E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σημείο Χ: Η άγνωστη ερωτογενής ζώνη του άνδρα που του χαρίζει έντονο οpγασμό

Μπορεί να σας προσφέρει εντονότερη απόλαυση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/10/2024 | 00:12

Σημείο Χ: Η άγνωστη ερωτογενής ζώνη του άνδρα που του χαρίζει έντονο οpγασμό
@freepik.com

Ένα πολύ ερωτογενές σημείο για τον άνδρα, συνήθως δεν παίρνει την σημασία που του αξίζει, στερώντας με αυτόν τον τρόπο τους άντρες από αρκετούς έντονους οpγασμούς. Το σημείο G όσον αφορά τους άνδρες είναι γνωστό, δηλαδή ο προστάτης.

 Και σπάνια θα πάει το μυαλό σε μια άλλη περιοχή, από τις πιο ευαίσθητες πάνω στο πeος. Θα το ονομάσουμε σημείο Χ, και δεν είναι άλλος από τον χαλινό.

Εταιρείες παρασκευής εpωτικών βοηθημάτων προσπαθούν να προτρέψουν τους άνδρες να ανακαλύψουν και το σημείο Χ τους ώστε να φτάσουν την απόλαυση τους σε νέα επίπεδα. Το να καταφέρεις να επιτύχεις οpγασμό μέσω αυτής της περιοχής, χρειάζεται εξάσκηση, υπομονή και τεχνική. Έτσι για να σου δείξουν τον δρόμο, έχουν κάποιες συμβουλές να μοιραστούν μαζί σου ώστε η εμπειρία του σeξ να γίνει εντονότερη.

Δεν είναι δύσκολο να το εντοπίσεις. Ο χαλινός είναι ένα μικρό κομμάτι δέρματος (ιστός) στο κάτω μέρος του πέους, ακριβώς κάτω από την ουρήθρα, που συνδέει τη βάλανο (κεφαλή) του πέους με τον κορμό του. Σε όσους δεν έχουν κάνει περιτομή, ο χαλινός επίσης συνδέει την ακροποσθία με τη βάλανο.

Είναι γνωστός και ως πετσaκι. Αλλά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος γιατί έχει πάμπολλες νευρικές απολήξεις. Κάτι που τον κάνει αυτόματα ένα από τα πιο ερωτογενή σημεία στο ανδρικό σώμα. Το Δέλτα του χαλινού όπως και η στεφάνη της βαλάνου γύρω του, είναι σημεία με μεγάλη απόκριση κατά τη διέγερση. Ωστόσο, υπάρχουν άνδρες με πιο κοντό ή σφιχτό χαλινό (βραχύς χαλινός), κάτι που μπορεί να προκαλέσει δυσφορία ή προβλήματα κατά τη διάρκεια του σeξ. Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να χρειαστεί αφαίρεση με χαλινεκτομή, μια μικρή χειρουργική διαδικασία.

Αν διεγερθεί ο χαλινός, λόγω της ευαισθησίας του, μπορεί να προσφέρει έντονη απόλαυση και να συμβάλει ώστε να επιτευχθεί ο οpγασμός, μοιάζοντας αρκετά με τον κλειτοριδικό οpγασμό των γυναικών. Όπως και η κλειτορίδα, ο χαλινός θέλει απαλή προσέγγιση, με αργές αλλά σταθερές κινήσεις, κάτι που είναι αντίθετο με τη συνήθη ένταση και διείσδυση του ανδρικού τυπικού οpγασμού. Στον χαλινό, αν μια κίνηση γίνει με έντονο τρόπο, τότε μπορεί να προκαλέσει δυσφορία.

Είτε εξερευνήσετε μόνο την περιοχή, είτε το κάνετε με τη σύντροφο, να είστε χαλαροί και να έχετε καλή διάθεση. Για τη διέγερση της μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την γλώσσα, το δάκτυλο αλλά και την παλάμη, κάνοντας απαλό μασάζ από την μια στην άλλη πλευρά.

Αυτό που κυρίως χρειάζεται είναι η υπομονή. Θα ήταν πιο εύκολο να επιστρέψετε στην τυπική κίνηση του αuνανισμού, αλλά καλό θα ήταν να συνεχίσετε το απαλό μασάζ. Η αίσθηση θα κορυφωθεί σταδιακά, με προσοχή.

Όσο περνάει ο χρόνος θα κατανοήσετε ποιος είναι ο ρυθμός, η πίεση και η ταχύτητα που λειτουργούν καλύτερα για εσάς. «Να είστε υπομονετικοί και ακούστε το σώμα σας, αξίζει τον κόπο. Μπορεί να μην πετύχετε οpγασμό με την πρώτη φορά, αλλά δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης. Δοκιμάστε το ξανά» συστήνουν οι ειδικοί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το αμφιλεγόμενο trend στα παπούτσια από τα 00s που επέστρεψε δυναμικά

Style 15.10.2024
Κάποιες το λάτρεψαν, κάποιες το μίσησαν!

Ζαγοροχώρια: Ποια από τα πανέμορφα χωριά της Ηπείρου αξίζει να επισκεφτείς

Ταξίδια 15.10.2024
Από τα παραδοσιακά χωριά μέχρι τα φυσικά τοπία, η περιοχή είναι ιδανική για κάθε τύπο ταξιδιώτη

Σημείο Χ: Η άγνωστη ερωτογενής ζώνη του άνδρα που του χαρίζει έντονο οpγασμό

Σχέσεις 15.10.2024
Μπορεί να σας προσφέρει εντονότερη απόλαυση

Ο Taste Atlas ανέδειξε τα καλύτερα πιάτα με ζυμαρικά: Πολλά από αυτά δεν τα ξέρεις

Food 15.10.2024
Ποιο ελληνικό πιάτο (ή και παραπάνω) τα κατάφερε να φτάσει ψηλά στη λίστα

Ποια ροφήματα αυξάνουν τον κίνδυνο για εγκεφαλικό

Body+Mind 15.10.2024
Και ποια λειτουργούν σαν ασπίδα

Πώς να αντιμετωπίσεις τις παραξενιές του συντρόφου σου

Σχέσεις Χτες
Μήπως εκνευρίζεσαι χωρίς λόγο;

Manifesting: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να το εφαρμόσεις στη ζωή σου

Body+Mind Χτες
Mε απλές μεθόδους μπορείς να δεις αποτελέσματα!

Χωριά «κρυμμένα» στο βουνό, τα κοσμήματα της ελληνικής υπαίθρου

Ταξίδια Χτες
Κοινότητες με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και πλούσιο πολιτισμό

Οι τρατορίες της Αθήνας και πόσο κοστίζει ένα αυθεντικό Iταλικό γεύμα

Ταξίδια Χτες
Με αφορμή τη Διεθνής Ημέρα Ιταλικής Κουζίνας που είναι σήμερα