E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Pittsburgh Burger και Οktoberfest, μαζί στο Hard Rock Cafe Athens!

Το νικητήριο Pittsburgh σε προκαλεί να το δοκιμάσεις στο Hard Rock Cafe Athens από τις 3 έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση 16/9/2024 | 16:08

Pittsburgh Burger και Οktoberfest, μαζί στο Hard Rock Cafe Athens!

Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται για περιορισμένο χρόνο δύο μοναδικές εμπειρίες γεύσης: το Pittsburgh Burger, απόλυτο νικητή του World Burger Tour, και το γιορτινό Oktoberfest, φέρνοντας κοντά την αμερικάνικη απόλαυση με τη γερμανική παράδοση.

Μετά από έναν εντυπωσιακό διαγωνισμό που περιλάμβανε πάνω από 150 λαχταριστά burgers από όλο τον κόσμο, δημιουργίες των σεφ του Hard Rock, το θρυλικό Pittsburgh Burger κατέκτησε την κορυφή! Με δύο ζουμερά smashed μπιφτέκια, legendary sauce, καπνιστό μπέικον, πίκλες, κρεμώδη sauce μπύρας, αμερικάνικο τυρί και τραγανές τηγανιτές πατάτες, η ομάδα της Αμερικής δημιούργησε έναν εκρηκτικό συνδυασμό που ξεχώρισε παγκοσμίως.

Με περισσότερες από 105.000 πωλήσεις, το νικητήριο Pittsburgh σε προκαλεί να το δοκιμάσεις στο Hard Rock Cafe Athens από τις 3 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Συνδύασε γεύση με στυλ επιλέγοντας το αποκλειστικό Winning Combo, που περιλαμβάνει το λαχταριστό Pittsburgh Burger μαζί με ένα συλλεκτικό Hard Rock μπλουζάκι.

Οι εκπλήξεις του Hard Rock Cafe Athens δε σταματάνε όμως εδώ. Από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου, το διάσημο Oktoberfest έρχεται στην Αδριανού 52 για όλους τους λάτρεις της καλής μπύρας και των νόστιμων πιάτων που τη συνοδεύουν.

Στο μοναδικό μενού, εμπνευσμένο από τη γερμανική κουζίνα, θα βρεις:

• Jumbo Soft Pretzel, ζεστό, αλατισμένο με τυρί μπύρας και σάλτσα μουστάρδας ολικής αλέσεως.
• Bratwurst, παραδοσιακό γερμανικό λουκάνικο σε φρυγανισμένο ψωμάκι με dijonnaise, ψητά κρεμμύδια με μπύρα, κόκκινο λάχανο τουρσί και σχοινόπρασο.
• Schnitzel Sandwich, τραγανές χοιρινές κοτολέτες σε βουτυρωμένο ψωμάκι με dijonnaise, μαρούλι, κόκκινο λάχανο τουρσί και τσάτνεϊ κρεμμυδιού.
Συνόδευσέ τα με τη δροσερή Paulaner μπύρα του Oktoberfest ή το signature Whiskey Apple Mule, έναν υπέροχο συνδυασμό Bulleit Bourbon, πράσινου μήλου, λάιμ, μέντας και Fever-Tree Ginger Beer.
Είτε προτιμάς το απόλυτο burger είτε μια γερμανική γαστρονομική εμπειρία, το Hard Rock Cafe Athens σε προσκαλεί σε μία μοναδική γευστική απόδραση που δεν πρέπει να χάσεις!

Σχετικά με το Hard Rock®:

Η Hard Rock International (HRI) είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες παγκοσμίως με εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 70 χώρες που εκτείνονται σε 309 τοποθεσίες και περιλαμβάνουν ξενοδοχεία, καζίνο, Rock Shops®, Live Performance Venues και καφέ. Το παγκόσμιο πρόγραμμα αφοσίωσης Unity by Hard Rock™ επιβραβεύει τα μέλη για τα πράγματα που αγαπούν σε όλα τα συμμετέχοντα καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Η HRI ξεκίνησε, επίσης, μια κοινή επιχείρηση με την επωνυμία Hard Rock Digital το 2020, ένα διαδικτυακό αθλητικό βιβλίο λιανικής πώλησης και μια διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών. Ξεκινώντας με μια κιθάρα του Eric Clapton, η Hard Rock κατέχει σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο πολύτιμη συλλογή αυθεντικών μουσικών αναμνηστικών στον κόσμο με περισσότερα από 88.000 κομμάτια, τα οποία εκθέτονται στις τοποθεσίες της παγκοσμίως. Η Hard Rock Hotels έχει ανακηρυχθεί ως το κορυφαίο brand στη μελέτη ικανοποίησης επισκεπτών ξενοδοχείων της JD Power στη Βόρεια Αμερική, για δεύτερη συνεχή χρονιά, και έχει επίσης διακριθεί μεταξύ των κορυφαίων Upper Upscale ξενοδοχείων για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Η HRI χαρα-κτηρίστηκε το 2021 ως εταιρεία με την καλύτερη διαχείριση στις ΗΠΑ από την Deloitte Private και τη Wall Street Journal και από τότε έχει τιμηθεί άλλες τέσσερις φορές. Το Hard Rock έχει τιμηθεί από το περιοδικό Forbes ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες στον κόσμο, όπως επίσης ένας από τους καλύτερους εργοδό-τες για τις γυναίκες, τη διαφορετικότητα και τους νέους, καθώς και ως κορυφαίος εργοδότης στη βιομηχανία ταξιδιών και αναψυχής, παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Στα Global Gaming Awards 2022, το Hard Rock ονομά-στηκε Land-Based Χειριστής της Χρονιάς για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια. Η Hard Rock International κατέχει αυτή τη στιγμή επενδυτικούς βαθμούς από οργανισμούς αξιολόγησης πρωτογενούς επενδυτικής βαθμίδας: (BBB), την S&P Global Ratings (BBB) και τη Fitch Ratings.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Hard Rock International, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hardrock.com  ή https://shop.hardrock.com/  

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα πιο νόστιμα snacks από όσπρια μόλις έφτασαν!

Wellness Χτες
Η 3αλφα εμπλουτίζει τα προϊόντα της με τη νέα σειρά 3αλφα snacks από όσπρια: Φουλ γεύση, που θα λατρέψεις!

Ζήσε την απόλυτη burger εμπειρία με μία παγωμένη Kaiser στο φετινό Burger Fest!

Better life Χτες
Η Kaiser σας προσκαλεί στο Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival στην Ελλάδα, αφιερωμένο στο burger!

Pittsburgh Burger και Οktoberfest, μαζί στο Hard Rock Cafe Athens!

Wellness 16.09.2024
Το νικητήριο Pittsburgh σε προκαλεί να το δοκιμάσεις στο Hard Rock Cafe Athens από τις 3 έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Αthens Fashion Trade Show: Ραντεβού σε 3 εβδομάδες με το κορυφαίο γεγονός της μόδας

Ομορφιά - Στυλ 10.09.2024
Οι Τάσεις του Χειμώνα 2024 και Καλοκαιριού 2025

Το reworks γιορτάζει την 20ή επετειακή του έκδοση τιμώντας την club κουλτούρα!

Better life 09.09.2024
Το μεγάλο ραντεβού του Σεπτέμβρη δίνεται από την Τετάρτη 18 μέχρι και την Κυριακή 22 του μήνα. 5 ημέρες γεμάτες μουσική και ψηφιακή τέχνη, πέντε ημέρες reworks!

Back To School με Amaretti Classic: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον πιο «γλυκό» διαγωνισμό!

Better life 06.09.2024
Μπες στον μεγάλο διαγωνισμό & κέρδισε το πιο must-have lunch bag!

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ονοματοδοτεί το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024

Better life 30.08.2024
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, ενώνει τις δυνάμεις της με το ISTF 2024, ενισχύοντας τη δυναμική και το κύρος του θεσμού

Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και αυτό το Φθινόπωρο!

Δράσεις 30.08.2024
30 Αυγούστου με 12 Σεπτέμβρη