Γιατί πρέπει να βάζετε το τζιν σας... στην κατάψυξη
Ένα ιδιόρρυθμο κόλπο
Δημοσίευση 18/9/2015 | 00:00
Όπως έχετε διαπιστώσει, όσο πιο πολύ πλένετε τα τζιν σας, τόσο περισσότερο χαλάνε. Αν θέλετε να τα διατηρήσετε σαν καινούργια, θα πρέπει να σταματήσετε να τα πλένετε τόσο συχνά.
Αυτό ίσως σας ακούγεται κάπως αηδιαστικό, όμως μην προτρέχετε, καθώς με ένα νέο κόλπο, τα παντελόνια σας θα είναι και καθαρά και σαν καινούργια.
Αρκεί να τα βάζετε στην... κατάψυξη! Θα χρειαστείτε το λερωμένο σας τζιν, μια πλαστική σακούλα που κλείνει και έναν καταψύκτη. Αρχικά, διπλώνετε το τζιν σας και το βάζετε στη σακούλα, την οποία θα σφραγίσετε καλά. Στη συνέχεια, τη βάζετε στην κατάψυξη και τη βγάζετε μια εβδομάδα μετά.
Με αυτόν τον τρόπο θα σκοτώσετε όλα τα μικρόβια και θα κάνετε το τζιν σας να δείχνει καθαρό, αλλά και να είναι πεντακάθαρο.
Βέβαια, θα είναι λίγο παγωμένο μόλις βγει από την κατάψυξη, γι' αυτό κάντε υπομονή και μην το φορέσετε κατευθείαν.