E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

4 στέκια που φτιάχνουν τα καλύτερα σουβλάκια στα δυτικά προάστια της Αθήνας

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα καλό σουβλάκι;

Γράφει η MATINA KONTOY Δημοσίευση 10/9/2024 | 15:56

4 στέκια που φτιάχνουν τα καλύτερα σουβλάκια στα δυτικά προάστια της Αθήνας
Facebook Hoocut

Κι όταν λέμε καλό, εννοούμε με προσεγμένα και ποιοτικά υλικά που θα αναδειχθούν με το καλό ψήσιμο και θα απογειωθούν σε συνδυασμό με παγωμένη μπύρα!

Αιγυπτιακόν


H ιστορία λέει ότι το 1924 ο Μισάκ Ανισπικιάν, Μικρασιάτης που είχε φύγει πριν από τη Μικρασιατική Καταστρoφή, πήγε στην Αίγυπτο και στη συνέχεια ήρθε ως Αιγύπτιος στη Νίκαια και άνοιξε το πρώτο σουβλατζίδικο, το Αιγυπτιακόν, φέρνοντας μαζί του την ιδέα για το κεμπάπ και τροποποιώντας την αραβική πίτα με τη βοήθεια ενός φούρναρη της Νίκαιας. Έναν αιώνα μετά, η παράδοση συνεχίζεται και το «Αιγυπτιακόν», προσφέρει τυλιχτά με ζουμερό, χειροποίητο κεμπάπ από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κρέας, αλλά και σπιτικά φαλάφελ.

Πέτρου Ράλλη 168, Νίκαια

Ευλόγησον


Η φιλοσοφία του «Ευλόγησον» είναι να προσφέρουν τα πάντα χειροποίητα. Και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα. Από τις πίτες που φτιάχνουν οι ίδιοι καθημερινά με υπέροχη ψωμένια γεύση, το τζατζίκι, οι πατάτες κομμένες στο χέρι, και βεβαίως τα κρέατα που τα παίρνουν σε κομμάτια και τα επεξεργάζονται μόνοι τους.

Αγίου Φανουρίου 18, Ίλιον

Hoocut

View this post on Instagram

A post shared by hoocut (@hoocut)


Στο «Hoocut» η ποιότητα έχει τον πρώτο λόγο. Έτσι, ξεκινώντας από τις πίτες, που είναι χειροποίητες και φτιάχνονται στο αρτοποιείο παρουσία του πελάτη. Έπειτα, δίνεται μεγάλη έμφαση στις πρώτες ύλες, με φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά και με κρέατα υψηλής ποιότητας που προέρχονται από κάθε περιοχή της Ελλάδας.
Ο γύρος κόβεται με ειδικό εργαλείο για να έχει πρωτότυπο σχήμα, ενώ αν δεν είσαι λάτρης του κρέατος έχει πολλές επιλογές που δε θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Καραθεοδωρή 1 & Σοφοκλέους, Περιστέρι

Τρύφωνας Κεμπαμπτζίδικον


Δεν είναι απλά ένα σουβλατζίδικο, αλλά ένα “grillhouse”, στο οποίο η βέργα (μικρή σούβλα) και τα κεμπάπ (κάθε είδους), έχουν την τιμητική τους. Μαζί με αυτά, αν είσαι λάτρης του κρέατος, θα δοκιμάσεις κεφτεδάκια, σουτζούκι, λουκάνικα αλλά και συκώτι μοσχαρίσιο. Κράτα όμως και λίγο χώρο για να δοκιμάσεις και κάποιο από τα παραδοσιακά γλυκά του για το τέλος.

Παρασκευοπούλου 51, Περιστέρι

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα 6 πιο όμορφα ρετρό ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Eat + Drink 12.01.2025
Για να ταξιδέψεις σε μιαν άλλη εποχή!

Οι «ναοί» της μπύρας στη Θεσσαλονίκη που κάνουν χαμό

Eat + Drink 09.01.2025
Η πόλη των γεύσεων και της craft μπύρας αποκαλύπτει τα καλύτερα στέκια για τους λάτρεις του ζύθου

Θέλεις ιταλικό εστιατόριο με θέα; Έχουμε 4 προτάσεις για σένα!

Eat + Drink 05.01.2025
Αν λατρεύεις (όπως και εμείς) την ιταλική κουζίνα, πρέπει σίγουρα να τα δοκιμάσεις!

5 μέρη στο Χαλάνδρι που σερβίρουν καλό φαγητό για όλα τα γούστα

Eat + Drink 04.01.2025
Από τις καλύτερες περιοχές να βγεις για φαγητό και όχι μόνο!

Το αρχαιότερο καφενείο της Ελλάδας, μετράει 246 χρόνια ζωής

Eat + Drink 04.01.2025
Δες που βρίσκεται το παλιότερο καφενείο της χώρας, που λειτουργεί από το 1785

4 ταβερνάκια στην Αθήνα βγαλμένα από άλλη εποχή

Eat + Drink 03.01.2025
Θρυλικές ταβέρνες με μεγάλη ιστορία που σε ταξιδεύουν στο χρόνο!

6 μεζεδοπωλεία εκτός κέντρου της Αθήνας με καλό φαγητό

Eat + Drink 01.01.2025
Τέλειο φαγητό και μουσικούλα! Τι καλύτερο!

Τα καλύτερα μέρη για φαγητό γύρω από το στολισμένο Σύνταγμα

Eat + Drink 25.12.2024
Ένα διάλειμμα για φαγητό μετά τα ψώνια σου!

Τις πιο νόστιμες κρητικές σπεσιαλιτέ θα τις δοκιμάσεις σε αυτά τα εστιατόρια στην Αθήνα

Eat + Drink 22.12.2024
Αν δεν έχεις δοκιμάσει την κρητική κουζίνα, χάνεις!

7 αγαπημένα εστιατόρια για ρεβεγιόν στην Αθήνα

Eat + Drink 20.12.2024
Κλείσε εγκαίρως το τραπέζι σου!