τις πρώτες ημέρες του 52ου Φεστιβάλ Βιβλίου 2024

Better life 05.09.2024
Η καρδιά του Πολιτισμού χτυπάει στο Πεδίον του Αρεως!

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ονοματοδοτεί το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024

Better life 30.08.2024
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, ενώνει τις δυνάμεις της με το ISTF 2024, ενισχύοντας τη δυναμική και το κύρος του θεσμού

Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτό το Φθινόπωρο!

Δράσεις 30.08.2024
30 Αυγούστου με 12 Σεπτέμβρη

Δημιούργησε το πιο δροσερό look για την πισίνα, με τη νέα συλλεκτική σειρά της Catrice, «Poolside of life»

Ομορφιά - Στυλ 29.07.2024
H νέα συλλεκτική σειρά Catrice «Poolside of life» είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από 22 Ιουλίου

Αναδείχθηκαν οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024

Better life 18.07.2024
Επιχείρηση της Χρονιάς η Metlen Energy & Metals

Απόλαυσε τέλεια, ανορθωμένη επιδερμίδα με το FOREO BEAR™ 2 go

Ομορφιά - Στυλ 18.07.2024
Εξερευνήστε την τέλεια αντιγηραντική ρουτίνα ομορφιάς με το FOREO BEAR™ 2 go και ταξιδέψτε χωρίς προβλήματα!