E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Όμιλος Φάις εγκαινίασε το νέο κατάστημα Michael Kors στο κέντρο της Αθήνας

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο City Link

Δημοσίευση 24/10/2024 | 18:40

Ο Όμιλος Φάις εγκαινίασε το νέο κατάστημα Michael Kors στο κέντρο της Αθήνας
Michael Kors

Ο Όμιλος Φάις, σε συνεργασία με τον οίκο μόδας Michael Kors, διοργάνωσε ένα λαμπερό cocktail party για να γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Michael Kors στην Αθήνα.

Το νέο κατάστημα, που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο City Link, υποδέχθηκε εκλεκτούς προσκεκλημένους και φίλους του brand από τον χώρο της μόδας και των media, που παρευρέθηκαν φορώντας τα τελευταία items από τη συλλογή Φθινόπωρο 2024 MICHAEL Michael Kors.

Η DJ Xenia Ghali, μετέφερε New York vibes στη βραδιά με ένα εντυπωσιακό DJ set, δημιουργώντας την τέλεια party ατμόσφαιρα. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά κοκτέιλ, δημιουργημένα ειδικά για την περίσταση, συνοδευόμενα από ελαφριά σνακ που έφεραν την υπογραφή του διάσημου σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Το νέο κατάστημα, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας επί της οδού Σταδίου 4, είναι ένας μοναδικός χώρος, σχεδιασμένος για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη shopping εμπειρία πολυτέλειας και άνεσης. Με έκταση 250 τ.μ., το κατάστημα φιλοξενεί μια πλούσια συλλογή από τσάντες, ρούχα, δερμάτινα είδη, υποδήματα, καθώς και αξεσουάρ όπως ρολόγια, κοσμήματα, γυαλιά ηλίου και αρώματα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στη σειρά Michael Kors Mens, προσφέροντας ποικίλες επιλογές από δερμάτινα είδη και ανδρικά ενδύματα, αντανακλώντας τη διαχρονική κομψότητα του brand.

Η εσωτερική διακόσμηση του καταστήματος ακολουθεί τη φιλοσοφία του Michael Kors, συνδυάζοντας την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια με τη ζεστασιά. Ο χώρος κυριαρχείται από φυσικό φως, ζεστά ουδέτερα χρώματα και πολυτελή υλικά, όπως δρύινο ξύλο στο δάπεδο και μαρμάρινα στοιχεία, δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους επισκέπτες.
Ο σχεδιαστής Michael Kors, εκφράζοντας την αγάπη του για την Ελλάδα, δήλωσε για το νέο κατάστημα: «Γαλάζιοι ουρανοί και τιρκουάζ νερά, οι πιο φιλόξενοι άνθρωποι, υπέροχες γάτες και φανταστικό φαγητό. Λατρεύω την Ελλάδα και είμαι ενθουσιασμένος που ανοίγουμε το νέο μας κατάστημα στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το opening αυτού του νέου καταστήματος ενισχύει περαιτέρω την παρουσία του Ομίλου Φάις και του οίκου Michael Kors στην ελληνική αγορά και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή τους να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Michael Kors Boutique
CityLink, Σταδίου 4, Αθήνα


Σχετικά με τον Όμιλο FAIS

O Όμιλος FAIS, με ιστορία 44 ετών και ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά, δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα σημάτων αντιπροσώπευσης, ενώ εξελίσσει διαρκώς τη λιανική του παρουσία μέσα από σημαντικές επενδύσεις. Στο χαρτοφυλάκιό του διαθέτει περισσότερα από 45 ισχυρά και καινοτόμα brands, μακροχρόνιες συνεργασίες, καθώς και ένα διευρυμένο εμπορικό δίκτυο με μεγάλη ποικιλία στα κανάλια διανομής του. Ο Όμιλος σήμερα απασχολεί πάνω από 1.000 εργαζομένους στην Ελλάδα, ενώ επεκτείνεται δυναμικά σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Όμιλος Φάις εγκαινίασε το νέο κατάστημα Michael Kors στο κέντρο της Αθήνας

Ομορφιά - Στυλ 24.10.2024
Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο City Link

Μιθριδάτης & Mikay Live στο AthensCon 2024

Better life 24.10.2024
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live του Μιθριδάτη και της Mikay με το εισιτήριο εισόδου στο AthensCon!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσημη εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του InfinityGreece

Better life Χτες
Η εκδήλωση συγκέντρωσε πάνω από 300 παρευρισκομένους, γιορτάζοντας μια δεκαετία δημιουργικής και κοινωνικής δράσης

Η απόλυτη Halloween εμπειρία μόνο στα Museum of Illusions Αθήνας & Θεσσαλονίκης!

Better life Προχτές
Τα Μουσεία Ψευδαισθήσεων Αθήνας και Θεσσαλονίκης μετατρέπονται στο πιο πρωτότυπο Halloween σκηνικό και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να φωνάξουν `Trick or Treat`!

Έλενα Παπαρίζου: 20 χρόνια My number one!

Better life 21.10.2024
Μαζί της βρέθηκαν και 3 υποψήφιοι καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό

H Ζενεβιέβ Μαζαρί στο AthensCon Cosplay Championship 2024!

Better life 21.10.2024
Η μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί, την οποία γνωρίζουμε μέσα από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και θα φέρει τη δική της ζεν ενέργεια!

Δείτε την ατζέντα και τους ομιλητές του eCommerce Pharmacy & Beauty Business Summit

Better life 21.10.2024
Το συνέδριο θα εστιάσει στις τρέχουσες τάσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που διαμορφώνουν το μέλλον του ηλεκτρονικού φαρμακείου και του beauty e-shop

Μαζί για το Παιδί: Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι»

Wellness 21.10.2024
Το φεστιβάλ περιλάμβανε μια πληθώρα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά

Mastercard: Athens Innovation Forum 2024 – Οδηγούμε μαζί την καινοτομία του μέλλοντος

Δράσεις 21.10.2024
Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εμπνευστικές ομιλίες και συζητήσεις