E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Back To School με Amaretti Classic: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον πιο «γλυκό» διαγωνισμό!

Μπες στον μεγάλο διαγωνισμό & κέρδισε το πιο must-have lunch bag!

Δημοσίευση 6/9/2024 | 10:52

Back To School με Amaretti Classic: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον πιο «γλυκό» διαγωνισμό!

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και μαζί του φέρνει την επιστροφή στην καθημερινότητα, τα σχολεία και φυσικά τη σχολική προετοιμασία. Μέσα σε αυτή τη ρουτίνα, τα αγαπημένα μας Amaretti Classic έρχονται να προσθέσουν τη δική τους «γλυκιά» νότα, διοργανώνοντας έναν σούπερ Back To School Διαγωνισμό. Γιατί όταν μιλάμε για «επιστροφή στα θρανία», τα Amaretti ξέρουν πώς να την κάνουν ξεχωριστή!

Τα Amaretti πάνε σχολείο!

Τα Amaretti φέτος θα εξοπλίσουν 10 τυχερούς/ τυχερές με το πιο στιλάτο & eco-friendly lunch bag. Με έξυπνο κλείσιμο, εξασφαλίζει πως το φαγητό των παιδιών σας θα παραμένει φρέσκο και δροσερό για ώρες, χάρη στην ισοθερμική του επένδυση. Είναι ιδανικό για να κρατάτε τα δοχεία φαγητού σας ασφαλή και οργανωμένα, ενώ η ευρύχωρη σχεδίασή του το καθιστά ένα από τα πιο must-have αξεσουάρ για το σχολείο. 

Εάν είστε γονιός, έχετε εγγόνι, ανιψάκι ή βαφτιστήρι, μπείτε στο Ιnstagram account των Amaretti @amaretti_greece έως και τις 15 Σεπτεμβρίου κι ακολουθήστε τα βήματα για να λάβετε μέρος στον πιο «γλυκό» Back To School Διαγωνισμό.
Extra sweetness! Μέσα στο lunch bag, οι μικροί μας φίλοι θα βρουν τα διαχρονικά αγαπημένα Amaretti Classic! Έτσι, θα έχουν πάντα μαζί τους ένα γευστικό σνακ για να μοιραστούν με τους συμμαθητές τους στο διάλειμμα και να ξεκινήσουν τη μέρα τους με γέλια και γλυκές στιγμές.

Γιατί φέτος η σχολική χρονιά ξεκινά με στιγμές Amaretti…

Με μια παράδοση που πλησιάζει σχεδόν μισό αιώνα «αγάπης»,
αυτή η απόλυτα ελληνική συνταγή παραμένει αγαπημένο σνακ για κάθε στιγμή…
ακόμα και στο σχολείο!

Εσείς δοκιμάσατε όλες τις Amaretti γεύσεις;

Τα Amaretti έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της σοκολάτας με τις γεύσεις Classic με γέμιση από κρέμα κακάο, Choco Strawberry με τον λαχταριστό συνδυασμό σοκολάτας και φράουλας, αλλά και με τη νέα πρόταση Choco Love, με πλούσια γέμιση κακάο και extra σοκολάτα.

Οι φθινοπωρινές στιγμές, όμως, ταιριάζουν απόλυτα με τα Amaretti Φουντούκι με πλούσια κρέμα φουντουκιού. Είναι η αγαπημένη γεύση μετάβασης από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο αλλά και το κρυφό μυστικό για ένα καλοκαιρινό βράδυ, αφού τα αφήσουμε μία ώρα στο ψυγείο.

Για όσους όμως λατρεύουν τις ελαφριές γεύσεις, η Lemon Pie με κρέμα με γεύση βανίλιας και λεμονιού και τα Amaretti Φράουλα γεμάτα έκρηξη φράουλας αποτελούν τη φρουτένια επιλογή, ενώ τα Amaretti 40% Less Sugar μας επιτρέπουν την απόλαυση με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Amaretti για κάθε στιγμή

Όλες οι αγαπημένες γεύσεις Amaretti προσφέρονται σε ατομική συσκευασία 68γρ. για να τα έχεις πάντα μαζί σου, στην τσάντα ή την τσέπη, το πρωί στη δουλειά ή το βράδυ στη βόλτα.

Σε ακόμα μεγαλύτερη συσκευασία 125γρ. σε σακουλάκι για εύκολο «μοίρασμα» στην παρέα, σε family pack 90γρ. για να μην πρέπει να τρέξεις για να προλάβεις το τελευταίο Amaretti στο ντουλάπι και σε συσκευασία 165γρ. με ατομικά συσκευασμένα Amaretti Minis για τα κεράσματα στο σχολείο, στη δουλειά, στα γενέθλια και τις γιορτές.

Amaretti σημαίνει Νοιάζομαι!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Pittsburgh Burger και Οktoberfest, μαζί στο Hard Rock Cafe Athens!

Wellness 16.09.2024
Το νικητήριο Pittsburgh σε προκαλεί να το δοκιμάσεις στο Hard Rock Cafe Athens από τις 3 έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Αthens Fashion Trade Show: Ραντεβού σε 3 εβδομάδες με το κορυφαίο γεγονός της μόδας

Ομορφιά - Στυλ 10.09.2024
Οι Τάσεις του Χειμώνα 2024 και Καλοκαιριού 2025

Το reworks γιορτάζει την 20ή επετειακή του έκδοση τιμώντας την club κουλτούρα!

Better life 09.09.2024
Το μεγάλο ραντεβού του Σεπτέμβρη δίνεται από την Τετάρτη 18 μέχρι και την Κυριακή 22 του μήνα. 5 ημέρες γεμάτες μουσική και ψηφιακή τέχνη, πέντε ημέρες reworks!

Back To School με Amaretti Classic: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον πιο «γλυκό» διαγωνισμό!

Better life 06.09.2024
Μπες στον μεγάλο διαγωνισμό & κέρδισε το πιο must-have lunch bag!

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ονοματοδοτεί το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024

Better life 30.08.2024
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, ενώνει τις δυνάμεις της με το ISTF 2024, ενισχύοντας τη δυναμική και το κύρος του θεσμού

Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτό το Φθινόπωρο!

Δράσεις 30.08.2024
30 Αυγούστου με 12 Σεπτέμβρη