E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mastercard και efood επιστρέφουν για 5η χρονιά με το πρόγραμμα επιβράβευσης «Level Up with Mastercard»

Οι κάτοχοι καρτών Mastercard και χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κουπόνια φαγητού και πολλά ακόμα μοναδικά δώρα

Δημοσίευση 26/9/2024 | 16:45

Mastercard και efood επιστρέφουν για 5η χρονιά με το πρόγραμμα επιβράβευσης «Level Up with Mastercard»

Η Mastercard και το efood, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα delivery στην Ελλάδα επιστρέφουν με το πρόγραμμα επιβράβευσης “Level Up with Mastercard”, αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών της και χρήστες της εφαρμογής.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2024, όσοι πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους μέσω του efood, θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στον διαγωνισμό και να κερδίσουν μοναδικά δώρα και ανεκτίμητες εμπειρίες.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώνοντας την πρώτη παραγγελία και αποθηκεύοντας τη Mastercard κάρτα τους (card-on-file) ή χρησιμοποιώντας Mastercard Apple Pay / Mastercard Google Pay για μελλοντικές αγορές, οι χρήστες δημιουργούν το δικό τους μοναδικό προφίλ στο “Level up with Mastercard” και κερδίζουν αυτόματα τους πρώτους 100 πόντους.

Με κάθε νέα παραγγελία οι χρήστες μαζεύουν ακόμα περισσότερους πόντους, ενώ μπορούν να ολοκληρώσουν και ειδικές «αποστολές» για να κάνουν “level up” ακόμη πιο γρήγορα.

Ανάλογα με το επίπεδο που θα φτάσουν μέχρι τη λήξη της ενέργειας, οι κάτοχοι καρτών Mastercard διεκδικούν μοναδικά δώρα μεταξύ των οποίων ένα ταξίδι στην Κροατία για δύο άτομα, ένα ολοκαίνουργιο Citroën Ami, ένα iPad Pro 6th Gen και πολλά ακόμη δώρα για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα των δώρων τα κουπόνια εξαργύρωσης efood, καθώς μεγάλος νικητής θα κερδίσει τις αγορές του από το efood για ένα χρόνο και ένας ακόμη νικητής θα απολαύσει δωρεάν τα ψώνια του από το efood market για έναν ολόκληρο χρόνο επίσης.

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το efood, την κορυφαία πλατφόρμα delivery στην Ελλάδα, μέσω του προγράμματος "Level Up with Mastercard". Με αυτή την πρωτοβουλία, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις πληρωμών και να ανταμείβουμε τους κατόχους καρτών Mastercard. Η μακροχρόνια συνεργασία μας αναδεικνύει την προσπάθειά μας να εμπλουτίζουμε την καθημερινότητα των καταναλωτών στους τομείς των ψηφιακών πληρωμών και του ηλεκτρονικού εμπορίου».

Η Θέτις Γούλιου, COO του efood, δήλωσε σχετικά: «Η πολυετής συνεργασία μας με τη Mastercard βασίζεται στην κοινή μας δέσμευση για καινοτομία και στην επιθυμία να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες μας. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, συνεργαζόμαστε προκειμένου να προσφέρουμε στους χρήστες μας νέους τρόπους να διεκδικούν σημαντικά δώρα και να κερδίζουν κουπόνια για δωρεάν γεύματα. Το πρόγραμμα αυτό αναδεικνύει την προσήλωσή μας στην προσφορά μιας ολοκληρωμένης και εμπλουτισμένης εμπειρίας μέσα από το efood, ανταμείβοντας τους χρήστες με ουσιαστικές παροχές».

Για μία ακόμη χρονιά, η Mastercard και το efood ενεργοποιούν το καινοτόμο και εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα επιβράβευσης «Level Up with Mastercard, προσφέροντας μοναδικά δώρα και επιβραβεύοντας τους χρήστες της πλατφόρμας και κατόχους καρτών Mastercard.


Σχετικά με τη Mastercard

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των πληρωμών. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες. Χρησιμοποιώντας ασφαλή δεδομένα και δίκτυα, λειτουργώντας με συνεργασίες και πάθος, τα προϊόντα και οι λύσεις μας υποστηρίζουν τους ιδιώτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στη μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής τους. Το ήθος μας, διαμορφώνει την κουλτούρα μας καθώς και όλες τις δράσεις που πραγματοποιούμε εντός και εκτός της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που διέπεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μέσα από τη λειτουργία ενός δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, δημιουργούμε έναν βιώσιμο κόσμο, που προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές δυνατότητες ανεκτίμητης αξίας.

Σχετικά με το efood

Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 20.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, στα 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά. Τα δύο τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

The All‑American Route στα TGI Friday`s

Better life 30.09.2024
Σε όλα τα καταστήματα TGI FRIDAYS™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 24/9

Mastercard και efood επιστρέφουν για 5η χρονιά με το πρόγραμμα επιβράβευσης «Level Up with Mastercard»

Tech 26.09.2024
Οι κάτοχοι καρτών Mastercard και χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κουπόνια φαγητού και πολλά ακόμα μοναδικά δώρα

Η Θεσσαλονίκη γιόρτασε τα 20 χρόνια reworks!

Better life 26.09.2024
Η Θεσσαλονίκη γιόρτασε μεταμορφωμένη σε κέντρο σύγχρονης μουσικής και πολιτισμού με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό από 14 χώρες

Mega Deals: Προσφορές έως και ‑50% στη Wolt!

Better life 25.09.2024
Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές που θα είναι διαθέσιμες στο Wolt app για τρεις εβδομάδες, από τις 23 Σεπτεμβρίου

Τα πιο νόστιμα snacks από όσπρια μόλις έφτασαν!

Wellness 18.09.2024
Η 3αλφα εμπλουτίζει τα προϊόντα της με τη νέα σειρά 3αλφα snacks από όσπρια: Φουλ γεύση, που θα λατρέψεις!

Ζήσε την απόλυτη burger εμπειρία με μία παγωμένη Kaiser στο φετινό Burger Fest!

Better life 18.09.2024
Η Kaiser σας προσκαλεί στο Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival στην Ελλάδα, αφιερωμένο στο burger!

Pittsburgh Burger και Οktoberfest, μαζί στο Hard Rock Cafe Athens!

Wellness 16.09.2024
Το νικητήριο Pittsburgh σε προκαλεί να το δοκιμάσεις στο Hard Rock Cafe Athens από τις 3 έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Αthens Fashion Trade Show: Ραντεβού σε 3 εβδομάδες με το κορυφαίο γεγονός της μόδας

Ομορφιά - Στυλ 10.09.2024
Οι Τάσεις του Χειμώνα 2024 και Καλοκαιριού 2025