E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξενοδοχεία στη Χαλκιδική ‑ Ποιες Είναι οι Επιλογές;

Δημοσίευση 30/7/2024 | 15:48

Ξενοδοχεία στη Χαλκιδική ‑ Ποιες Είναι οι Επιλογές;

Η ακρίβεια έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια τις προτιμήσεις των τουριστών, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στους χερσαίους προοριμούς, βάζοντας τους νησιωτικούς σε δεύτερη “μοίρα”. Φυσικά και δε χάσουν ποτέ την αίγλη τους τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, όμως, προοριμοί όπως το Πήλιο, η Μάνη, η Πάργα και φυσικά η Χαλκιδική “ξαναανακαλύφθηκαν”, με το σκηνικό στο τουριστικό υπόβαθρο να αλλάζει ριζικά.

Η Χαλκιδική είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, προσελκύοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο και κυρίως από τη ΒΑ Ευρώπη και τις γειτονικές μας χώρες. Η πρόσβαση οδικώς και το απίστευτης ομορφιάς τοπίο της αποτελούν μεγάλο αβαντάζ για τους επισκέπτες συγκριτικά με άλλες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο που την τελευταία δεκαετία μεγάλοι ξενοδοχειακοί όμιλοι έχουν επενδύσει στην περιοχή παρέχοντας εξαιρετικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας. 

Με βασικές ανταγωνίστριες τις δύο πρώτες χερσονήσους, την Κασσάνδρα και τη Σιθωνία, η Χαλκιδική διαθέτει σε γενναίο βαθμό όλα όσα χρειάζεται κανείς για να ζήσει τις τέλειες καλοκαιρινές διακοπές. Μαγευτικές παραλίες, γραφικά χωριά, έντονη νυχτερινή ζωή, εξαιρετικό φαγητό, φυσικό πλούτο και φυσικά εξαιρετικά ξενοδοχεια χαλκιδικη


Πολυτελή Ξενοδοχεία στη Χαλκιδική 

Για όσους αναζητούν την απόλυτη πολυτέλεια και υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλής ποιότητας, η Χαλκιδική διαθέτει πλέον αρκετά καταλύματα 5 αστέρων. Μεγάλες εγκαταστάσεις σε προνομιακές τοποθεσίες με ιδιωτική παραλία, υπηρεσίες σπα, fine dining εστιατόρια, μαθήματα γιόγκα και μαγειρικής, θαλάσσια σπορ και δυνατότητα οργάνωσης ημερίσιων εκδρομών συνθέτουν ένα ονειρεμένο σκηνικό που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό και πολυταξιδεμένο επισκέπτη. Επιπλέον, με τη διαρκή αύξηση της οικολογικής συνείδησης του ταξιδιώτη, πολλά πολυτελή ξενοδοχεία στη Χαλκιδική έχουν υιοθετήσει πράσινες πρακτικές, όπως τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την ανακύκλωση και κομποστοποίηση και τη μείωση της χρήσης πλαστικών. 

Τα Οικογενειακά Ξενοδοχεία της Χαλκιδικής

Η Χαλκιδική είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για οικογένειες με πολλά ξενοδοχεία που προσφέρουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους και services για παιδιά, όπως παιδικές πισίνες, kids clubs, υπηρεσίες baby & infant sitting και αμέτρητες καθημερινές θαλάσσιες δραστηριότητες. Στα family ξενοδοχεία βασικός στόχος είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών όλων των μελών μιας οικογένειας, ξεκινώντας από τους μικρούς “απαιτητικούς” φίλους και τελειώνοντας στους μεγάλους, οι οποίοι βρίσκουν το χρόνο να ξεκουραστούν και να νιώσουν ξέγνοιαστοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα family ξενοδοχεία Χαλκιδική παρέχουν ειδικά διαμορφωμένα μενού για τα παιδιά και υπηρεσία ιατρού.

Οικονομικές Επιλογές Διαμονής στη Χαλκιδική

Για τους ταξιδιώτες με περιορισμένο προϋπολογισμό, η Χαλκιδική διαθέτει, επίσης, πολλά οικονομικά καταλύματα, τα οποία παρέχουν άνετη διαμονή σε προσιτές τιμές. Από ξενοδοχεία 3 αστέρων και ενοικιαζόμενα δωμάτια μέχρι εξαιρετικού επιπέδου οργανωμένα κάμπινγκ, οι επισκέπτες δε χρειάζεται να ξοδέψουν μια περιουσία για τη διαμονή τους. Μάλιστα, αν κάποιος κάνει έρευνα και κράτηση εγκαίρως (η περίοδος του Πάσχα είναι η ιδανική) θα μπορέσει να βρει εξαιρετικά καταλύματα ακόμα και με 45-50 ευρώ τη βραδιά! 

Όλοι οι καλοί χωράνε στην Χαλκιδική… σε έναν τόπο φιλόξενο και ευλογημένο! Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε την απόφαση να την επισκεφτείτε!  

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Pittsburgh Burger και Οktoberfest, μαζί στο Hard Rock Cafe Athens!

Wellness 16.09.2024
Το νικητήριο Pittsburgh σε προκαλεί να το δοκιμάσεις στο Hard Rock Cafe Athens από τις 3 έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Αthens Fashion Trade Show: Ραντεβού σε 3 εβδομάδες με το κορυφαίο γεγονός της μόδας

Ομορφιά - Στυλ 10.09.2024
Οι Τάσεις του Χειμώνα 2024 και Καλοκαιριού 2025

Το reworks γιορτάζει την 20ή επετειακή του έκδοση τιμώντας την club κουλτούρα!

Better life 09.09.2024
Το μεγάλο ραντεβού του Σεπτέμβρη δίνεται από την Τετάρτη 18 μέχρι και την Κυριακή 22 του μήνα. 5 ημέρες γεμάτες μουσική και ψηφιακή τέχνη, πέντε ημέρες reworks!

Back To School με Amaretti Classic: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον πιο «γλυκό» διαγωνισμό!

Better life 06.09.2024
Μπες στον μεγάλο διαγωνισμό & κέρδισε το πιο must-have lunch bag!

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ονοματοδοτεί το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024

Better life 30.08.2024
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, ενώνει τις δυνάμεις της με το ISTF 2024, ενισχύοντας τη δυναμική και το κύρος του θεσμού

Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτό το Φθινόπωρο!

Δράσεις 30.08.2024
30 Αυγούστου με 12 Σεπτέμβρη