E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Don Julio 1942 και το Nōema συναντιούνται σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία

Δημοσίευση 30/7/2024 | 14:53

Η Don Julio 1942 και το Nōema συναντιούνται σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία

Η premium τεκίλα Don Julio 1942 συνεργάζεται με τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό στη Μύκονο, το εστιατόριο Nōema – δημιουργώντας ένα pop-up store στην καρδιά της Μυκόνου. Το Don Julio 1942 x Nōema pop-up bar & store αναδεικνύει το bohemian style του Κυκλαδίτικου νησιού, δίνοντας έμφαση στην παράδοση, στο πάθος για την απλότητα και τη δεξιοτεχνία.

Το Don Julio 1942 x Nōema pop-up bar & store είναι εκεί έως το τέλος του Σεπτεμβρίου, ξεκινώντας από τις 19:30 μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας αποκλειστικά ένα ιδιαίτερο menu με signature cocktails Don Julio, καθώς και την ευκαιρία για premium personalization service στην εμβληματική φιάλη Don Julio 1942 – με λέξεις χαραγμένες απευθείας επάνω στη φιάλη. Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε κάθε επισκέπτη, μια συνάντηση διακριτικής πολυτέλειας και τεχνογνωσίας, συνοδευόμενη από την live μουσική του Nōema και των DJ sets από όλο τον κόσμο.

Η εμπειρία του pop-up παρέχει στους επισκέπτες την ευκαιρία να προσωποποιήσουν μια φιάλη της ultra-premium τεκίλας Don Julio 1942 – ένα ενθύμιο για να κρατήσουν ζωντανό το πνεύμα το καλοκαιριού. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι επισκέπτες του Μυκονιάτικου concept store, μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικά Don Julio cocktails, σερβιρισμένα στο μοντέρνο περιβάλλον του θεματικού μπαρ, με θέα την αυλή του Nōema.

Η χειροποίητη τεκίλα Don Julio 1942 παράγεται σε μικρές παρτίδες και παραμένει σε διαδικασία ωρίμανσης για τουλάχιστον δυόμιση χρόνια, ως φόρος τιμής στο έτος που ξεκίνησε το ταξίδι του στην παραγωγή τεκίλας, ο δημιουργός της, Don Julio González. Η Don Julio τεκίλα αφηγείται μία ιστορία. Αποτελεί μια τεκίλα θρύλο που αναδύθηκε μέσα από το Μεξικάνικο χώμα. Είναι η ιστορία ενός απλού αγρότη που βρήκε το πάθος του και το ακολούθησε. Κάποιος που τίμησε το πάθος για την τέχνη του, πάνω από οτιδήποτε άλλο. Και όπως είπε ο ίδιος ο Don Julio González, "Όταν έχεις το πάθος, έχεις τα πάντα". Ο Don Julio González αφιέρωσε τη ζωή του στο να δημιουργήσει την καλύτερη τεκίλα του κόσμου και μέσα από την αφοσίωσή του στην παραγωγή αυτής της εκλεκτής τεκίλας, η κληρονομιά του ζει μέχρι και σήμερα.

Το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσει το ταξίδι στη δεξιοτεχνία της τεκίλας Don Julio, είναι το Don Julio 1942 x Nōema concept bar & store που προσφέρει όλη την γκάμα της τεκίλας Don Julio. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν και τις έξι παραλλαγές Don Julio συνοδευόμενες από εκλεκτά γαρνιρίσματα που αναδεικνύουν ιδανικά τα χαρακτηριστικά της καθεμιάς. Η λίστα από τα πέντε κλασικά κοκτέιλς περιλαμβάνει την Paloma, με Don Julio 1942, γκρέιπφρουτ, λάιμ και μαύρο αλάτι, το Delos Old Fashioned με Don Julio 1942, σιρόπι βερίκοκου, bitters και φρέσκο γλασαρισμένο βερίκοκο, και φυσικά τη 1942 Margarita.

Σχετικά με το Nōema

Το Nōema άνοιξε το καλοκαίρι του 2021 στη χώρα της Μυκόνου, υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή Γαστρονομίας, Αθηναγόρα Κωστάκου. Εκτός από ένα εστιατόριο με 170 θέσεις, το Nōema διαθέτει μια αυλή, ένα εξωτερικό μπαρ για live sets, ένα εσωτερικό χώρο κι ένα ανεξάρτητο Don Julio 1942 concept bar & store για την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν.

Σχετικά με την Don Julio

Η τεκίλα Don Julio χαρακτηρίζεται για την αφοσίωση του Don Julio González και την προσωπική του αναζήτηση για τελειότητα, φέρνοντας την επανάσταση στη βιομηχανία της τεκίλας, που έθεσε με τη σειρά της υψηλές προσδοκίες για την ultra-premium τεκίλα. Η τεκίλα Don Julio, που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη στο Μεξικό, χρησιμοποιεί μπλε αγαύη, υψηλής ποιότητας και με πλήρη ωρίμανση, η οποία έχει επιλεχθεί προσεκτικά από τα πλούσια εδάφη της περιοχής Los Altos στην πολιτεία Jalisco. Το portfolio της Don Julio περιλαμβάνει την Don Julio Blanco, Don Julio Reposado, Don Julio Añejo, Don Julio 70, Don Julio Rosado και Don Julio 1942.

Σχετικά με την Don Julio 1942

Η Don Julio 1942 αποτελεί φόρο τιμής στον ιδρυτή της Don Julio τεκίλας, τον Don Julio Gonzalez. Έχοντας πάρει το όνομά της από τον δημιουργό της, αναδεικνύεται η κληρονομιά, η τεχνογνωσία και η αφοσίωση στην ποιότητα που χαρακτηρίζουν το brand, αντικατοπτρίζοντας τη δεξιοτεχνία, την αυθεντικότητα και τη λεπτομέρεια, καθώς και το όραμα του ιδρυτή για τη δημιουργία μιας εξαιρετικής τεκίλας, τη Νο1 τεκίλα στο Μεξικό.

Παρασκευασμένη από φυτά μπλε αγαύης που καλλιεργούνται στο Jalisco, η Don Julio 1942 τεκίλα αντανακλά τη σπουδαιότητα της ξεχωριστής της προέλευσης.

Τα φυτά αγαύης είναι διαλεγμένα με προσοχή κατά τη φάση της απόλυτης ωρίμανσής τους, συμβάλλοντας στον ξεχωριστό χαρακτήρα της τεκίλας. Το μοναδικό κλίμα και οι ιδανικές συνθήκες στα εδάφη του Jalisco, παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του προφίλ, που χαρακτηρίζει την Don Julio 1942. Παραγόμενη σε μικρές παρτίδες και ωριμασμένη για τουλάχιστον δυόμισι χρόνια, η τεκίλα Don Julio 1942 είναι χειροποίητη, ως φόρος τιμής στο έτος που ο Don Julio Gonzalez ξεκίνησε το ταξίδι του στην παραγωγή τεκίλας. Αυτή η περίοδος ωρίμανσης προσδίδει μια πλούσια, ομαλή γεύση που έχει γίνει συνώνυμη με την Don Julio 1942. Το κεχριμπαρένιο χρώμα που διακοσμεί το ποτήρι είναι μια οπτική απόδειξη του χρόνου και της φροντίδας που επενδύονται στη διαδικασία ωρίμανσης, δημιουργώντας μια τεκίλα που είναι εξίσου ελκυστική οπτικά, όσο και απολαυστική στον ουρανίσκο.

Η Don Julio 1942 χαρακτηρίζεται από τα έντονα αρώματα καραμέλας, προϊδεάζοντας για κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που μπορεί αρχικά να περιμένει κανείς. Στη γευστική παλέτα ξεχωρίζει η γεύση βανίλιας, η ψημένη αγαύη και οι δρύινες γεύσεις. Το αποτέλεσμα είναι μία τεκίλα που είναι εκλεπτυσμένη και προσιτή, προσκαλώντας ταυτόχρονα τους λάτρεις της Don Julio, να απολαύσουν την κάθε γουλιά.

Η ξεχωριστή φιάλη της Don Julio 1942, χάρη στον ιδιαίτερο και επιβλητικό της σχεδιασμό, λειτουργεί ως σύμβολο του κύρους και της ποιότητας της τεκίλας.

Nōema x Don Julio
Ώρες λειτουργίας: 19:30 – αργά (12:30/01:00 τελευταίες παραγγελίες)
Website: www.noemamykonos.com 

Κρατήσεις: [email protected] / +30 228 944 82 77


Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.
Απολαύστε υπεύθυνα. www.apolafste.ypefthina.gr 

Σχετικά με την Diageo Hellas

H DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο και την Ελλάδα. Η φιλοδοξία της DIAGEO είναι να είναι μία από τις εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων με τις υψηλότερες επιδόσεις, με κορυφαία αξιοπιστία και φήμη παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα, η DIAGEO διαθέτει ένα μοναδικό portfolio προϊόντων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται κάποια από τα πιο αναγνωρίσιμα brands διεθνώς, όπως είναι το Johnnie Walker, το Haig, το Dimple, το Cardhu, το J&B, και τα Classic Malts στην κατηγορία του ουίσκι, οι μάρκες Smirnoff, Cîroc και Ketel One στην κατηγορία της vodka, τα gins Gordon’s και Tanqueray, η super premium tequila Don Julio, τα ρούμια Captain Morgan, Pampero και Zacapa, τα liqueurs Baileys και Smirnoff North και πολλές ακόμη δημοφιλείς μάρκες.

Ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο, βασικός πυλώνας της στρατηγικής της είναι να προσδίδει αξία και να συμβάλει στη βιωσιμότητα των κρατών, των κοινωνιών και των ομάδων μέσα στις οποίες λειτουργεί και επιχειρεί. Το φιλόδοξο 10ετές πλάνο της εταιρίας “Society 2030:Spirit of Progress” έχει δημιουργηθεί και υλοποιείται με σκοπό τη δημιουργία ενός συμπεριληπτικού και βιώσιμου κόσμου, ενώ περιλαμβάνει συγκεκριμένες δεσμεύσεις ως προς την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDGs).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την DIAGEO, το πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης “Society 2030:Spirit of Progress”, τους ανθρώπους, τις μάρκες και τις δράσεις της, επισκεφθείτε το www.diageo.com 
Για τη διεθνή πρωτοβουλία της DIAGEO με στόχο τη συλλογική ενημέρωση και εκπαίδευση για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις επιπτώσεις της αλόγιστης χρήσης του, επισκεφθείτε το www.DRINKiQ.com 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Pittsburgh Burger και Οktoberfest, μαζί στο Hard Rock Cafe Athens!

Wellness 16.09.2024
Το νικητήριο Pittsburgh σε προκαλεί να το δοκιμάσεις στο Hard Rock Cafe Athens από τις 3 έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Αthens Fashion Trade Show: Ραντεβού σε 3 εβδομάδες με το κορυφαίο γεγονός της μόδας

Ομορφιά - Στυλ 10.09.2024
Οι Τάσεις του Χειμώνα 2024 και Καλοκαιριού 2025

Το reworks γιορτάζει την 20ή επετειακή του έκδοση τιμώντας την club κουλτούρα!

Better life 09.09.2024
Το μεγάλο ραντεβού του Σεπτέμβρη δίνεται από την Τετάρτη 18 μέχρι και την Κυριακή 22 του μήνα. 5 ημέρες γεμάτες μουσική και ψηφιακή τέχνη, πέντε ημέρες reworks!

Back To School με Amaretti Classic: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον πιο «γλυκό» διαγωνισμό!

Better life 06.09.2024
Μπες στον μεγάλο διαγωνισμό & κέρδισε το πιο must-have lunch bag!

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ονοματοδοτεί το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024

Better life 30.08.2024
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, ενώνει τις δυνάμεις της με το ISTF 2024, ενισχύοντας τη δυναμική και το κύρος του θεσμού

Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτό το Φθινόπωρο!

Δράσεις 30.08.2024
30 Αυγούστου με 12 Σεπτέμβρη