E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η 5’ Minute Mum Έλενα Χαραλαμπούδη & ο Σάββας Πούμπουρας ανάβουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Athens Metro Mall

Κηρύσσουν την έναρξη των Christmas Live Stages

Δημοσίευση 20/11/2024 | 16:39

Η 5’ Minute Mum Έλενα Χαραλαμπούδη & ο Σάββας Πούμπουρας ανάβουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Athens Metro Mall

Christmas loading! Ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό σας περιμένει στο ATHENS METRO MALL! Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, το αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο των Νοτίων Προαστίων «φοράει» και επίσημα τα γιορτινά του και σας προσκαλεί στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Πρωταγωνιστές; Η 5’ Minute Mum Έλενα Χαραλαμπούδη – η πιο fun & cool μαμά της Ελλάδας – και ο αγαπημένος παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας. Την ίδια ημέρα, κηρύσσουμε επίσημα την έναρξη των αγαπημένων σας Christmas Live Stages που κάθε χρόνο «αγκαλιάζετε» με ενθουσιασμό & απολαμβάνουμε επί σκηνής την Ήβη Αδάμου & τον Δημήτρη Θεοδοσιάδη.

Και μην ξεχνάτε! Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση ξεκινά από νωρίς με τον 92.3 Λάμψη FM και τον αγαπημένο ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Μάρκογλου, που από τις 18:00 έως τις 20:00 θα εκπέμπει live από το ATHENS METRO MALL. Ένα μοναδικό απόγευμα γεμάτο μουσική και Χριστουγεννιάτικη ζεστασιά, με ελεύθερη είσοδο για να γιορτάσουμε μικροί και μεγάλοι την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου!

Η πιο γιορτινή Χριστουγεννιάτικη «checklist»

18:00 – 20:00 ~ Σε ρυθμούς Χριστουγέννων με τον 92,3 Λάμψη FM
Το Christmas mood ξεκινά! Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, από τις 18:00 έως και τις 20:00, ο ραδιοφωνικός σταθμός 92.3 Λάμψη FM, με τον αγαπημένο ραδιοφωνικό παραγωγό Νίκο Μάρκογλου, θα μεταδίδει live μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού κέντρου, «ντύνοντας» τη βόλτα σας στα 95 επώνυμα καταστήματα ομορφιάς, μόδας και ειδών σπιτιού και τεχνολογίας του ATHENS METRO MALL με αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

ΑΜΜ #xmas tip: Ξεκινήστε τις πρώτες Χριστουγεννιάτικες αγορές νωρίτερα ώστε στις 20:00 να απολαύσετε το «ραντεβού» για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μας.

20:00 ~ Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
Τους αγαπάτε & φέτος δίνετε μαζί τους το σήμα για την έναρξη των γιορτών! Η Έλενα Χαραλαμπούδη – aka 5 Minute Mum – και ο αγαπημένος σας Σάββας Πούμπουρας «αναλαμβάνουν» τη φωταγώγηση του εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου του ATHENS METRO MALL και σας περιμένουν για το πιο εορταστικό countdown.

Μετά τις 20:00 ~ Christmas Live Stage με την Ήβη Αδάμου & τον Δημήτρη Θεοδοσιάδη
Το πρώτο Christmas Live Stage σας υποδέχεται αμέσως μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, με την καταξιωμένη pop star Ήβη Αδάμου παρέα με τον Δημήτρη Θεοδοσιάδη επί σκηνής. Απολαύστε όλα τα αγαπημένα σας hits, σε ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να «κλείσει» με τον πιο ωραίο τρόπο αυτή την εοαρταστική ημέρα στο αγαπημένο σας ATHENS METRO MALL, στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο όπου η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τη διασκέδαση και τη διάθεση για shopping. Μη λείψει κανείς!

Μην ξεχνάτε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: www.athensmetromall.gr 

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

12 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Υφυπουργός Παιδείας στην EduTech Summit & Expo 2025

Better life 31.03.2025
Στο διήμερο συνέδριο της διοργάνωσης συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα

Δράσεις 31.03.2025
Mε όμορφες χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινά είδη για τις γιορτινές αγορές σας!

Παιδιά sun κι εσένα: Ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στην αντηλιακή προστασία με το Nivea Sun

Δράσεις 31.03.2025
Η πρωτοβουλία αυτή συνδυάζει τη δημιουργική διάσταση της τέχνης και της βιωματικής μάθησης με την κοινωνική προσφορά

Μην το πεις στη μάνα σου… αλλά η 3αλφα μεγαλώνει την οικογένεια των `Έτοιμων Σπιτικών`!

Wellness 26.03.2025
Με χιούμορ και ανατροπή, η καμπάνια αναδεικνύει την αυθεντική, σπιτική γεύση της σειράς `Έτοιμα Σπιτικά`, που μπορεί να ξεγελάσει ακόμα και τους πιο έμπειρους σεφ του σπιτιού!

Περισσότεροι από 4.000 επισκέπτες βρέθηκαν στο 2ο Φεστιβάλ Αμάλθεια: Eρασιτεχνική γεωργία & μη φovική παραγωγή τροφής

Better life 26.03.2025
Το 2ο Φεστιβάλ Αμάλθεια διοργανώθηκε από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ. από τις 5 μέχρι και τις 9 Μαρτίου

Οι νικητές των Τιμητικών Διακρίσεων «Αμάλθεια» στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικής Γεωργίας και μη Φονικής Παραγωγής Τροφής

Better life 21.03.2025
Η παρουσίαση της απονομής έγινε από την κυρία Αλεξία Κάρκαλου, Υπεύθυνη Skywalker Society

Mastercard ReStart: Μία πρωτοβουλία κοινωνικής και επαγγελματικής ένταξης στον κλάδο της εστίασης

Δράσεις 21.03.2025
Το Πρόγραμμα ReStart της Mastercard προσφέρει ευκαιρίες εκπαίδευσης, επαγγελματικής και κοινωνικής ένταξης μέσα από τον κλάδο της εστίασης, σε άτομα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens βραβεύτηκε με 3 Michelin Keys στη νέα διάκριση του Οδηγού Michelin για ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Better life 20.03.2025
Στη συνολική επιλογή του Οδηγού Michelin Ελλάδας 2025 περιλαμβάνονται ένα ξενοδοχείο με 3 Keys, επτά ξενοδοχεία με 2 Keys και εξήντα ξενοδοχεία με 1 Key