E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το σουβLike ήρθε σε Βάρκιζα και Βουλιαγμένη με ξεχωριστές γεύσεις

Με χειροποίητα ελληνικά πιάτα

Δημοσίευση 29/7/2016 | 17:27

Το σουβLike ήρθε σε Βάρκιζα και Βουλιαγμένη με ξεχωριστές γεύσεις

Δύο ρομαντικά εστιατόρια με γοητευτικό σκηνικό στη Βάρκιζα και στη Βουλιαγμένη, που συνδυάζουν χάζι στα κύματα και στα κατάρτια, τραπεζάκια έξω με διακόσμηση μοντέρνα σε αποχρώσεις του μπλε καθώς και μία πολυσυλλεκτική προσέγγιση ελληνικού φαγητού και αγαπημένων ελληνικών προϊόντων.

Στις προτάσεις τους θα βρείτε γνήσια ελληνικά τυριά όπως Ταλαγάνι Μεσσηνίας και Μαστέλο Χίου καθώς και παραδοσιακά εδέσματα, όπως το λουκάνικο Τζουμαγιάς απο τις Σέρρες.

Για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής οι προτάσεις είναι εξαιρετικές! Ξεκινώντας από την κλασσική χωριάτικη σαλάτα που όλοι αγαπάμε με τα πιο φρέσκα λαχανικά, σε πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις όπως τρυφερή ρόκα με κατίκι Δομοκού αλλά και μοντέρνα σαλάτα κινόα με ρόδι για τους φανατικούς οπαδούς των superfoods.

 

Όσο για τους μερακλήδες, οι επιλογές κρεατικών σίγουρα ικανοποιούν όλα τα γούστα και είναι πολλά υποσχόμενες καθώς προέρχονται από σχολαστικά επιλεγμένες εγχώριες φάρμες. 

Όλα τα καλαμάκια είναι χειροποίητα καθώς και ο γύρος χοιρινός, ένα must-have του καταλόγου, ο οποίος είναι 100% φτιαγμένος από χοιρινή πανσέτα. Χορταστικές επιλογές των 550 γραμμ. και άνω, είναι οι ζουμερές σταβλίσιες μπριζόλες από μοσχάρι καθώς και χοιρινό, αλλά και σπιτικά μοσχαρίσια μπιφτέκια και μπιφτέκια γαλοπούλας, για αυτούς που θέλουν μια νόστιμη αλλά ταυτόχρονα ελαφριά εναλλακτική.

Δελεαστική πρόταση αποτελούν και τα burgers από 100% μοσχαρίσιο ή βουβαλίσιο κιμά.

Ωστόσο οι πολλές επιλογές δεν σταματούν εδώ! Φρεσκοκομμένες πατάτες, τηγανιτές απλές με μυρωδική ρίγανη ή τριμμένη παρμεζάνα ή εναλλακτικά νόστιμη φουρνοπατάτα με σως φέτας πασπαλισμένη με γλυκιά πάπρικα.

 

Άλλο ένα must-have  που πρέπει να δοκιμάσετε, είναι η χειροποίητη λαδόπιτα η οποία αλλάζει τα δεδομένα, καθώς είναι πιο τραγανή σε σχέση με την κλασσική πίτα και έχει ως βασικό συστατικό το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο και τέλος οι πρωτοποριακές αλοιφές που θυμίζουν Θεσσαλονικιώτικο "σάντουιτς" όπως γνήσια ρώσικη σαλάτα, σως φέτας και πικάντικης πάπρικας.

Όλα αυτά σε έναν ιδιαίτερα όμορφο χώρο, προσεγμένο και φιλικό, δίπλα στη θάλασσα, όπου τρως ό,τι τραβάει η όρεξή σου και σε καλές τιμές!

 

Και για να μην ξεχνιόμαστε…Μη φύγετε αν δεν δοκιμάσετε την αρωματική πορτοκαλόπιτα με παγωτό καϊμάκι!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ιδανικό ύψος τακουνιού για να μην πονάει η μέση σου

Style 23.04.2025
Το καλύτερο για τη σπονδυλική στήλη και τη μέση

6 απολαυστικά αρώματα που μυρίζουν σαν ολάνθιστος κήπος

Body+Mind 23.04.2025
Ψέκασέ τα και νιώσε ένα πέπλο ανοιξιάτικης δροσιάς να σε κατακλύζει!

Η παραλία που δεν ήξερες πως υπάρχει – Εκεί που κάνουν διακοπές οι πιο διάσημοι του πλανήτη

Ταξίδια 23.04.2025
Ένα γραφικό ψαροχώρι με ιστορία, πολυτέλεια και διακριτική γοητεία που λατρεύουν οι εκλεκτοί του κόσμου

5 εστιατόρια στην Αθήνα για «αποτοξίνωση» μετά τις κραιπάλες του Πάσχα

Eat + Drink 23.04.2025
Η αποτοξίνωση δεν είναι μόδα - είναι self-care!

Αυτό το jacket φοράνε όλες οι fashionistas φέτος την άνοιξη

Style Χτες
Το jacket που επιστρέφει με ανοιξιάτικη διάθεση – και απογειώνει κάθε outfit

Η Βάσια Κωσταρά έκανε statement εμφάνιση με το πιο αέρινο φόρεμα με ντεκολτέ από τη νέα της συλλογή

Style Χτες
Η Βάσια Κωσταρά δεν σχεδιάζει απλώς μόδα – τη φοράει πρώτη και την απογειώνει!

Χοληστερίνη τέλος! Αυτές οι 6 τροφές τη «λιώνουν» πριν προλάβει να ανέβει!

Body+Mind Χτες
Ξεχνάς τα χάπια και τις στερήσεις με 6 τροφές

6 tips για να καθαρίσετε την air fryer και να μοιάζει με καινούργια

Σπίτι Προχτές
Μια air fryer πλέον συναντάται όλο και πιο συχνά σε σπίτια

Κάνει τελικά καλό στον οργανισμό σου η διαλειμματική νηστεία;

Body+Mind Προχτές
Tι συμβαίνει στο σώμα σου όταν αφήνεις πολλές ώρες ανάμεσα στα γεύματα;

Το χόμπι που σου ταιριάζει σύμφωνα με τον τύπο της προσωπικότητάς σου

Body+Mind Προχτές
Υπάρχουν 5 τύποι προσωπικότητας σύμφωνα με τους ειδικούς