E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσημη εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του InfinityGreece

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πάνω από 300 παρευρισκομένους, γιορτάζοντας μια δεκαετία δημιουργικής και κοινωνικής δράσης

Δημοσίευση 23/10/2024 | 10:41

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσημη εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του InfinityGreece

Ο εορτασμός για τα 10 χρόνια InfinityGreece, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του InfinityGreece, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη, στις 17 Οκτωβρίου 2024, στις 19:00 μ.μ. στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο, Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση είχε ως κύριο στόχο την παρουσίαση των σημαντικών επιτευγμάτων του InfinityGreece κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας και προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για νέους και επαγγελματίες από διάφορους τομείς. Το γεγονός επικεντρώθηκε κυρίως στην αλληλεπίδραση και την ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Κώστας Γιουτίκας, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Αθανάσιος Μπέγκας, Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Θεσσαλονίκης & Πρόεδρος του Δ.Σ Αναπτυξιακού Οργανισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και ο κ. Θεοδόσης Νταϊρούσης, Marketing Brand Manager της Agora Modiano - Modiano Market - Fais Group.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Βάσω Τσιακιρίδου, Συνιδιοκτήτρια και Υπεύθυνη Μαρκετινγκ του InfinityGreece, η οποία παρουσίασε το έργο και το αποτύπωμα του InfinityGreece, μαζί με μια σύντομη αναδρομή των 10 χρόνων λειτουργίας, καθώς και τα επερχόμενα βήματα του οργανισμού.

Στην εκδήλωση για τον εορτασμό των 10 χρόνων του InfinityGreece, ακούσαμε μέσα από ένα σύντομο βίντεο και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, Συνιδιοκτήτης και Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του InfinityGreece. Μπορεί να βρισκόταν στο Παρίσι, για την έναρξη ενός νέου ευρωπαϊκού έργου, έστειλε, όμως, τις ευχές του και ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Community Manager του InfinityGreece, Μαρίνος Γιάννης, παρουσίασε το εθελοντικό πρόγραμμα του InfinityGreece, ενώ αμέσως μετά παρουσιάστηκε ένα συγκινητικό σύντομο βίντεο από σημαντικές στιγμές μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια από νέους και νέες που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό και εθελοντικό πρόγραμμα του οργανισμού, αλλά και από εκατοντάδες δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.
Η ημέρα περιλάμβανε μια σειρά από σύντομες ομιλίες και παρουσιάσεις, Dj Set από το Cosmoradio 95.1, Giveaways, καθώς και ένα εκτενές networking event.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το χώρο της εκδήλωσης, να συνδεθούν με άλλους νέους επαγγελματίες, και να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις επιτυχίες του InfinityGreece μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου μουσείου που διέθετε:

  • Μια έκθεση φωτογραφίας που παρουσίασε 23 βασικούς σταθμούς, αναδεικνύοντας σημαντικές στιγμές από την περασμένη δεκαετία.
  • Ένα αναμνηστικό επετειακό περιοδικό, φτιαγμένο με αγάπη από μέλη του οργανισμού, που μοιράστηκαν 10 χρόνια γεμάτες ιστορίες

Οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν επίσης να δουν ειδικά εκθέματα, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου “Hellenic Responsible Business Awards 2021” by BOUSSIAS, που έλαβε το InfinityGreece στην εκδήλωση που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του ΣΕΒ, και μας απονεμήθηκε το ασημένιο βραβείο (Silver Award) στο τομέα της εκπαίδευσης στην κατηγορία της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Η εκδήλωση προσέφερε επίσης διαδραστικές εμπειρίες, όπως ένα VisionBoard όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούσαν να μοιραστούν το όραμά τους για τα επόμενα 10 χρόνια και το ‘’Που μας γνώρισες’’ που καλούσαν τους συμμετέχοντες να σκεφτούν πώς συνδέθηκαν για πρώτη φορά με το InfinityGreece.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των Αγοράς Μοδιάνο, Cosmoradio 95.1, Access Fashion, RedBull Greece, Stage Your Idea, Central Lobby, Camelot, Cirkel, Ηλιοτρόπιο, Το Πιροσκί Ποντιακά Παραδοσιακά Προϊόντα, Mediterra Deli, Mad Trips, Wild Souls, We, The Caravan Cafe, Samaras Digital Printing, Ζαχαροπλαστεία Νίκος Κουφός απο το 1962, Fisi Foods, Dot2Dot, DigitalWave, ΕστίαΣυν, Homies, Kirko, Saldo Agency, graftoprints, οι οποίοι στήριξαν το networking event της εκδήλωσης, καθώς και των media Cosmoradio, Ε-Radio, E-Daily, Skywalker.gr, Neolaia.gr, Voria.gr, Vwoman.gr, Startup.gr, Dailythess, iNews.gr.

Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στη συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων και στην ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε. Το InfinityGreece ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και υποστηρικτές για τη συνεισφορά τους και την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Την οργάνωση της εκδήλωσης υποστήριξαν: Δέσποινα Δίγκογλου, Ανδρέας Πατσιανωτάκης, Δήμητρα Σολακούδη, Αντώνης Χανιωτάκης, Πελαία Γκαλιμάνη , Νίκος Δάτσης, Αναστασία Ευθυμίου, Ανάργυρος Μελισσόπουλος, Στέλλα Κομματά , Στέλλα Τρύφων, Ζωή Δαμαλ, Αναστασία Βαλασίδου, Έφη Πολυχρόνη, Κλαίρη Βάλμα, Αναστασία Χατζησαββίδου, Μπάμπης Παλαιοδήμος, Μαρία Μανουρά, Ευτυχία Καρτέρη, Ελένη Δελοπούλου, Φερονίκη Στεφανή, Κυριάκος Κατσιμάνης, Μαρίνα Ταχτσή, Αποστολία Νιολάκη, Χαρίσης Σαμαράς, Σοφία Ζωίδου, Βιβιάνα Κατσαρού, Ειρήνη Γκαντιά, Ιωάννης Κρέτσος.

Ενώ τη συνολική επιμέλεια του έργου ανέλαβαν η Μαρία Καρτέρη, Project & Communications Coordinator αλλά και η volunteer project manager, Δήμητρα Γεωργίου, με την καθοδήγηση της Βασιλικής Τσιακιρίδου, Co-owner και Head of Marketing του InfinityGreece.

Λίγα λόγια για το InfinityGreece

Το InfinityGreece είναι ένας οργανισμός νεολαίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προώθησης της δημιουργικότητας, της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της ψηφιακής παιδείας των νέων. Τα έργα μας στοχεύουν να παρέχουν στους νέους τα εργαλεία, το δίκτυο και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν σε έναν όλο και πιο ψηφιακό κόσμο.

Το εθελοντικό πρόγραμμα του οργανισμού έχει βραβευτεί από τα Hellenic Responsible Business Awards και φιλοξενεί ετησίως περισσότερους από 200 νέους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το InfinityGreece και τις μελλοντικές εκδηλώσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Όμιλος Φάις εγκαινίασε το νέο κατάστημα Michael Kors στο κέντρο της Αθήνας

Ομορφιά - Στυλ 24.10.2024
Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο City Link

Μιθριδάτης & Mikay Live στο AthensCon 2024

Better life 24.10.2024
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live του Μιθριδάτη και της Mikay με το εισιτήριο εισόδου στο AthensCon!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσημη εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του InfinityGreece

Better life Χτες
Η εκδήλωση συγκέντρωσε πάνω από 300 παρευρισκομένους, γιορτάζοντας μια δεκαετία δημιουργικής και κοινωνικής δράσης

Η απόλυτη Halloween εμπειρία μόνο στα Museum of Illusions Αθήνας & Θεσσαλονίκης!

Better life Προχτές
Τα Μουσεία Ψευδαισθήσεων Αθήνας και Θεσσαλονίκης μετατρέπονται στο πιο πρωτότυπο Halloween σκηνικό και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να φωνάξουν `Trick or Treat`!

Έλενα Παπαρίζου: 20 χρόνια My number one!

Better life 21.10.2024
Μαζί της βρέθηκαν και 3 υποψήφιοι καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό

H Ζενεβιέβ Μαζαρί στο AthensCon Cosplay Championship 2024!

Better life 21.10.2024
Η μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί, την οποία γνωρίζουμε μέσα από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και θα φέρει τη δική της ζεν ενέργεια!

Δείτε την ατζέντα και τους ομιλητές του eCommerce Pharmacy & Beauty Business Summit

Better life 21.10.2024
Το συνέδριο θα εστιάσει στις τρέχουσες τάσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που διαμορφώνουν το μέλλον του ηλεκτρονικού φαρμακείου και του beauty e-shop

Μαζί για το Παιδί: Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι»

Wellness 21.10.2024
Το φεστιβάλ περιλάμβανε μια πληθώρα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά

Mastercard: Athens Innovation Forum 2024 – Οδηγούμε μαζί την καινοτομία του μέλλοντος

Δράσεις 21.10.2024
Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εμπνευστικές ομιλίες και συζητήσεις