E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mega Deals: Προσφορές έως και ‑50% στη Wolt!

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές που θα είναι διαθέσιμες στο Wolt app για τρεις εβδομάδες, από τις 23 Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση 25/9/2024 | 13:57

Mega Deals: Προσφορές έως και ‑50% στη Wolt!

Η Wolt συνεργάζεται με επιλεγμένα καταστήματα εστίασης, λιανικής και σούπερ μάρκετ, προσφέροντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να επωφεληθούν από τα «mega deals» της πλατφόρμας, με εκπτώσεις που φτάνουν έως και -50% σε συγκεκριμένα καταστήματα.

Από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 13 Οκτωβρίου, για τρεις εβδομάδες, οι χρήστες της Wolt μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους από τα αγαπημένα τους καταστήματα και να απολαμβάνουν μία πληθώρα προσφορών μέσα από το app. Συγκεκριμένα, οι προσφορές περιλαμβάνουν:

• Εστιατόρια και καφέ, όπως Mailo's The Pasta Project, KFC, Φούρνος Βενέτη, Starbucks και Domino's Pizza
• Σούπερ μάρκετ, όπως Wolt Market (με -50% σε όλα τα παγωτά Ben & Jerry’s), ΑΒ Βασιλόπουλος, Supermarket Κρητικός
• Καταστήματα λιανικής, όπως Κωτσόβολος, Pet City και άλλα.

Οι χρήστες της Wolt μπορούν να παραγγείλουν εύκολα και γρήγορα από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, να πληρώσουν με κάρτα ή μετρητά και να παραλάβουν την παραγγελία τους στην πόρτα τους μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ενώ μέσω της υπηρεσίας “live tracking” παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο.

Επισκεφθείτε την πλατφόρμα της Wolt και επωφεληθείτε από τις προσφορές σε top brands που γνωρίζετε και αγαπάτε! Ανακαλύψτε τα καλύτερα deals σε φαγητό, προϊόντα σούπερ μάρκετ και πολλά άλλα, αποκλειστικά στην εφαρμογή της Wolt!
Wolt: Εκεί όπου τα μεγάλα brands συναντούν τις μεγάλες εκπτώσεις!

Σχετικά με τη Wolt:

Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία έχει αναπτύξει και παρέχει μία ψηφιακή πλατφόρμα την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς. Η πλατφόρμα της Wolt συνδέει ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν.Για να το καταφέρει αυτό, η Wolt αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικό λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και τη λειτουργία των δικών της καταστημάτων με την επωνυμία Wolt Market.

Τα προϊόντα της Wolt περιλαμβάνουν τα Wolt at Work (υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες), Wolt Drive (υπηρεσία άμεσης παράδοσης για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) και Wolt Self-Delivery (υπηρεσία παραγγελιοληψίας χωρίς διανομή, την οποία αναλαμβάνει η ίδια η επιχείρηση). Η αποστολή της Wolt είναι να κάνει τις πόλεις καλύτερες, ενισχύοντας και Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία έχει αναπτύξει και παρέχει μία ψηφιακή πλατφόρμα την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς.

Η πλατφόρμα της Wolt συνδέει ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν. Για να το καταφέρει αυτό, η Wolt αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικό λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και τη λειτουργία των δικών της καταστημάτων με την επωνυμία Wolt Market. Τα προϊόντα της Wolt περιλαμβάνουν τα Wolt at Work (υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες), Wolt Drive (υπηρεσία άμεσης παράδοσης για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) και Wolt Self-Delivery (υπηρεσία παραγγελιοληψίας χωρίς διανομή, την οποία αναλαμβάνει η ίδια η επιχείρηση).

Η αποστολή της Wolt είναι να κάνει τις πόλεις καλύτερες, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας περαιτέρω τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες έχει παρουσία. Η Wolt ιδρύθηκε το 2014 και ένωσε τις δυνάμεις της με την DoorDash το 2022. Η DoorDash δραστηριοποιείται σήμερα σε 29 χώρες, 27 από τις οποίες λειτουργούν με τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα της Wolt. Στην Ελλάδα η Wolt ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2019 και σήμερα έχει παρουσία σε περισσότερες από 40 πόλεις.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mega Deals: Προσφορές έως και ‑50% στη Wolt!

Better life 25.09.2024
Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές που θα είναι διαθέσιμες στο Wolt app για τρεις εβδομάδες, από τις 23 Σεπτεμβρίου

Τα πιο νόστιμα snacks από όσπρια μόλις έφτασαν!

Wellness 18.09.2024
Η 3αλφα εμπλουτίζει τα προϊόντα της με τη νέα σειρά 3αλφα snacks από όσπρια: Φουλ γεύση, που θα λατρέψεις!

Ζήσε την απόλυτη burger εμπειρία με μία παγωμένη Kaiser στο φετινό Burger Fest!

Better life 18.09.2024
Η Kaiser σας προσκαλεί στο Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival στην Ελλάδα, αφιερωμένο στο burger!

Pittsburgh Burger και Οktoberfest, μαζί στο Hard Rock Cafe Athens!

Wellness 16.09.2024
Το νικητήριο Pittsburgh σε προκαλεί να το δοκιμάσεις στο Hard Rock Cafe Athens από τις 3 έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Αthens Fashion Trade Show: Ραντεβού σε 3 εβδομάδες με το κορυφαίο γεγονός της μόδας

Ομορφιά - Στυλ 10.09.2024
Οι Τάσεις του Χειμώνα 2024 και Καλοκαιριού 2025

Το reworks γιορτάζει την 20ή επετειακή του έκδοση τιμώντας την club κουλτούρα!

Better life 09.09.2024
Το μεγάλο ραντεβού του Σεπτέμβρη δίνεται από την Τετάρτη 18 μέχρι και την Κυριακή 22 του μήνα. 5 ημέρες γεμάτες μουσική και ψηφιακή τέχνη, πέντε ημέρες reworks!

Back To School με Amaretti Classic: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον πιο «γλυκό» διαγωνισμό!

Better life 06.09.2024
Μπες στον μεγάλο διαγωνισμό & κέρδισε το πιο must-have lunch bag!