E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Halloween στο Athens Metro Mall

Athens Metro Mall Halloween Shopping…γιατί η φάση είναι CREEPY!

Δημοσίευση 17/10/2024 | 15:21

Halloween στο Athens Metro Mall

Η πιο creepy αλλά διασκεδαστική γιορτή του φθινοπώρου έφτασε στο ATHENS METRO MALL! Ψάχνετε έμπνευση για Halloween (και όχι μόνο) shopping; Θέλετε να μεταμορφωθείτε σε μικρά και μεγάλα Halloween πλάσματα;

Το αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο των Νοτίων Προαστίων φοράει τα γιορτινά του και σας περιμένει από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου με τις πιο «ανατριχιαστικές» προτάσεις αγορών και διασκέδασης.

Halloween vibes με τον Athens Dee Jay

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρες 12:00 με 14:00 το ATHENS METRO MALL υποδέχεται τον 95.2 Athens Dee Jay με το Μιχάλη Τσαουσόπουλο σε μια live δίωρη εκπομπή, μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της live εκπομπής, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν σε Halloween Creatures στο ειδικά διαμορφωμένο face painting stand και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Happy Family Moments – Trick or Treat?

Τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου θα μας βρουν και πάλι στη γωνιά των Happy Family Weekends, για ατελείωτες ώρες Halloween διασκέδασης με δημιουργικές κατασκευές, πρωτότυπα παιχνίδια και δραστηριότητες, από τις 11:00 έως τις 16:00 με ελεύθερη είσοδο στον 3ο όροφο.

Για τους ακόμα πιο μικρούς επισκέπτες 18 μηνών έως 3 ετών, από τις 11:00 έως τις 14:00 στον 4ο όροφο του ATHENS METRO MALL, θα πραγματοποιούνται ειδικές δράσεις που συνδυάζουν μουσικοκινητικό παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιών και δημιουργικές κατασκευές.

Save the dates!
5 & 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: CHEWY, Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ!
Με τους μικρούς μας επισκέπτες και τον ροζ Αρκούδο Chewy γινόμαστε όλοι μαζί Σούπερ Ήρωες! Φτιάχνουμε κατασκευές, παίζουμε παντομίμα και κάνουμε ένα ξεχωριστό αρκουδίσιο face painting.

12 & 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ!
Μαθαίνουμε τα πάντα για το βαμβάκι! Όλοι μαζί κατασκευάζουμε τα δικά μας τρακτέρ με πολλά χρώματα, κάνουμε υπέροχες βαμβακο-κατασκευές και ζωγραφίζουμε πουλάκια σε αφράτα μαγουλάκια.

19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: HALLOWEEN!
Γιορτάζουμε το Halloween και φτιάχνουμε τις πιο ωραίες κολοκύθες από πιατάκια. Ζωγραφίζουμε τη μάγισσα Λουίν, χορεύουμε στον ρυθμό του Halloween και κατασκευάζουμε τρομακτικά φαντασματάκια!

26 & 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!
Αυτό το Σαββατοκύριακο φτιάχνουμε τις δικές μας Ελληνικές σημαίες, κάνουμε ομαδικές κατασκευές για την Ειρήνη και σε όλα τα παιδικά μουτράκια ζωγραφίζονται Ελληνικά σημαιάκια!

www.athensmetromall.gr 

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

13 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Lazy Duck Αthens: Urban vibes, casual ατμόσφαιρα και ένα μενού αφιερωμένο στα σάντουιτς

Wellness Χτες
Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο ιστορικό κτίριο που στέγαζε το Tailor’s House άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του το Lazy Duck, έτοιμο να μας μυήσει στον δικό του χαλαρό τρόπο ζωής

Beefbar Athens: Το Beefy Brunch επιστρέφει με νέες γεύσεις και έναν ανανεωμένο χώρο για μοναδικές στιγμές!

Wellness Χτες
Το πολυαναμενόμενο Beefy Brunch του Beefbar Athens επιστρέφει και αυτήν τη σεζόν για να ομορφύνει τα Σαββατοκύριακά σας

Halloween στο Athens Metro Mall

Better life Χτες
Athens Metro Mall Halloween Shopping…γιατί η φάση είναι CREEPY!

The Loft at Tgi Fridays Καπνικαρέας: ο απόλυτος προορισμός της πόλης για ζωντανή ψυχαγωγία

Better life Προχτές
Με μοναδικές παραστάσεις Live Podcast Game Show, Stand-Up comedy και βραδιές Karaoke

Η Μινέρβα γιορτάζει 120 χρόνια παράδοσης και καινοτομίας

Better life 08.10.2024
Η Μινέρβα, μία από τις πιο ιστορικές εταιρείες της Ελλάδας, ιδρύθηκε το 1904 με αποστολή την εμπορία του πολυτιμότερου αγαθού της Ελλάδας, του ελαιόλαδου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Fashion Trade Show 26‑29 Σεπτεμβρίου στο Metropolitan Expo

Better life 03.10.2024
Η Athens Fashion Trade Show για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι αποτελεί τον κορυφαίο εμπορικό προορισμό για τους επαγγελματίες του χώρου