E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πίσω στο σχολείο στυλ: Η Viber και η PEPCO μας γυρίζουν στα θρανία με διαδραστικά Viber Gems!

Δημοσίευση 9/9/2024 | 16:33

Πίσω στο σχολείο στυλ: Η Viber και η PEPCO μας γυρίζουν στα θρανία με διαδραστικά Viber Gems!

Η Rakuten Viber σε συνεργασία με την PEPCO και τη Havas Media παρουσιάζουν μια πρωτότυπη Back-to-School καμπάνια, με στόχο να δώσουν μια διασκεδαστική και ξεχωριστή νότα στη νέα σχολική χρονιά. Από τις 5 Σεπτεμβρίου 2024, οι χρήστες του Rakuten Viber έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία των Viber Gems – την καινοτόμα διαδραστική προβολή που δίνει ζωή στις συνομιλίες τους.

Η εποχή της επιστροφής στο σχολείο είναι μια ιδανική ευκαιρία για τις εταιρίες να ξεχωρίσουν με μια δημιουργική καμπάνια. Καθώς όλοι επιστρέφουν από τις διακοπές και προετοιμάζονται ενεργά για τη νέα σχολική χρονιά, οι συζητήσεις σε chat είναι γεμάτες με σχέδια και προετοιμασίες για την επιστροφή στο σχολείο.

Η PEPCO, μια εταιρεία γνωστή για τις ποιοτικές και προσιτές λύσεις για όλη την οικογένεια, επικεντρώνεται στη χρήση καινοτόμων ψηφιακών διαφημιστικών εργαλείων, όπως τα Viber Gems, για να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα του brand και τη δέσμευση του κοινού. Μέσα από αυτήν τη στρατηγική, η PEPCO καταφέρνει να συνδεθεί πραγματικά με ένα συνεχώς εξελισσόμενο και σύγχρονο κοινό, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της νέας εποχής.

Τα Viber Gems είναι ειδικά διασκεδαστικά animations που ενεργοποιούνται όταν οι χρήστες στέλνουν συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις. Αυτή η νέα σχολική χρονιά, με κάθε αποστολή τέτοιων λέξεων όπως "σχολείο", "μαθητές" ή "καλή σχολική χρονιά" κ.α, οι χρήστες απολαμβάνουν ένα μοναδικό PEPCO animation, που προσθέτει μια ζωντανή και χαρούμενη σχολική ατμόσφαιρα σε κάθε συνομιλία. Τα Branded Viber Gems αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία προβολής, που ενισχύει την ορατότητα των εταιριών και δημιουργεί ένα θετικό συσχετισμό ανάμεσα στη σχολική περίοδο και την PEPCO.

PEPCO-branded Viber Gems
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Rakuten Viber και τη Havas Media για αυτήν την καινοτόμο καμπάνια Back-to-School", δήλωσε η Irena Todorova, Regional Marketing Manager στην PEPCO. "Στόχος μας είναι να συνδεθούμε με τους πελάτες μας με δημιουργικό και ουσιαστικό τρόπο τρόποι, και το Viber Gems μάς επιτρέπει να κάνουμε ακριβώς αυτό.’’

O Νίκος Σύριος, Media Sales Manager | CEE στη Rakuten Viber πρόσθεσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία σε αυτή την καμπάνια με την PEPCO και τη Havas Media. Αυτή η καμπάνια δείχνει πώς η τεχνολογία μπορεί να ενισχύσει τη διασκέδαση και την επικοινωνία, ενώ ταυτόχρονα προωθεί το brand με δημιουργικό και αποτελεσματικό τρόπο. Τα Viber Gems αντιπροσωπεύουν έναν καινοτόμο τρόπο για να αλληλεπιδρούν οι εταιρείες με τους χρήστες, δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες που έχουν απήχηση. Αυτή η συνεργασία δείχνει πως η πλατφόρμα μας μπορεί να φέρει τα brand πιο κοντά στο κοινό τους με ελκυστικό και αποτελεσματικό τρόπο. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία και να εξερευνήσουμε μαζί νέες ευκαιρίες».

Σχετικά με τη Rakuten Viber:

Στη Rakuten Viber, συνδέουμε τους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι ή από πού είναι.
Η παγκόσμια βάση χρηστών έχει πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργιών όπως, οι συνομιλίες ένας - προς - έναν, οι βιντεοκλήσεις, η ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων, οι ενημερώσεις και συζητήσεις των χρηστών με τα αγαπημένα τους δημόσια πρόσωπα και brands. Διασφαλίζουμε για τους χρήστες μας ένα ασφαλές και δωρεάν περιβάλλον για να μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

Η Rakuten Viber είναι μέρος της Rakuten Group, Inc., ενός παγκόσμιου ηγέτη στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Για τις επιχειρήσεις, το Rakuten Viber προσφέρει διαφημιστικές λύσεις (όπως διαφημίσεις προβολής, εταιρικά αυτοκόλλητα, εταιρικούς φακούς, branded Gems), πλούσιες λύσεις ανταλλαγής μηνυμάτων για επιχειρήσεις (επαγγελματικά μηνύματα, chatbot) και επαγγελματικές κλήσεις. Όλα αυτά τα εργαλεία βοηθούν τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους πελάτες τους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας προς την αγορά.
Όλες οι ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες και οι ιδιωτικές κλήσεις στο Viber προστατεύονται από ενσωματωμένη κρυπτογράφηση end - to - end ενώ τα Viber Business Messages διαθέτουν κρυπτογράφηση κατά τη μεταφορά, ώστε οι χρήστες και οι εταιρίες να είναι σίγουρες πως οι συνομιλίες τους είναι πάντα ασφαλείς.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα πιο νόστιμα snacks από όσπρια μόλις έφτασαν!

Wellness Χτες
Η 3αλφα εμπλουτίζει τα προϊόντα της με τη νέα σειρά 3αλφα snacks από όσπρια: Φουλ γεύση, που θα λατρέψεις!

Ζήσε την απόλυτη burger εμπειρία με μία παγωμένη Kaiser στο φετινό Burger Fest!

Better life Χτες
Η Kaiser σας προσκαλεί στο Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival στην Ελλάδα, αφιερωμένο στο burger!

Pittsburgh Burger και Οktoberfest, μαζί στο Hard Rock Cafe Athens!

Wellness 16.09.2024
Το νικητήριο Pittsburgh σε προκαλεί να το δοκιμάσεις στο Hard Rock Cafe Athens από τις 3 έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Αthens Fashion Trade Show: Ραντεβού σε 3 εβδομάδες με το κορυφαίο γεγονός της μόδας

Ομορφιά - Στυλ 10.09.2024
Οι Τάσεις του Χειμώνα 2024 και Καλοκαιριού 2025

Το reworks γιορτάζει την 20ή επετειακή του έκδοση τιμώντας την club κουλτούρα!

Better life 09.09.2024
Το μεγάλο ραντεβού του Σεπτέμβρη δίνεται από την Τετάρτη 18 μέχρι και την Κυριακή 22 του μήνα. 5 ημέρες γεμάτες μουσική και ψηφιακή τέχνη, πέντε ημέρες reworks!

Back To School με Amaretti Classic: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον πιο «γλυκό» διαγωνισμό!

Better life 06.09.2024
Μπες στον μεγάλο διαγωνισμό & κέρδισε το πιο must-have lunch bag!

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ονοματοδοτεί το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024

Better life 30.08.2024
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, ενώνει τις δυνάμεις της με το ISTF 2024, ενισχύοντας τη δυναμική και το κύρος του θεσμού

Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτό το Φθινόπωρο!

Δράσεις 30.08.2024
30 Αυγούστου με 12 Σεπτέμβρη